Dag 7

Min bästa vän/bästa vänner:







<3<3<3


Nyår

Gaaash! Det är snart ett nytt år! Vart tog det gamla vägen? 2011 klingar inte lika fint som 2010. Men så tycker man ju varje år. Nyårslöften någon? Tror jag ska införa mål som jag ska uppnå under nästa år. Låter det som en bra idé? Vert några som jag ska börja med iallafall:

  • Åka utomlands fler en 1 gång.
  • Komma på vad jag vill plugga och utbilda mig till.
  • Få ett dagtidsjobb.
  • Byta lägenhet.
  • Vinna 20 miljoner!
  • Ta C-medlemsskap inom SDR.
  • Var glad, lycklig och ha roligt året om! ;)

Sista kan vara svår att uppnå, men dom andra, dom ska fan slå in! 2011 here I come!

















Dag 6

Min dag i detalj:

Kl 8.00:
Ringer klockan och säger att det är dags att gå upp och käka frukost. Äter den som vanligt vid datorn medan jag kollar runt på facebook och bloggarna jag läser.

Kl 9.30: Klär jag på mig och gör ordning mig för gymmet.

Kl 11.38: Är jag klar på gymmet och beger mig hemåt när Lisa Backelin ringer och frågar om jag vill komma över på en kaffe. Det vill jag!

Kl 12.30: Står jag utanför hennes dörr och ringer på. Kliver in i hennes super mysiga lägenhet! Och hälsar på lilla Svea som har blivit så stor, tuff och busig. Vi dricker kaffe, myser ned oss i hennes soffa och pratar en massa.

Kl 14.45: Är det dags för mig att bege mig mot jobbet. Då jag missat bussen tar jag mig en promenad istället.

Kl 15.20: Befinner jag mig på jobbet och byter om till k-rauta kläder och slår mig ned i en fotölj i väntan på att arbetspasset ska börja 15.30

Kl 20.22: Stämplar jag ut, byter om går ut till busshållplatsen för att inse att det tar en halvtimme innan den kommer! Går hem...

Kl 20.56: Öppnar jag hemdörren, håller på och dör av en överfylld kissblåsa. Löser problemet på toan, äter sedan lite mackor och yoghurt för att stilla hunger. Bloggar, tar en dusch och Kl 22.30 släcker jag ögonen och drömmer sött!


Dag 5

Berätta om något busigt jag gjort:

När jag var mindre älskade jag att hitta på bus och att lura folk (vem gjorde inte liksom? Eller gör, jag gör ju det fortfarande) det var så roligt att stå och vänta precis innanför ytterdörren och hoppa ut och skrika sekunden brorsan öppnade dörrren. Hahaha! Det fick jag sen igen för :( Eller gången jag och en kompis lurade en annan kompis att gå och spola vatten i kranen så att hela köket och kompisen vart blöt för att vi hade tejpat igen kranen. Jag brukade planera mina bustreck dagar innan första April. Tråkigt nog minns jag inte just nu nått speciellt busigt jag gjort, var det så länge sen jag lurat nån? Minns iallafall när jag och kompisarna busringde till Pizzerian och sjöng "Goder afton" för full hals och han i luren frågade efter vi var klara: "Vad vill du beställa??" Haha. Jag och min kompis Johanna gjorde upp konstiga historier, som vi då iallafall tyckte var skitroliga när vi busringde. En gång skulle jag låtsas vara ett litet barn och ringa hem till min påhittade kompis "Moa" och fråga om hon ville leka. När personen i luren sen skulle säga "att nu har du nog ringt fel, här finns det ingen Moa" skulle jag börja störtgrina och Johanna skulle sen ta över luren och spela min mamma. Men en gång när vi ringde kom jag fram till en utländsk man och jag med barnröst frågat efter Moa sa han, "Nej tyvärr hon har åkt till Japan! Ska jag be henne ringa dig när hon kommit hem?
Jag: ÖÖÖH...klick!
Haha gud vad lamt, får se till att hitta på nåt värre att berätta sen nån gång! ;)


December 28

Idag är det dax för att fixa naglarna igen, hehe. Den här gången vet jag PRECIS vad jag vill göra! Så det kan inte bli fel ;) sen vill jag nog ta en sväng på mellandagsrean om den fortfarande är igång? Visst är den? Och så måste jag hinna med lite lunch innan jobbet börjar halv tre...



Pepparkakebak

Glömt att visa mina underverk till pepparkakor jag gjorde förra veckan innan julafton.

¨
En plåt innan den åkte in i ugnen.

En äkta kopia av Rickards smartcar ;)

HANDgjorda pepparkakor!

Bränt var det här!

Gjorde det mysigt hemma, innan Rickard kom hem. Såklart gick dammsugaren sönder och sprutade ut all smuts igen när halva lägenheten var gjord -.-


En av de fina ljuslyktorna jag fick av söta moa i julklapp <3 :)

Våra fina julklappar, hehe.

Dukade fint med tallrikarna jag fick av Agneta i julklapp :)

JULGRÖT!

+ POPCORN = <3

Dag 4

De städer jag bott i:

Tjaa, föddes ju i Stuttgart. Sen när jag var liten 2-åring flyttade vi tillbaka till Sverige. Bodde ett litet tag i Sandviken innan vi flyttade till Valbo där jag är uppväxt. Och nu bor jag i Gävle tillsammans med min pojkvän. Mer spännande än så är det inte :) Fast skulle gärna flytta lite närmare ekvatorn, typ Skåne kanske.




Julen

Sådär. Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter att ha haft ett kort juluppehåll! Vill inte sitta vid datorn på julen, är lite små töntig när det kommer till julen och dess traditioner, hehe.

Julafton spenderades hemma hos mamma tillsammans med alla syskon, syskonbarn och söta farmor. Alla traditioner följdes som vanligt; Julfrukost, skotta snö och bobåkning med Ville, sen vart det julllunch, Kalla Anka, godis, tomten kom och lämnade en säck med klappar, paketöppning och sedan julgröt. Fick presentkort, wii fit plus, filt, ljus, luktagott m.m. Sen när jag kom hem till Rickard hade vi vår egen julklappsutdelning. Fick min snygga klänning från Gina, ett halsband, navelsmycken, vinglas och den röda lampan jag så länge velat ha. Var tvungen att påminna honom att jag fyller år om en månad drygt också. Haha då kommer han få det svårt nu när jag fått allt jag önskat mig ;)

Nåja det var lite om min jul. Juldagen innehöll släktmiddag, fest och utgång. Och idag har vi kikat lite på mellandagsrean. Nu blir det Narnia!




Ny design!

Tack till söta Jennifer!!
Vart hur nöjd som helst :)
Du är guld värd för en teknik-katastrof som jag, hehe.


Dag 3

Mina syskon:

Vi börjar med tvillingbrorn Henrik, som är lika gammal som jag. Suprice! När vi var små var vi bästa kompisar och kunde leka tillsammans och komma överrens, ibland iallfall. Mamma har berättat att när hon skulle lämna oss på dagis hann hon knappt säga hej då innan vi var försvunna. Hon var van vid från mina två äldre syskon att tjata på att de skulle släppa taget om halsen på henne så att hon kunde gå. Men jag och Henrik, vi hade varann och var därför inte ledsna över att mamma gick. Medan åren gick så vart vi mer och mer olika. Det känns inte som vi är tvillingar på nåt sätt. Bara två syskon som är födda på samma dag. Om man skulle slå ihop oss två till en, skulle det bli en perfekt kombinerad människar säger mamma. Vi kompleterar varandras svagheter kan man säga. Det han är bra på, kan inte jag, och tvärt om. Just nu pluggar han på KTH i stockholm för att bli ekonomi ingenjör, medan jag undervisar dans på underbara Uddans. Det säger ju allt om hur olika vi är! Men även fast vi bråkar så vi blir less på varann, finns vi alltid där för den andre när det behövs som mest! <3


(han som är i mitten)


Sedan har vi Fredrik, som jag har skrivit lite om tidigare. Det skiljer 10 år mellan oss så han har både passat mig och Henrik, byt blöja, matat och annat bebisgöra. När jag växte upp var han den som lärde mig att cykla. Han gav mig en kotte, som enligt han var en "magisk kotte", och om jag hade den med mig skulle jag kunna cykla. Ledsen som jag var efter ett flertal försök på cykeln och därmed flera skrubbsår på kroppen, bestämde jag mig ändå för att testa den "magiska kotten". Och hör och häpna! JAG KUNDE ÄNTLIGEN CYKLA! Minns att jag åkte fram och tillbak framför vårt hus och vinkade till mamma och syrran som stod och kollade i fönstret när jag cyklade för första gången! Jag och Fredrik stod varandra nära när jag var liten. På nåt konstigt sätt tyckte han mer om att vara med mig, än min tvillingbror. Tror jag och Fredrik är rätt lika ändå. Minns att han brukade hjälpa mig med läxorna ibland, ligga på min säng och prata om alla hemska lärare som han haft, och som jag nu hade eller skulle få, hehe. Och skolmaten! Gud vad han älskade korvstroganoffen kommer jag ihåg. Jag med. När han spelade sina läskiga skjutspel satt jag brevid och spejade efter fiender att döda, medan vi åt knäckemacka med kaviar på. (Jag hatar egentligen kaviar, men det var den enda gången jag tyckte det var gott) Jag har fått höra att när Fredrik var liten var han en riktig busunge som la ut fällor som andra fastnade i. Kritvitt hår och alltid nåt fuffens för sig. När tonåren sen kom vart han mörk, lugn, stängd och arg. Han sparkade sönder två dörrar vi hade hemma, en gång för att jag hade lagt min skolväska ivägen, och då blev han vansinnig. Jag har aldrig förstått varför han blev så arg och ledsen och mer och mer stängde av sig både från oss och andra. Om man frågar mig nu vad min storebror gör, vet jag inte. Han bor i Gävle men jag träffar honom aldrig. Förutom på jul och andra högtider. Vi pratar aldrig längre, iallafall inte på det sättet vi gjorde förr.



Sist i syskonskarna har vi Jessica, min stora syster som är mamma till Ville och Hugo, mina gobitar! Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hon är 13 år äldre och bor i Täby med sin familj. När jag var mindre älskade jag att hoppa i hennes säng (som jag sedan fick ärva, kul!) och käka minttabletter som hon förvarade i en fin ask. Jag beundrade hennes gosedjur och lyssnade igenom hennes skivor. Nordman var min favorit och den snodde jag när jag var danssugen. Jessica var nästan som en extra-mamma till mig och Henrik, så efter hon flyttat tilll egen lägenhet kom vi alltid och hälsade på han och jag på lovet. Vi gjorde alltid små utflykter på sommaren när hon bodde i stockholmstrakten, Grönan, djurgården, badade, åkte rullskridskor (trodde jag skulle dö men här sitter jag nu). Tror jag och syrran är rätt olika så ibland ryker vi ihop. Men en sak som vi har gemensamt är att hon också hamnar i roliga situationer. Då skrattar vi tills vi gråter när hon berättar.


December 23

ÅHH IDAG ÄR DET DAN FÖRE DOPPAR DAN!! Den 23e december alltså :)
Fastnade framför picnik nu på morgonen. En sida där man kan redigera bilder gratis. Här får ni lite smakprov!


Myror i brallan

Åh vad det kryper i mina ben!! Känner för att ta en löptur runt kvarteret. Men jag vågar inte gå ut själv nu när det är mörkt. Haha, klockan är bara kvart i tio men läskigt ändå. Rickard ligger och försöker sova som vanligt. Han går ju upp så tidigt på morgonen och därför i säng tidigt. Annars hade jag kunnat dansa lite för att få bort energin i benen. Men det hörs ju så väl, så då blir han störd. Hmm vad kan man annars göra en onsdag kväll kvart i tio när ångesten kryper genom kroppen. Det måste vara ångest. Annars brukar jag inte känna såhär. Tror jag ska ta och träna på piruetter lite. Det är ju ganska ljudlöst, om man gör det rätt ;)






Dag 2

Min första kärlek:

Oj vad svårt. Har ingen jag riktigt minns som min första kärlek. Kanske var den där Tom jag var kär i på dagis. Om man kan vara kär då? Eller på fritids fanns det en hel del. Näe jag var aldrig riktigt intresserad av killar försen jag var 18 typ. Och såhär tusen år efter har jag kommit fram till att jag var kär i Tobbe som jag var jätte bra kompis med då. Tycker det är svårt det där, att veta när man verkligen är kär. Tror jag kommer på det lite i efterhand, senare än vad de andra gör...



Min riktiga kärlek idag! <3







Youtube

Har suttit och youtubat lite. Man kommer ju aldrig därifrån. Utan man hittar ett till, ett till och ett till klipp att kolla på, osv. Hittade många bra streetklipp som vi kan använda oss av till tävlingsgruppen :)
Bjuder på några:



Haha de här grabbarna var så roliga. De ser inte alls ut som typiska streetkillar!

Dag 1

Presentation:

Sabina Louise Sandberg, född den 3e februari 1990 i Stuttgart, Tyskland. (Det trodde du inte va?) Uppvuxen i valbo med en storasyster, storebror, tvillingbror och mamma och pappa. Har alltid haft dans i benen och har därför världens bästa jobb, danslärare! :D
Talar innan jag tänker, får lätt ångest över saker, bra på att förstå människor, älskar träningsvärk men ibland åker det ner en chokladbit för mycket. Kommer inte alltid så bra överrens med familjen men desto bättre med vännerna. En annan fiende är magen som fått stått ut med en hel del; haft annorexia och nu är den glutenintolerant, AJ! Lever just nu i en inte så jätte fin, men med jätte bra läge, lägenhet tillsammans med min pojkvän i gävle. Mamma klagar lite då hon bor själv i valbo efter att pappa dog för tre år sen. Syrrans två barn kommer dock ibland och lyser upp tillvaron. Tja... Snart är det jul och det är bland det bästa som händer på året tycker jag! :) Avslutar nu innan det blir för långdraget. Juste! Ser framemot nästa danstermin så grymt mycket med nya grupper, tävlingar och tävlingsdansare!! Puss <3


Lista

Tja varför inte, en liten rolig lista som vandrar runt i bloggvärlden..

Dag 1 - Prestentation av mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - De städer jag bott i
Dag 5 - Berättar om något busigt jag gjort
Dag 6 - Min dag i detalj
Dag 7 - Min bästavän/bästavänner
Dag 8 - Pinsammaste jag någonsin gjort
Dag 9 - En perfekt helg för mig
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Någon jag kan prata med om allt
Dag 12 - I min handväska finns
Dag 13 - Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 14 - Vem jag helst skulle vilja byta utséende med
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Det jag vill mest av allt just nu
Dag 17 - Min favoritresa
Dag 18 - Min bästa födelsedag
Dag 19 - Något jag saknar
Dag 20 - Det roligaste jag vet


December 21

Tänk att k-rauta alltid ringer när jag har tvätt i maskinen. Får nog byta tvättdag tror jag. Jobba 12-16 idag. Skön tid men är ändå så trött när jag kommer hem. Även fast jag bara jobbat 4 timmar idag tycker kroppen att den har gjort sitt. Jag som hade lovat mig själv att gymma fram till jul. Men äsch, bort med det löftet! Ska oddla min enda magruta jag har istället ;)


Make over


By Lisa

Julklappshandling

Idag var det all in med att köpa julklappar. Tror jag är helt klar :D Men har säkert glömt nån stackare.

Rickard försökte tjuvkika i påsarna sen när han kom och hämta mig från köpis. Han fick en liten utskällning. Gud vad ledsen jag skulle bli om han skulle sett vad jag köpt åt han. Då är ju hela överraskningen och spänningen med julklappar förstörd. GRRRRR! Kommer ihåg när jag var liten och älskade att överraska mamma och pappa med frukost på sängen ibland på helger. Pappa som var lika morgonpigg som jag kunde ibland vakna och komma ner i köket innan jag hunnit bli klar. Gud vad arg jag vart och skrek att nu hade han förstört allt och det var ingen idé längre, nu kunde vi lika gärna käka frukost som vanligt. Tillslut gick pappa upp igen och tvingades somna om för att jag skulle kunna slutföra överraskningen. Haha. Blir vansinnig när någon förstör en överraskning (även fast det oftast är omedvetet), men det är bland det bästa jag vet, att göra nån glad när dom inte bett om något.


Londonresa beställd!

WIIIIEHOO! Idag vart Londonresan äntligen bokad! Så den 5e januari drar vi och kommer hem den 9:onde! Ledsen över att missa uppstartslägret med Mario, men jag missar det ju faktiskt pågrund av London får jag försöka tänka :) Är redan nervös över att vi ska strula till det och hamna på fel plan jag och Rickard. Han har aldrig rest utomlands förr, och även fast jag har mycket erfarenhet av att resa så är jag ju inte direkt den mest uppmärksammaste personen som hänger med alltid. Tänk om vi kommer till Island istället! Eller nåt annat hemskt och kallt ställe. Näe jag har cirka 2 veckor på mig att lära mig att lyssna på folk, bli uppmärksam och att hänga med. Då kommer allt gå fint, fint! :D



+



=LÄNGTAR! <3


Tacomys

Ikväll blir det hem till Emelie och mumsa tacos. Myys! Haha hon störs sig lite på att jag hela tiden skriver att allt är mysigt här i bloggen. Men mys är ju så mysigt, eller hur?

Längtar riktigt faktiskt. För jag är så grymt sugen! Men känner inte för att vräka i mig nåt nu och inte orka med den goda tacosen :( har överlagt med mig själv ett tag om det skulle vara en god idé att poppa lite popcorn med massa smör och salt på... Men näee, måste tänka på att tacosen vill ha sin plats i magen! Får se om Rickard vill låna ut sin bil i det här snöovädret. Spännande att se om bilen eller jag överlever. Vore toppen om båda gjorde! :D


Ojämna skinkor

Jag har alltid tyckt att mina skinkor, på rumpan alltså, inte är symetriska. Den ena är lite mer platt i mitten och sluttar nedåt, medan den andra är mer rund och uppe. Jag försökte få Rickard och se detta, och han trodde det berodde på att jag "piruttrerar" (hans egna ord, fint va?) mer på det ena benet och därför var den skinkan mer formad än den andra. Hahaha. Intressant teori det där. Jag tror däremot att jag lägger vikten mer på en, och den stackarn klarar inte trycket riktigt och därför blir mer platt. Vad tror ni?

 

Drömvärld

Just nu har vi ett Harry Potter-maraton hemma här. Älskar dom filmerna. Men hatade verkligen allt som hade med Harry Potter att göra när första böckerna kom ut. Berodde nog på att jag då var placerad (ja vi hade tvångsplaceringar i mellanstadiet) vid samma bord som hela skolans Harry Potter nördar satt vid. Ååh vad allergisk jag blev mot trollstavar, osynlighetsmantlar, och trolldomar. Eller det var nog mer att jag störde mig på att dom verkligen trodde på allt det där fanns, att de bara väntade tills brevet från Hogwarts kom liksom. Så töntigt tyckte jag då. Men nu när jag ser filmerna, och har läst alla böckerna (ja jag erkänner att jag faktiskt skämdes för det ibörjan, töntig och osäker som jag var), så känner jag likadant. Jag önskar verkligen att hela den där världen finns! Tänk vad mycket mer roligare och spännande verkligheten skulle vara. Eller varför inte gå in i en sån värld när man sover, som jag och Rickard prata om här om dagen. Att man lever ett vanligt svenssonliv typ på dagen och sen på natten blir man Harry Potter! Haha. Ända sen jag var liten har jag drömt om att bli något stort, magiskt och speciellt. Det kanske inte är försent att få ett brev från Hogwarts...


Julfest!

Igår var det dags för Uddans årliga julfest hos Agneta! Det bjöds på glögg, godis, bubbel, tilltugg, och jätte god mat! Först hade vi danslärare julklappsöppning och då fick jag jätte fina glas och tallrikar av Agneta! Väldigt välbehövligt måste jag säga, för de som vi har är hemskt fula, förlåt Rickard ;) Så nu kanske man vågar bjuda hem nån. Efter det kom eftersläpet med killarna och efter vi ätit tillsammans var det dags för julklappsbytet! Jag fick choklad och en huvudmassage, haha. Och själv hade jag köpt en ill-rosa gris som var märkt "för svinrika", hehe ;) hade velat stanna längre men trötta Rickard ville åka hem tidigare, så :/ väl hemma sdäckade vi båda i sängen på engång, med smink och allt. Eller jag gjorde rättare sagt! Haha. Tack för en toppen kväll alla som var där! <3


Modell för en dag

Lite dålig uppdatering sista tiden kanske...Har inte haft nått roligt eller intressant att skriva. Men nu så! :D
Igår var jag, Bella och Lisa hos The Studio (visst kallar dom sig så?) och tog riktiga modellbilder ;)
Vi blev makeade (min egen stavning) av makeupartister och jag fick mitt hår stylat av en jätte gullig och duktig tjej! Sen hade vi med oss egna ombyten och turades om att stå framför fotografen. SHIT VAD KUL DET VAR! Skrev upp allas namn och telefonnummer jag kunde komma på, så om dom ringer måste ni ta chansen! Även fast ni har fotoskräck! Som jag lidit av ;) Läs mer..
Jätte härliga ungdomar som jobbade där! Proffsigt gjort! Tillslut kom jag därifrån med 12 bilder som jag var nöjd med! Enjoy ;D






"Julnaglarna"

Juste, har glömt att visa bilder på de "juliga" naglarna, how how. Näe men jag tycker mer och mer om dom faktiskt. Ibörjan var jag nära på att fälla en tår för jag tyckte de var hämtade ur en "B:ig vampyrfilm. Men nu känns de riktigt snygga och rätt så juliga när man håller dom framför en tomte tillexempel.





Bilder från julklappsutdelningen

Delar med mig lite av Idas bilder från förra fredagen med gänget i gamla klassen. Åh vad jag jämt har så grymt roligt när vi träffas <3


Jag, fräschiga-zandra ;) och Emilia!

Dom tre "muskeltörerna" ;) <3

Bara jag och idii som lyckades med pósen ;)

Ida, jag och Dennis Hotdog!

Moi <3 glögg!

Sedan följer en rad med gruppbilder...

Vi ses för sällan!

Julklappshandling

TÄNK! Snart är det bara en vecka kvar till julafton!!! Eller imorn är det exakt en vecka kvar rättare sagt. Och jag har bara köpt TVÅ julklappar hittills. Fast jag tycker det är så grymt roligt att handla julklappar så därför drar jag ut på det, hehe. Men idag blir det julklappshandling med mor, myyys. Ska hinna med lite gym och städning också. Sällan jag skriver att jag ska städa, ni måste tro att jag gör det varje dag. Men så är inte fallet! Det låter så bra när man skriver att man ska städa. Men det skulle vara ännu bättre om man faktiskt gjorde det också ;)



Haha här gör jag den klassiska Sabina-pósen!

Jobbdag

En fyra timmars blev snabbt en åtta timmars jobbdag när dom ringde imorse. Slutade 19.30 och åkte och storhandlade mat, besteg berget av disk!!!! Lagade mat åt mig själv och ska snart halvdö i sängen med fettigt hår. Orkar troligen inte duscha. Det stod mellan tallrikarna och jag, vem som skulle få bli fräsch. Tallrikarna vann.. Snart upp och jobba igen då!


Justin bieber challenge

Några av våra Uddansare var med i "Justin Bieber Challenge" på SM. Dom tävlar om vem som får mest visningar på youtube. Så in och titta! :D


Jag mår illa som en gorilla.

Bara jag som får Magnus Ugglas låt "jag mår illa" på hjärnan när jag är lite illamående? Kan ju bero på att jag sjöng den när jag var mindre för att INTE kräkas. Hur tänkte där? Det gick ungefär så här:
- Illa. Jag mår illa. Som en goriiiiilla! *kräktes*. Sen fortsatte jag.
- Illa. Jag mår illa. Som en goriiiiilla....


December 13

Jesus vad jag känner mig stelopererad i nacken idag. Måste va från alla kasten med huvet jag gjorde igår med x-girls. Det var bara fyra tappra som kom så då körde vi extra hårt ;) därför vakna jag upp med lite träningsvärk i ryggen? idag. Tänk att man ALLTID får så mycket mer träningsvärk av dans än av någon annan träning. Så är det för mig iallafall.

Usch idag känner jag mig illamående och trött. OCH STEL! Men tror ändå jag ska bege mig ner mot gymmet och försöka väcka nacken till liv igen ;) efter det måste jag bestiga ett berg av disk igen. Vem är det som lämnar smutsig disk överallt i vår lägenhet?? Grrrr..


101212

Jag överlevde bilturen. Och Rickard. Och bilen. Så konstigt att köra med automat, hur det nu stavas och jag är alldeles för trött för att bry mig. Så nu vågar jag nog köra med den själv. Åh vad gott det var med tacos idag som Rickards mamma lagade. Tycker det är så mysigt och härligt att vara där. En hel familj som sitter och äter och pratar med varann. Hade kunnat stannat hela kvällen om det inte var för att jag skulle dansa med x-girls - som var riktigt kul måste jag inflika! Mamma anklaga mig sen för "mobbing" då hon tycker att vi är mer hos hans föräldrar än vi är hos henne och hälsar på. Men du är ju mer upptagen än vad dom är, så det är svårt att hitta en tid, sa jag.
-Näehe! Jag har visst tid, sa hon.
-Jaha men då kan vi ju komma hem nu i veckan och käka lite.
-Näe för då ska jag göra, blablabla upptagen!!
Suck -.-



Man kan ju inte alltid vara perfekt...


Söndag

Igår spontanåkte vi till Uppsala jag och älskling och gick där och julhandlade lite. Hittade grejer till julklappsbytet vi ska ha med dansen nästa helg. Längtar! Sen på kvällen åkte jag hem till Lisa där vi satt och muffla i oss massa godis, chips och julmust. Mmmm. Idag har vi kollat lite på film, och sen ska vi ut och "övningsköra" Rickards bil. Eller jag ska lära mig att köra den ;) sen blir det nog mat hemma hos hans föräldrar och därefter ska jag ha en grupp som kallar sig för x-girls. Tänkte köra en liten ragga slinga med dom. Det blir nog bra! Juste! Har glömt att visa bild på naglarna. Haha, hade ju tänkt lite juliga men de blev mer....Förskräckliga. Visar bild sen! Chiao.


Gänget <3


Nails fixing time!

Idag är det äntligen dags att göra naglarna, hehe. Det är jag säker på ;) dock är jag inte säker på vad jag vill göra med dom? Det är ju så fint med vanliga vita. Fast nu när det snart är jul känns det kanske kul att göra något juligt. Vi får se. Måste ner till arbetsförmedlingen innan och fixa en grej. Sen efter naglarna får vi se om jag orkar ta mig till gymmet.. Ska träffa Ida idag iallafall och gå på stan och köpa lite gott inför julklappsbytet ikväll. Ska bli så kul att träffa lilla gänget igen. Vi träffas alldeles för sällan. Och när det väll händer har vi nästan för mycket att ta igen.


Funderar på om jag ska ta min röda, eller den leoapardfärgade klänningen ikväll. Fast leopard kanske blir lite för "exotiskt" för ett julklappsbyte. Haha som Rickard kallade vinteroxen/buffeln vi såg i järvsö, "exotisk", tyckte han att den var då det bara finns tolv kvar i Sverige. Vet inte om ett djur kan vara exotiskt när det lever i Sverige ;)

Klippning

Idag blir det klipp, klipp! Får se om den borttappade nageln kommer fram, hehe. Näe men den borde ju ha ramlat ut nu. Gud vad skönt det ska bli. Välbehövligt. Först ska jag ta mig till gymmet nu på morgonen. Suck och stön. Men så värt det efteråt. Efter hårklippningen ska jag träffa Lisa och äta en sen lunch/fika och prata lite om tävlingsgruppen och så. Får se om jag hinner ta en runda på stan och leta efter den förbannade julklappen igen. Egentligen tycker jag det är kul att bege mig ut och jaga julklappar. OM MAN HITTAR DET MAN VILL!!


Solbränd

Shit vad bra solningen tog idag. Brynäs solcenter (heter det verkligen så?) är nog gävles bästa solarium. Bra priser för oss som är 20 år och under och vilken härlig bränna man får. På bara 15 minuter! Känner mig riktigt brun och fin :D har smörjt in min fina hud nu med Hm´s "Pink Passion" som har små glitterkorn i sig. Så nu glittrar jag ikapp med julstjärnan, om vi nu skulle ha en julstjärna.


Borttappad nagel

Imorgon är det dags för lite klipp och färg. Har dubbel kollat tiden nu så att det inte blir nå misstag ;)
Idag när jag stod och föna håret så fastnade min trasiga nagel i mitt toviga hår, och försvann! Haha kunde inte hitta det någonstans. Varken i håret, på mig eller på golvet. Om den nu befinner sig i håret kommer frisören få en liten överaskning imorn om hon hittar den, haha.

Pratade med Lisa nyss som skulle iväg på styrelsemöte. Hon berätta att söta Moa i tävlingsgruppen har köpt julklappar till oss!! Hur gulligt var inte det?! <3 Det gjorde min kväll! :) Hade tänkt att ta mig ner på dansen idag när dom hade friträning, men hann inte. Har solat med Emelie, lunchat, gått på stan och sen kom jag på att jag måste köpa nåt till julklappsbytet på fredag. Men vad?? Gick runt i en timme och leta. Men hitta inget bra. Vad kan man köpa för 50 spänn som passar alla? Tips någon!


Vilken nöt

Kära blogg.
Vilken nöt jag är! Haha. Var stensäker på att det var idag kl 10.30 som jag skulle fixa naglarna hos Amanda och sedan sola och luncha med Emelie för att sist bege mig till dansen för att träffa Hanna pch planera lite. Därför ställde jag klockan på 6.15 så att jag även skulle hinna gymma innan. Sen låg jag där i sängen och vände och vred på mig. Kunde inte sova och började stressa upp mig för att jag skulle upp tidigt. När jag sen kom på att jag druckit kaffe på min sena lunchrast på jobbet, gjorde inte det saken lättare. När alarmet tillslut ringde gick jag upp och fick till min fasa se att det var ju FEL DAG!! Det är ju den 10e jag ska dit. INTE DEN 8E!! Suck -.- och det här är inte första gången jag tar fel på dagen... Man lär sig ju av sina misstag sägs det, men inte jag inte. Så nu kan jag inte somna om och ska inte träffa Emelie försen vid ett. Och Hanna och jag bestämde oss för att planera i ett senare skede istället. Gud så onödigt det här vart!







Work, work

Hemma! Utbildningen ledde till en 8-timmars jobbdag på k-rauta. Fick vara på loggistiken idag och plocka lite. Men sen så lämnade dom mig ensam där från 18 till stängning. Det kändes ju lite dumt. Att sätta varuhusets okunnigaste blondin där. Men det gick bra trots allt. Förutom när jag nästan välte en stege, höll på att få nånsorts slangmanik i huvudet, och när jag hade ett sånt stort problem med att klämma in en pall emellan en annan, och Eva bara puttade lite lätt med foten på pallen som var ivägen och sa: Kan du inte bara göra såhär då så får du väll in den. Jo, sa jag. -Ehm trodde inte den var så lätt. Dum som jag är antog jag att pallen var tung som bly -.-
Men sen så hjälpte jag ändå en kund som behövde en list till ytterdörren som drog kallt där nertill. Fick han till att köpa en brun tätningslist och sen en häftpistol att häfta fast den med, trots att klister medföljer.
-Det där blir nog bra de, sa jag. Tätningslist + häftpistol, det måste vara en bra sambandsförsäljning. Lärde mig något av utbildningen iallafall, hehe. Så nu sitter jag här med en trasig nagel och upptäckte nyss ett sår på armbågen. Men ingen annan skada skädd iallafall, hoppas jag ;)


Fortfarande ingen julklappskalender

Tänk! Nu är det redan den 7e december, och jag har fortfarande ingen julklappskalender att öppna ;-( snyft. Jag som var påväg att fixa mig en egen till och med. Haha köpa små presenter till mig själv som jag får öppna dag för dag tills det blir julafton. Så mysigt. Vill ha samma känsla och traditioner som man hade när man var liten. Tror det bara var för nåt år sen som mamma slutade stoppa i godis i vår julklappaskalender som bestod av små strumpor. Varför måste man sluta med något som är så bra? Näe jag får nog ta saken i egna händer trots allt och göra mig en egen!!


Såhär får den gärna se ut, hehe. (bild från google)

7e december

Vilken tur! Jag hade rätt. Utbildningen på k-rauta är inte försen vid 11. Skönt. Då kan jag slappa ett tag till. Hoppas det är en utbildning där man bara behöver lyssna, inte göra något själv. Då kan inget gå fel ;) sen när jag kommer hem blir det till att tvätta, laga mat och sen träna. Ska pröva på ett afropower pass. Spännande.


Kanske hinner åka och hälsa på dessa sötingar i helgen?

Bra TV

Men vad mycket bra det är att se på tv på måndagskvällar. Tycker iallafall jag som aldrig kollar på tv annars ;) fick hålla emot lite tårar till Biggest Looser nyss. Och innan det var det ju vänner, finns det någon roligare humorserie? Tja, How I met your mother var också ganska bra lär jag erkänna. Och titta nu börjar Top Model 14!! :D Och sen svenska Hollywood fruar. Jag är lite efter så jag har inte börjat gilla Maria Montazami (stavning?) försen nu! ;)


Långpass

Oj vad stark och pigg jag känner mig nu! Måste vara pågrund av att jag verkligen vilade ut i helgen. Kom hem från gymmet efter att ha vart där i två timmar, haha. Hann med både zumba, stretch, styrketräning, och en halvtimme uppe på springbandet! Såå härligt! Redan igår när jag och Rickard tog en lång promenad tyckte jag att det gick i för sakta tempo. Jag som annars håller mig till snigelfart ;) och sen när vi kom hem kände jag för att springa till gymmet och träna lite till. Men det blev inte så. Nu måste jag ladda om och ta hand om disk och lite städning. Ser ju ut som tjernobyl har varit på besök här hemma, om man nu får skriva så utan att förarga någon besserwiser ;)


Min helg

Gud vilken härlig helg jag har haft. Vi tog bilen ner? upp? skitsamma, till Rickards föräldrars stuga i järvsö. När vi kom dit var det knappt tio grader i stugan, så efter vi satt igång alla element och så kröp vi ned under en massa täcken tillsammans. Sen på morgonen när vi vaknaden hade temperaturen höjts till 23 grader inomhus, skönt. Efter frukosten klädde vi på oss vinterkläder, som jag hade blivit påmind flera gånger att inte glömma ;) och tog sen bilen och åkte iväg. Vart vi skulle fick jag inte veta försen vi svängde in mot Järvzoo! Perfekt dag att åka på. Solen sken, mycket snö ute och lite folk. Vi såg renar, rådjur, älgar, nån sällsynt oxe m.m. Vi hann precis upp till vargarna när det var dags för matning och dom sprang omkring som galningarn. Undra om inte fotograferna som var på plats var ännu vildare då de sprang fram och tillbaka med sina gigantiska kameror och stativ för att få bäst bild. Sen var det fjällrävarnas tur att få mat, så söta! Och efter det järvarna! Och sist var det dags för lodjuren, så coolt att få se djuren på så nära håll. Och i verkligheten! Men gud vad kall vi blev om fötterna. Jag små sprang ner till entrén medans Rickard gled då hans skor är så hala. Sedan besökte vi en julmarknad, men det var inte så mycket att se. Jag köpte lite knäck, älska! Och Rickard några läskiga chips, haha. Magen började kurra så då bestämde vi oss för att ta en tripp över till ljusdal som är en lite större stad än Järvsö. Väll där tog det en stund innan vi hitta en restaurang att äta på, fattar inte hur folk klarar av att bo sådär ängsligt? Usch och fy! En restaurang hitta vi, äkta look alike church street! Fast godare mat och bättre portioner. Haha vilket långt och utdraget inlägg det blev, ska försöka avsluta det kort ;) På kvällen blev det vin, spel, choklad, chips och mys i stugan. Snipp snapp slut!


Älskling dammar av bilen ;)

Järvzoo

Trevlig syn. Stackars kanin..

Renar

Vargarna förberedder sig på mat. Där hade jag inte viljat hoppa ner.

Grrr..

Fjällräv.

Järv. Orkade inte ta bilder på alla djur. Frös häcken av mig ;)

Utsikt från skidbacken som låg alldeles intill!

So hot!

Hemma igen! Berättar allt, eller nästan allt, om helgen lite senare ;) är så varm och nästan svettig så tror jag ska bege mig ut på en promenad så jag kyls ner lite. Bilder kommer också!


Hemlig resa

Ååååååh. Om jag tyckte jag klev upp tidigt igår, så är det inget jämfört med idag. Ska upp och jobba på k-rauta 6.50-15.30. Sen ska jag och Rickard åka iväg över helgen. Men han har inte sagt vart. Jag gissar på deras stuga för det är tydligen väldigt viktigt att jag tar med mig skidjacka och täckbyxor ;) och inte så mycket mer för annars får vi inte plats i hans bil.


Uppdaterat!

Sådär, nu har jag ändrat min presentation på Uddans hemsida. Agneta har varit på oss länge att det ska fixas men det har liksom glömts bort. Men nu är det gjort :)

Kom hem från Harry Potter för ett tag sen. Tråkigt att den inte visades i 3D som det var tänkt, men jag tyckte filmen var bra ändå. Helt klart sevärd. Jag satt och krama Rickards arm ett par gånger. Dels för att jag inte skulle hoppa ur fåtöljen när en sekvens av du-vet-att-något-snart-kommer-hoppa-fram-helt-plötsligt kommer. Och dels för att jag inte skulle dunka till långhuvud som satt mitt framför mig och skymde halva skärmen. VARFÖR ALLTID PRECIS FRAMFÖR MIG? Långa personer borde bli tvingade att sitta längst bak i bion. Samma sak när det gäller konserter eller andra framträdanden. Varför stå längst fram och förstöra för andra, gå bak!! Du ser ju ändå över alla oss korta! Aaargh. Förlåt alla långbenta. Jag skulle inte störa mig så mycket på er om jag nu var nöjd med min längd..



Mot gymmet

Uppe tidigt idag, eller tidigt för att inte vara en sån som går i skolan eller har ett 8-16 jobb ;) Ska ner till gymmet och köra lite innan jag ska möta upp Lisa på stan för en tidig lunch. Sen ska vi fortsätta planera lite och koreografera. På kvällen är det äntligen dags för HARRY POTTER! Jag har inte sett den nya filmen än. De flesta jag hört som gjort det har inte tyckt den var nån höjdare. Hoppas jag tycker annorlunda ;) Rickard är glad bara över att den visas i 3D. Undra om jag hinner spela lite the Sims innan jag måste börja röra på mig? Har ju börjat nörda det nu igen..


Hehe vi prövade HM´s herrmössor igår på köpis.

Så snygg <3

Prövade en i vitt. Undra vilken som var coolast, jag eller mössan? Haha

Kore med Lisa

Hemma från lite zumba. Denna gång var jag ensam och jag kan fortfarande inte hålla mig för skratt när dr. Bombay låten kommer, haha ;) pinsamt. Nu blir det till att springa ner på dansen och koreografera lite med Lisa. Vi ska också gå igenom alla anteckningar och filmer från gårdagens audition. Sen kommer älskling, förhoppningsvis, och hämtar upp mig så far vi till Ikea. Lite middag där och sen ska jag hämta ut ett paket som kommit på Coop. See ya <3


1a december!

NU ÄR DET JUL! Okej, där var jag lite väl ivrig. Men det är december iallafall! :D den mysigaste månaden på heeela året.

Igår var det audition på Uddans för tävlingsklubben. Gud så söta alla var. Och duktiga!! Woow, vad svårt det kommer bli för mig och Lisa när vi ska gå igenom filmerna och anteckningarna idag. Egentligen vill vi ju ta in allihopa men det går ju inte. Först och främst har vi inte plats åt alla, sen så kanske det är några som inte är riktigt redo för att börja tävla än. De behöver få lite mer tid på sig att komma in i dansen och hitta takten b.la. :)
Men vad kul det kommer bli nästa termin! Med ett gäng nya tävlingsdansare! Wieehoo!


Lägger in en bild på lille-ville-tomtenisse! <3

RSS 2.0