Rå-pank och hatisk

Det enda djur som absolut borde få dö ut måste ju vara blomflugan!! Så liten och näst intill osynlig, men ändå sååå ENORMT irriterande och dum! Varför finns dom? För att käka upp våra blommor? Dom kan ju knappast räknas som mat till fåglarna! Möjligen anorexifåglar men sådan existerar väll inte? Deras uppgift här i livet måste helt enkelt gå ut på att göra det lite mindre harmoniskt för oss människor att leva. Om de inte flyger in i munnen, fastnar de på läpparna. Mmm mumsigt! Eller så siktar dom in sig på ens öga och ligger där och simmar omkring. Värst är väll på natten när man precis ligger som skönast och precis har börjat slappna av. Då flyger dom upp i näshålet på en! Va fan ska ni dit och göra? Det är ingen jävla bostad! Grejen är ju att dom inte hörs eller syns så man kan ju inte ta livet på dom (eller skjusa ut dom genom fönstret om man nu är lite mer insektsvänlig). Möjligen om dom betalade en stor summa pengar skulle dom få sitta på min kropp en stund..

Hej! Jag heter pinsamma Sabina..

..Och jag

-Glömmer alltid att ta bort prislapparna från nya kläder som jag har på mig.

-Går alltid till fel bil och försöker låsa upp den. Fattar inte att det är fel bil fast jag står där och rycker i handtaget som en ilsken idiot medan jag förtvivlat trycker på lås-upp-knappen på nyckeln.

-Tar alltid fel vagn i mataffären och kör runt på den en stund och lägger ned mina varor. Jobbigt när den rätte ägaren kommer fram och undrar varför i helsike man har snott deras vagn för.

-Kan inte säga enkla ord som syrcha (stavning?)

-Har både läs-, tal- och skrivdyslexi. Jobbigt när man inte vet om det är matten eller maten som är inställd :O

-Har en hemsk ovana att alltid gapa stort när människor tar bild på mig -.-

Grus, grus, grus

Okej nu har det vart vinter och halt. Man har grusat och sandat vägarna så att folk inte ska kunna göra såna där roliga vurpor som slutar med att kommunen, eller skattebetalarna får betala skadan. Men nu när det Ääääääääntligen! Är vår är det så otroligt retsamt när man har en liten sten som guppar omkring inne i skon och som ger irriterat obehag när man är ute och går. Visst kan man försöka att stoppa stenen mellan tårna, vilket jag alltid brukar göra. Men det blir lite svårt när man har 17 stenar i skon och bara fem tår på foten! Snälla kan inte en grusfabrik komma och plocka upp alla stenar och grus! Om inte så gör jag det! Och då ska fan i mig kommunen betala mig!

Bussar är mitt hatobjekt

Jag hatar bussar..

-När de är mer än fem minuter försenade.

-När busschauffören släpper på allt för många äckliga bussåkare så att man får stå och trängas. Och NEJ busschauffören det går inte att GÅ LÄNGRE BAK I BUSSEN! För min arm sitter fortfarande kvar i dörren. Och mitt ben är fast i någons fula väska. Och jag är tvungen att dra in magen så att jag inte nuddar den illa luktande gubben jag alltid hamnar vid på bussen!

-När busschaufförn inte fattar att han/hon måste öppna dörren för att man ska kunna hoppa av vid sin hållplats!

-När busschauffören inte klara uppkörningen men fick körkort ändå. Hela bussen gör sig beredd att dö när chaffisen gör en idiotisk omkörning för att komma föbi en traktor på valbovägen.

-När folk inte kan sluta glo på mig när jag kliver på bussen. Vadå gör jag något fel?

-När x-trafik inte sätter in en annan buss när en går sönder.

-När det är vinter. Och helt plötlsigt blir det halt ute! :O Vad händer tänker busschauffören? Och bussen kommer inte alls..

-När folk på bussen iaktar mig när jag cyklar. Det finns vackrare saker att titta på! Möööh

-När kompisar smsar: "Cykelnörd", "såg dig cykla idag", "vad duktig du är som cyklar". Vill ni veta varför?

Jo för jag hatar att åka buss! NU och FÖRALLTID, i EVIGHET, amen!!

RSS 2.0