31a Maj 2011

Tänk! Imorn är det juni, och alltså SOMMAR!! Men vart är sommarvärmen de utlovade? Ser ingen sol på himmlen. Bara moln.........


Träningsvärk

Hej träningsvärken!

Var ute och sprang en 6 km igår. Och fasen vad skönt det var. Efter då alltså. Inte medans ;) Skönt med träningsvärk! Haha var lite nervös innan jag skulle springa. Har nämligen inte sprungit på säkert ett år utomhus. Trodde jag skulle dö och smälta ihop av trötthet. Jag är ingen som kan stanna och ta det lite lungt om det blir för jobbigt, utan måste fortsätta till varje pris! Sen när jag kom hem var jag tvungen att lägga mig på golvet för att inte svimma. Lär ta det lugnt minst en timme innan jag kan hoppa in i duschen, annars ser jag svart.. Tror jag får väldigt lågt blodtryck efter jag sprungit? Sen så dricker jag väll inte heller så bra.

Näe idag är det dans på schemat :) disco förlängd termin! Får se om jag hinner med gymmet också. Men först! Tacolunch på heartbreak! :D

Helgen

Tjohoo!

Härligt att vakna upp till fint väder idag. Fast det blåser fortfarande. Varför måste Gävle vara Sveriges blåsigaste stad? Skit drygt för oss som precis fått långt och fint hår, hihi.

I helgen så vart det utgång med Malin, Emelie och hennes pojkvän. Hade på mig de nya röda skorna, fortfarande lika förtjust i dom. Men någon som vet vart man kan få tag i ett par snygga pumps? Svarta eller röda. Detta fattas nämligen i min skogarderob...

Igår åkte vi hem till min mami efter jag jobbat klart. Bjöds på en väldigt het kycklinggryta och jordgubbar och vaniljglass till efterrätt. Känner mig fortfarande smått illamående för att jag åt så mycket igår.

Näe nu ska jag reda ut min flätor som jag sover med och möta den nya dagen...



I love shoes <3

Söker ny lägenhet!

Rickard har kommit på den lite riskfyllda idéen med att säga upp lägenheten nu, innan vi hittat någon ny, vilket innebär att vi har tre månader på oss innan vi blir hemlösa. Haha. Nerrå, nånting lär vi väll ändå hitta! Dax att träffa kudden. Har lovat att gå upp kl 5 imorgon bitti för att ha första tjing på de passande lägenheterna som kommer upp på direkten då på Gavlegårdarna. Bara att gilla läget! ;) Godnatt.

Tjejkväll!

Efter lite planering på dansen inför sommarläger och tävlingsgruppen så drog jag ner på stan för att möta upp Emelie. Det var tjejkväll på stan och öppet till kl. 22 med mycket bra priser i de flesta butiker, vilket innebar SHOPPING!! Vi hittade ett par as-snygga skor inne på Dinsko, säger vi för att båda köpte ett par fast i olika färg ;) Dom ska på fötterna på lördag! längtar! Och om man handlade för 300 kr så fick man åka på en kryssning GRATIS!! Mycket bra kväll och dag! Som avslutades med lite donken, hehe.


Emelie och jag på Halloween förra året! Ska aldrig gå ut på krogen klädd som en kanin igen, hahaha!

My favourite earrings!

Länge sen nu jag köpte dessa snyggingar, men som sagt länge sen jag bloggade också ;)

www.sweetjewellery.blogg.se hittar ni mycket fint, in och kolla!!



Love them <3
Men det bästa med det hela är ändå att det är en av mina barndomskompisars syster som driver bloggen och eget företag. Sånt blir jag så gryyyymt inspirerad av! Nästan så att jag själv vill starta eget.. Men vad? haha.


Även detta fina armband fick bli mitt!

Arg igen

Glöm det där med att jag inte var arg längre. Just nu känner jag bara för att ge någon/eller något en rak höger så att det gör ont. Allt är bara så himla irriterande!! Vad hände med lyckan, glädjen och tillfredställelsen jag kände alldeles nyss? Vips så var de ersatta av ilska, tjurighet och irritation. Näe datorn är nog fel plats att sitta vid just nu. Irritationsobjekt nr1 liksom. Borde nog förflytta mig till en lugnare plats som soffan tillexempel, innan något ondskefullt händer!!!

Just nu ..

Just nu är jag: Påklädd och bänkad framför datorn.

Just nu har jag: Precis börjat blogga igen. ;)

Just nu känner jag: Glädje, lycka och tillfredställelse.

Just nu är jag nöjd över: Mitt fina långa hår!!

Just nu vill jag: Vara på äventyr utomlands.

Just nu önskar jag: Mig en ny kamera. En canon G12.

Just nu längtar jag efter: Att få äta lunch, haha. Me so hungry..







My comeback!

Hallå igen!

Nej jag är fortfarande inte arg! Hahahaha ;) Känner jag mig riktigt glad nu.

Anledningen till min lilla "bloggpaus" var att jag efter några intensiva helger med massa dans och andra roligheter kände mig hängig, trött och yrslig. Hade ingen blogglust, även fast jag hade hur mycket som helst att skriva om! Dansavslutning, tävling i Falun, disco SM i Göteborg!! Men nu känner jag mig som Sabina igen, hehe. So now i´m back!!


ARG !!

åh vad arg och förbannad jag är!! Släpade ner TRE skit tunga tvättsäckar ner för alla trappor. Och sen när man äntligen är framme ja då hänger inte tvättnyckeln i sitt skåp för då är det IDIOTEN som tvättade igår som glömt att sätta tillbaka den!! ARRRGH. Ringde på varenda dörr där det stod namnet på den som tvättade igår enligt almanackan, men ingen som öppnade. Åh vad jag önskar att den personen stod framför mig nu! Då skulle den få sig en omgång. ***** ***** skit *** IDIOT!!!



Färdiga bröd!

Nu är dom färdiga!! Bröden! De vart kort och gott..STENHÅRDA! Men men inget ont som inte har något gott med sig. Bra med rejält tuggmotstång iallafall! ;)

Jag bakar bröd!?

Sen ställde jag mig och bakade bröd! BRÖD!! Kan ni fatta?! Jag! Bakar! Bröd? Kl 6 på morgonen!?!


Hehe märks det att jag lärt mig hur man printscreenar(?) knäpper kort på en sida (?) vad det nu är man gör.


Bildbevis:

Ej färdig gräddade!


Fint uppvaknande

Fick ett fint uppvaknande imorse :) Fast ännu finare skulle det kanske ha vart om det inte var strax efter kl 5 på morgonen ;) närrå lika glad oavsett tid på dygnet! Rickard kom in och väckte mig med ett paket på sängen. Från Thailand... 



Vad det var för nåt får ni se sen, hehe.


Albino-Sabino

Titta vad blond jag blev! Haha man kan se en tydlig linje i hårfästet där det är blonderat. Ser ut som om jag gjort en hårtransplantion! Så fult. Vågar bara visa en del av håret..


Blondering!


Kom hem kl 00.00 igår från mamma. Facebook får tala:


5e maj

Godmorgon på er!

Idag är jag hembjuden till Bella som fyllde år igår! GRATTIS BELLA! :D men innan jag ska iväg dit ska jag bege mig ut på en promenix till Willys. Ska köpa hårfärg. Hur tråkigt är det inte efter att ha lagt drygt med mycket pengar hos en frisör på slingor och klippning, känner man redan efter två veckor att håret tappat all sin färg, glans och lyster. Får se om jag hinner hem till mamma ikväll så att hon kan göra något åt topparna iallafall. Näe nu lär jag kila. Ska kika in hos däckfirman och se om min cykel är reparerad!



Hugos födelsedag!

Hej hej!

Inte orkat blogga på några dagar. But now I´m back, typ. Ska till Stockholm idag, eller rättare sagt Täby, för att fira att idag är det exakt ett år sen Hugo tittade ut och såg världen för första gången! Hihi.

Igår efter mina dansklasser så ville Rickard gå och köpa mjukglass, och jag var inte svår att övertala direkt. Sagt och gjort kl 9 på kvällen hade vi varsin glass i handen och gick med raska steg hem. Inte för att vi var rädda att glassen skulle smälta, utan snarare för att vi inte skulle frysa ihjäl på vägen hem haha. Men ack så gott det var! Ett bra slut på dagen!

Nu väntar jag på att de från Endoskopienheten på sjukhuset ska ringa upp. Vill ändra min tid där som jag har imorgon! Men är lite orolig. De är alltid så otrevliga när man ringer och vill byta tid...


RSS 2.0