Saknad

Saknar Rickard redan!! Och vadå det har gått två dagar bara! Suck, detta går inte som jag planerat...




<3<3<3


Chickenbits till lunch

Åh vad hemskt det är med sega datorer! Mammas dator är ett bra exempel på det! Måste komma ihåg att hämta hem min.

Idag ska jag planera lite inför dagens lektioner, och sen väntar ett möte klockan ett! Mamma plockade fram glutenfria chickenbits åt mig igår!!!!!! Glad tjej :D Chickenbits var min absoluta favoriträtt i skolan, innan jag fick reda på att jag var gluten. Kunde med lätthet smälla i mig 20 stycken och lite fler. Mmm. Kan det inte bli lunch snart?


Inspiration please!

Har koreograferat hela morgonen. Och tar nu en bloggpaus. Eller jag menar en paus för att blogga, hehe. Är så slut på inspiration nu, så det finns inte. Och det menar jag bokstavligen. Det finns inget att komma på! Näe så får man inte tänka! Dax att ta nya tag nu. Yes yes. När ska jag få ro att söka utbildning då tro? Funderar på nåt med hälsa, det vore intressant!


In food heaven!

I´m in heaven! Eller ja egentligen är jag hemma hos mamma, hehe. Och äter mig rund på all god mat som finns här.
Igår efter dansklasserna mötes jag av hemlagad fläskfile med färsk kantarellsås och klyftpotatis! Sluuurp sa det! Sen var det dax för mammas blåbärspaj med ett oförskämt lager vaniljsås att ta plats i magen. Aah! Och frukosten är inget att klaga på heller! Kanske för att allt är gratis? Haha gratis är gott ;)

Har gjort en lista över mat jag vill ha under tiden jag är här, som jag tänker visa mamma:
  • Wokad lax med spenat, vitlök och pasta!
  • Ost- och skinksås med makaroner.
  • Mammas lasagne.
  • Chilicorncarne.
  • Kyckling, mammas örtsås och klyftpotatis.
  • Panerad torsk och hemgjort potatismos.
  • Hemgjord pizza.
  • Köttbullar, brunsås och makaroner.
  • Mammas korvstroganoff.
  • Tacos!
Och sen måste det ju finnas lite hållrum för annat jag kan tänkas komma på. Rund ja, det är nog ett bra adjektiv att beskriva mig med sen när Rickard kommer tillbaka ;)

Lämnad

Nu har han åkt! Känns så overkligt att vi inte kommer träffa varann igen på över två veckor. Rickard den lycklige djäveln ska till Thailand och ha det kul med sina kompisar som redan vart där i två veckor redan. Jag avundsjuk? Näeeehe.. Solen skinner så fint med sin frånvaro här och de mörka molnen trängs så sött på himlen. Har vi tur kanske vi belönas med en plus grad idag! Näe operation "oförskämt brun" har precis börjat! Solarium, passa er, här kommer jag!!


Shoes

Jeffrey Campbell - Foxy ShoeNelly  Shoes - Edith
Vila - Adeena Stilettos
Åh skor är verkligen en tjejs bästa vän, hehe. Speciellt om man får bära dessa i sommar till brunbrända ben! Mums. Nelly <3


Tävling i Västerås!

Tjabba, tjena, hallååååå!

Vad bra, bara för att jag skrev sådär fick jag den låten på hjärnan, haha.

I helgen så var det dax för tävling igen! Street tävling i Västerås. Gick bra för oss Uddansare, som vanligt! ;) Vi kammade hem en trippel i silver par 12-15 år, vann bland annat brons singel 12-15 år, star par 16+ och gruppen Victorious vann sin första streettävling någonsin! Och sen hade vi en massa andra bra placeringar och prestationer!! :)

Nu ska jag ta och måla på naglarna, för vet ni, nu har alla naglarna ramlat av! Så skönt! Saknar dom inte, än iallafall.


Glada prisstagare! (Har inga egna foton så snor lite från Facebook)

14 feet knep 3e platsen i grupp 12-15!

Victorious som kom 1a!

Vååår!

Nu måste våren vara här! Hur många dagar har inte solen vart framme nu? Bortsett från de hemska stunderna då snön och vinden yrde som värst. Men det tillhör ju våren, att först ge hopp om att solen och värmen är tillbaka för att i nästa sekund piska oss med snökaos. Dröjer inte länge försen man ser relationsstatusarna blomma på facebook, haha. Har ni tänkt på det? Direkt när det tinar lite ute så börjar folk gå från att "vara singel" till att "vara i en relation". Och sen blir det tvärtom på hösten ;) då blir alla "singel" igen. Jaja det är något magiskt med våren bör jag erkänna. Känner för att ta mig ett par skutt utomhus i solen. Men bör nog sätta på mig kläderna först, hehe.


24e mars

Halli hallå igen!

Imorse vaknade jag samtidigt som solen, typ, inget ovanligt alltså. Har suttit och kollat på några avsnitt av vänner medan frukosten jäste i magen, hur bra är inte den serien?? Går inte att jämföra med Star Gay, oj förlåt Star Gate och de andra serier som Rickard kollar på! De når liksom inte upp till den klass som mina serier har ;) Och sen att säga att han inte har tid att börja kolla på en serie som vänner, ja det går utöver min begripelseförmåga, hehe. Nej detta inlägg skulle ju ej handla om serier! Har suttit och planerat dans hela förmiddagen och det känns njaa sådär. Och det är ju ingen kul känsla. Kanske ska be någon att titta på det, få lite hjälp och inspiration, det behöver jag! Nu lunch med min älskade mamma <3


En BRA serie ;)

Gratis solning!

Skapligt trött man är idag. Gissa vilken tid jag vakna idag? Klockan 7!!! Måste lära mig att sova ut när jag är ledig. Hjälp, tips någon? Kanske att skaffa mörka persienner vore en bra lösning?

Idag ska det bäras tvätt ner till tvättstugan och tvättas såklart, hehe. Gratis solning väntar snart på Brynäs solcenter! :D Jag och Emelie hade ju bokat tid där förra veckan men då var det ingen där! Och eftersom det ska vara bemannat när det kommer kunder som bokat, så bjöd han oss på en solning! Yes! So beach 2011 here I come, hahaha!


En gammal goding ;)


Bastu!

Shit vad varmt det är uppe på dansen nu! Svetten rinner utav den minsta muskelrörelsen. Det är nog ventilationen som inte hinner med när det börja tina upp ute. Dyngblöt är jag, och då menar jag verkligen dyngblöt! Vred ur tröjan nyss, och håret skulle också behöva få en omgång. Brrr, kallt det blir när man sitter här och självtorkar! Näe en lång, varm, ångande och välbehövlig(!) dusch väntar...




Onödigt

Vad roligt! Nu ringde dom o sa att det blev inställt..Jahapp här sitter man färdig sminkad och vaken till ingen nytta. Nerrå nåt hittar jag väll på. Ska börja med att planera lite dans, sen kanske en promenad i solen!

Måndagsmorgon

Måndagsmorgon! Och solen tittade precis fram. Nice! Ska iväg på ett litet möte nu, och sen får vi se vad dagen för med sig.


Söndag 20e mars

Idag är det en sån där dag som det inte finns nåt speciellt att skriva om egentligen. Ena minuten glad, nästa uttråkad och den andra trött. Upp och ner. Ner och upp. Näe dax att lägga sig ett tag för att andas in tillit och glädje, och ut med oro och bekymmer!


Lördag 19e Mars

Proppmätt! Slängt i mig lite tacos efter jobb i reception på dansen. Var även på en behandling, kan man säga, efteråt. Vi prata lite och hon trök på ömma punker på kroppen. Känns bra nu iallafall, just då kändes det mindre bra! Aj aj aj! Men det var givande ändå! :) nu sitter jag och har hittat snygga earcuffs på stylebytyra.se! Det kliar lite i fingrarna. Åh vad jag vill ha en sån!

Ear Cuff Tre kedjorEar Cuff Kors


Frihetskänsla

Vilken frihet man känner med bil! Har fått låna Rickards bil de dagar han är på konferens med jobbet. Och det känns så bra att veta att man inte behöver ta bussen eller gå dit man ska. Med bil kan jag ta mig överallt! Kanske ska skaffa mig en egen (om ekonomin tillåter det) likadan bil som Rickards, fast ROOOSA! :D


Rickards "smart-car"

Utputtad

Godmorgon´, godmorgon!

Vaknade ett antal gånger i natt av att Rickard hade rullat över och tagit min plats i sängen och jag höll på att åka i golvet. Puffade på han men fick inga reaktioner så jag fick ta till våld! Haha nerrå. Han flyttade på sig till slut och mumlade: Men det är ju du som smiter hela tiden!
Smiter?! Inte så lätt att hålla sig kvar när man blir utputtad! ;)

Nu ligger frukosten i magen och snart ska jag ta och planera kvällens danskurser, göra mig iordning för att sen möta upp Emelie för lite solning och lunch. Hur bra låter inte det?



Snyggo! <3


Gårdagens

Gårdagens humör: TippTopp!

Gårdagens klädsel: Träningskläder (trök)

Gårdagens frisyr: Torrt och slitet, sen lent, friskt och välvårdat.

Gårdagens mysterium: Jag och Backelin kunde inte ringa varandra. Det gick inte ens fram nå signaler. Skumt!

Gårdagens sveda: Förutom mina skärsår på fotleden så fick plånboken lida efter frissörbesöket.

Gårdagens mys: Lunch på Sahflor`s med Backelinis :)

Gårdagens nyttiga: Tog mig tid till ett besök på gymmet ;)

Gårdagens bästa: Sol hela dagen!

Gårdagens njutning: Mamma bjöd på middag, wokad lax med spenat, vitlök och pasta. Hur gott?? Sjukt gott! Ananas till efterrätt ;D

Gårdagens skönaste: Låg och kramades med Rickard kvällen ut..




Nyklippt

Åh vad underbart det var att klippa sig. Satt och dåsade i frisörstolen medan mitt hår blev omhändertaget. Hade så svårt att hålla ögonen öppna så fick blunda korta stunder för att sen slänga upp ögonlocken snabbt för att inte somna. När det var dax för betalningen så var ju det mindre skönt kan jag säga, hehe. Och chocken kom när klockan visade att jag vart där i över TRE TIMMAR!! Tar det så lång tid att klippa sig verkligen? Nåja vart nöjd iallafall och fick med mig två produkter hem. Ett sånt där pulver "Dust it" för volym, och ett ekologiskt serum som förmodligen inte skulle torka ut topparna trodde hon, frissören, hmm...



Hemma hos mamma

Halli, hallå!

Sitter hemma hos mamma nu. Hon har åkt iväg till jobbet förlängsen och jag måste egentligen börja bege mig mot stan. Måste mata Rickards skräcködla, isch ryser fortfarande efter mardrömmen jag hade om honom. Sen vid elva blir det klipp,klipp! Och efter det hoppas jag på att hitta en lunchkompis, hehe ;) sen borde jag tvinga mig till gymmet. Har inte vart där på över en vecka nu. Skärpning!



Hihi, en 17-årig jag!

Längtan!

Längtar till..

  • Imorn då äntligen håret ska bli ljust igen och topparna ska klippas av.
  • Att få träffa Emelie på torsdag, sola, äta, umgås och bara var vi :)
  • Fredagsmyset!
  • Malins partaj på lördag!
  • Och att få gå på en behandling, prata ut och förhoppningsvis må jätte bra igen!



Postproblem löst

Skrev för ett tag sen om mitt postproblem. Nu har varorna ÄNTLIGEN kommit! De hade tydligen fastnat i svenska tullen! Haha.


Tisdagen den 15e mars

Hej bloggen!

Sitter med ett glas Berocca i handen och fyller på med vitaminer och energi. Hade tänkt ta en promenad i solen i förmiddags men då ringde mamsen och bad mig hämta brorsan hemma i valbo och skjusa in honom till stan där vi planerat lunch. Vart tacobuffén på Heartbreak, hehe. Tänk att man verkligen uppskattar de få tillfällen vi är tillsammans nu när vi inte träffar varandra var dag. Nästan så att jag får separationsångest när vi måste säga hej då. Mamma har föresten fått jobb i Stockholm, så hon flyttar efter sommaren. Men det är inget jag orkar tänka på just nu. Det ligger i framtiden. Idag är jag glad att jag får komma hem till henne efter dansen och bli bjuden på varma mackor och bli ordentligt omhändertagen!


Det går mot det bättre

Känns som allt blir lättare och lättare för varje dag nu. Skönt att få ha ventilerat lite, släppt lite på locket och låtit lite av ångesten försvinna. Nu ser jag ljust på veckorna framför mig, gud vad kul! :)


Äntligen!

Äntligen har jag bokat klipptid! Det vart på Popcorner tillslut. Har aldrig klippt mig där men det ska bli spännande. Längtar att bli av med den hemska utväxten och de slitna topparna.



Mardröm!

Åh vilken hemsk mardröm jag vakna upp ur. Först drömde jag att Neo bröts sig ur buren. Fy vad hemskt det var! Sen jaga han mig och slog mig med sin svans och kila mig i örat. Huuah. Och mitt i all tortyr så insåg jag plötsligt att solen hade gått ner och att jag MISSAT ALLA MINA DANSKLASSER!! Ångest-dubbel-delux hade jag då. Var alldeles kallsvettig när jag vaknade, och även fast jag knappt sov i natt så ville jag inte somna om igen efter den där drömmen. Var tvungen att dubbelkolla att Neo verkligen var i sin bur och att det inte gick att bryta sig ut från den.


Till mitt försvar är han inte riiiktigt så här liten längre..

Egenkär


Hugo och Ville pussar sin egen spegelbild. Snacka om att tycka om sig själv ;)

Clarion Hotel Sign

Vilken underbar helg jag haft! Långa samtal med mamma, god mat i gamla stan, mys i poolen, bus med ungarna, avslappnande massage och massa, massa mer. Men nu är man tillbaks till vardagen. Vad trist det lät. Men vardag behöver man också för att må bra! :) Tog med mig kameran på vår lilla weekend, men tror ni man knäppte många kort då? NOOOO. Fick några på ungarna iallafall, men inget på det fina hotellet eller det vackra vädret, inte heller på den fina spa-avdelningen där vi hängde hela dan igår. Men men, vad har man annars google till? ;)




Lyxhelg!

VÅÅREN ÄR HÄR! Visst är det så? Måste vara så! Snälla säg att det är så!!! Är så grymt less på vintern nu. Solen är verkligen ett äkta lyckopiller. Hur kan man vara ledsen när den är framme liksom?

Idag ska jag till Stockholm med mamma och sova på hotell och få spabehandling imorn. Hur nice? Jätte nice!! Ah härligt, härligt. Men packa har jag ju glömt!



Tappar naglar!

Naglarna bara faller av. Eller två har gjort det iallafall. Men en tredje är påväg. Ska bli skönt när de är borta. Är faktiskt trött på dom. Sen så kommer det bli mycket enklare att knäppa mina nya jeans när jag fått bort dom, hihi.


Postproblem

Ååh är så orolig att mina grejer jag köpt från nätet inte ska hitta fram. Dum som jag var så skrev jag mitt namn och Rickards adress när jag beställde. Men nu när posten kommer ser dom ju inte mitt namn på adressen eftersom jag "bor" hos mamma fortfarande, hehe. Så det står ju bara Rickards namn inte mitt. Alla vet ju att jag är tillsammans med Rickard tänker jag men NOOOOOO postmannen gör ju inte det! DOOOH! Så nu tidigt på morgonen har jag satt upp lite lappar i trapphuset med mitt namn på, så utifall postmannen kommer idag så ska han förstå att jag faktiskt bor här. Hoppas det funkar. Vill ha mina grejer!!


Morgonpigg??

Kul liv! Vakna vid 7 på morgonen, eller till och med tidigare, och känna att det inte alls går att somna om. Lika bra att gå upp och äta frukost och sen sitta som en zombie framför datorn. Jag förstår inte varför jag inte kan sova på morgonen? Eller varför jag inte kan somna direkt på kvällen för den delen. Har försökt att gå och lägga mig igen efter frukosten men då ligger jag bara där och blir rastlös. Suck. Likabra att ge upp skönhetssömnen och kanske bege mig till gymmet i skaplig tid? Ska äta lunch med Lisa sen, köpa några grejer på stan och sen blir det nog utgång med Idiis ikväll!!


Stockholmsshopping

Idag bär det av mot Stockholm för seriös shopping (förhoppningsvis), men Emeliiie! :) Fan ta henne att hon ska åka utomlands två gånger i år. Utan mig!! Vem ska jag då åka med? :´-( usch vad avis jag blev nu, måste komma på andra tankar.

Har precis kollat av väderprognosen för Stockholm idag och det ser ut att bara bli några få minus, lite moln och sol om vi har tur! Vågar man på sig skinnjackan tro? Kanske kanske..


Gammal bild på Emelie!

Och gammal bild på mig!

Utsövd

Sådär nu börjar jag bli som andra normala människor, som kan sova länge på morgonen när dom inte har någon tid att passa. Skönt att bli utvilad. Idag har jag INGET inplanerat! Så härligt. Drömde mardrömmar att jobbet ringde och jag kunde inte säga nej så all min lediga tid försvann. Huah.

Gud vilket härligt väder vi har ute! Min huvudvärk försvann faktiskt igår efter den långa promenaden i solen. Är ju nästan ett straff att bo i Sverige som har så några soltimmar om året :( inte undra på att vi är så instängda, trötta och bleka.



Bulgarien 2008. Shit så länge sen var det jag var på en solsemester! Måste bli bättring på.

Vill ha!!

Jofama - Kenza tightsJofama - Kenza Shorts

Åh sånna här vill jag ha!! Både skinnbyxor och shorts! Mums. Kommer ihåg mina älskade skinnbyxor jag hade på mellanstadiet haha. Vinröda var dom. Men dom fick en del komplimanger!


Strålande

Bet precis i det sura äpplet. Och då menar jag det bokstavligen. Huu vad surt det var.

Idag är det strålande sol ute! :D Blir nog en långpromenad ute så man kan plocka på sig lite D-vitamin och ett glatt humör. Har sån huvudvärk, som kom redan igår kväll men vill inte försvinna av vare sig, sömn, vatten eller värktablett. AH vad gör man då? Värktabletterna brukar ju vara min räddning och aldrig svika. Nåja. Hoppas det gått över till ikväll för då ska jag och Rickard åka iväg och bada på fjärran (Läs hänga i bubbelpoolen) och sen ut och äta på restaurang! Myyys.


En av mina svagheter i livet är helt klart äpplen. Äter alldeles för många för att det ska vara bra för mig eller äpplena för den delen.

RSS 2.0