Sportlov

Tjoho!
Hela veckan är jag ledig. Skönt det ska bli. Att ta ett litet break från allt. Så är man extra laddad sen. Idag står det lunch på schemat tillsammans med danstjejerna. Och emellan det så ska jag bara va. Inte prestera något utan bara göra saker som jag tycker om. Hihi.


Fredagsmorgon

Tja, tja!

Den här veckan har inte varit någon bra ja-sägar-vecka. Eller ingen bra nej-sägar-vecka kanske jag borde säga då jag tackat ja till allt, som jag ångrar sen. Ja-sägar-ångest har jag nu! Näe på måndag börjar en ny vecka. Nejveckan. Kommer inte säga ja till något innan jag verkligen funderat igenom mitt beslut, och inte heller ta på mig något om det inte är riktigt kul. Gud vad jag längtar till nejveckan!


Vädret yr där ute, hehe. Tur att jag får låna mammas bil idag igen. Utbildning på k-rauta som gäller, gym om jag hinner, ha privatlektion och sen jobb i reception. Får se vad det blir till kvällen.


Ingen ny lägenhet

Vi fick inte lägenheten. Några andra tackade ja som låg före i kön. Bajs! Men så är livet. Vi hittar nåt bättre snart istället!


Surt

Hallå vad tråkiga ni är som inte kommenterar! ;)
Hehe kanske är jag som är tråkig. Idag känner jag mig så iallafall, en riktigt tråkig surtant. Som vill gnälla och inte göra som andra vill. Har vart på dåligt humör de senaste dagarna, längtar lite till lovet nästa vecka. Vill bara vara ledig, tänka på mig själv och inte ta ansvar känner jag. Och jag då, som har så svårt att säga nej till saker ska på utbildning nu på morgonen på k-rauta. Suck. Men det är bara att bita ihop, och välja glädje, haha. Tur att jag får låna mammas bil iallafall. Annars skulle jag krypa ner under täcket och morra tills det är dags för dans igen! Peace. (Förlåt Zandra "lånade" ditt ord där ;)



Sista dagen!

Idag är det sista dagen man kan tacka ja till lägenheten som Rickard skrivit upp sig på. Igår var det fortfarande bara han som tackat ja ännu! Så vi får se sen ikväll, om det blir lägenhetsbyte eller inte :) Då är inflyttningen redan nästa vecka! Snabba puckar.



Hittade den trevliga överraskning på kameran förut (Och några mindre trevliga, haha) Lämna aldrig kameran obevakad!

22a februari

Är jag sjuk som vaknar varje morgon halv 8 och känner att jag vill gå upp fast jag inte har nånting att passa på morgonen? Mitt jobb består ju nästan bara av eftermiddags- och kvällstider. Men skönt är det iallafall att gå upp ganska tidigt ändå. Jag har ju min lilla fritid när alla andra jobbar och sen tvärtom.

Idag är jag lite nervös för jag ska vara vikarie för Lisas 30+ grupper. Har aldrig hållt i såna grupper själv förut (förutom zumban då som jag vika för för ett par veckor sen) Men det ska bli kul iallafall! Ska köra på hårt! Hehe ;) därför spar jag på gymmet idag. Vill ha all energi kvar tills grupperna ikväll. Övertalde mamma att käka lunch med mig istället. Så snart bär det av till Två kockar, vårt lilla stamis ställe.


Nu är det slut!

Efter ett evigt velande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig. Jag ska sluta gå och göra naglarna. Varför? Nedan delar jag upp det i för- och nackdelar:

Fördelar:
Behöver inte klippa, fila eller måla naglarna själv.
Behöver inte oroa mig att färgen ska försvinna efter en dag.
Händerna ser fina och välvårdade ut.
Naglarna kan förvandlas till vilket mönster som helst som man önskar.
Naglarna går inte av lika lätt.

Nackdelar:
Kostar pengar.
Är svårt att knäppa upp knappar och knäppa på knappar (Någon som förstår vad jag menar där? haha)
Får nå förbaskat ont i hela fingret om jag slår i nageln! (som igår tillexempel, AJJ!)
Har svårt att öppna läskburkar och knäppa av säkerhetsbältet i bilen.
Drygt när nageln släpper och håller på att ramla av. (Då blir man handikappad på det fingret)


Sedär. För- och nackdelarna är lika många. Därför jag haft en sån beslutsångest. Men i slutändan kände jag ändå att kostnaden av pengar väger tyngst. Pengar som jag istället planerar att lägga i en reskassa eller spara tills vi flyttar till en ny fräsch lägenhet! Kommer sakna er så mina små naglar! <3


Bye bye.

Tuggsugen

Åh vad jag är sugen på att äta någonting. Konstigt, eftersom jag precis ätit en stooooor frukost! Men alltid när man är hemma om dagarna så vill man ha något i munnen att tugga på. Näe måste försöka att sysselsätta mig själv bättre.
Plocka upp den rena tvätten vore ju bra om jag gjorde. Kanske söka sommarjobb? (Urk) Juste gå till arbetsförmedlingen med den där blanketten måste jag ju göra. Kolla upp frisörsalonger har jag glömt! Eller så sitter jag kvar här vid datorn ett litet tag till, tills det är dags för zumba på korpen, hehe.


Tog kort på det fina vädret utanför fönstret tidigare i veckan.

Kiwi

Mmm. Sitter och häver i mig kiwi just nu. Upptäckte att de var inne på deras sista bäst före datum, hehe. Så det blev till att äta upp dom allihop! ;) Idag är det gym som gäller först, har bokat in mig på ett corepass. Blir nog bra. Sen måste jag koreografera lite till mina grupper idag! Plus att jag måste komma ihåg att bränna ut en skiva! Glömmer det varenda vecka och tvingas använda iphonen på klasserna istället. Tänk att veckorna går så fort! Varenda torsdag tänker jag att nu har jag en hel vecka på mig att fixa skiva och annat. Men ändå varje torsdag sitter jag där, påkommen med att inte ha fixat någonting! Aja skärpning! Nu tittar vi lite youtube och blir inspirerade! Ciao.



The Sims

Minns inte min exakta ålder när jag fick mitt första The Sims spel. Kanske var jag tio, eller elva var jag nog. Hursomhelst så vart jag besatt från första spelstunden. Kunde sitta i timmar och spela utan att märka att hela dagen gått. Jag drömde om mina små Simar som jag skapade och deras familjer, och det enda jag kunde tänka på i skolan var hur många minuter det var kvar tills jag fick komma hem och fortsätta planera deras liv. Min högsta dröm var då att ha en egen liten värld där bara jag och alla the sims spel existerade, så att vi tillsammans fick all tid i världen, haha. Så sjukt, jag var allt en liten spelnörd jag var mindre. En gång fick jag till och med yrsel för att jag hade spelat för mycket. Hela huvudet och allt runt omkring mig snurrade men jag fortsatte att spela ändå! Det är så tråkigt, för nu idag får man inte alls samma känsla när man spelar. Det är inte lika kul och man tröttnar så snabbt. Kanske är det för att ens fantasi bleknar.. Man lever inte längre i en drömvärld! Varför har alla så bråttom med att växa upp? Jag vill bara tillbaka.


Livet har sina "fina" stunder!


Vilket fint collage jag gjorde i picnik va? Hehe. Dax att lyfta stjärten och slänga i ännu en maskin tvätt!!

Ledig dag!

Hej, hej!

Idag är det min första helt lediga dag på fyra veckor ungefär. Och med helt lediga menar jag en dag utan något danspass inplanerat eller annat jobb. Jag drömmer danser om kvällarna och vaknar upp helt förtvivlad för jag kan inte bestämma mig vilket danssteg som passar bäst att göra. Så idag blir det ingen dans! Måste få vila ifrån det så att jag inte tappar inspiration och glädje. Egentligen hade jag bara velat ligga på soffan idag, läsa en bok, kanske spela något gammalt dataspel eller se på några onödiga tv-program. Men jag har tvättid inbokat så det blir till att springa och hänga tvätt och mula in kläder i maskinen. Plus en tur till gymmet. Sen ska jag nog laga lite mat till min pojkvän efter att han kommit hem från jobbet. Japp det får bli min dag det. Pusshej!



Skjorta


Köpte denna skjorta på HM förra veckan. Älskar det här beigea, mocka och indianinspirerade som kommer mycket nu!

Taggad

Idag känner jag mig faktiskt taggad till att gå till gymmet. Så kändes det inte igår, men jag gick ändå. Kanske berodde det på att jag var tvungen att köpa ett nytt kort. Inte billigt nu när man fyllt 21 för någon vecka sen och inte betraktas som en ungdom längre i gymvärlden. Dumt att man inte pluggar något heller så att man kan få lite rabatt för det. Men men, det är som det är, hälsa kostar. Apropå plugga, så måste jag kolla upp när sista ansökningsdatumet till högskolan är! Vill nog sätta igång med något i höst. Tror det blir något med filosofi, har saknat det, haha. Eller om det blir ett helt program. Men vad ska jag bli?


Frisörhjälp!

Mitt hår känns så dassigt just nu. Även fast det var i mitten av dececmber som jag senast klippte och färgade håret hos en frisör så ser håret slitet och trött ut. Skulle behöva få en liten uppfräschning. Fick ju ett presentkort av mamma att jag skulle få gå och fixa håret hos en frisör. Men jag vet inte vilken?! Har ju gått hos en i valbo men hon lägger slingorna fem centimeter ifrån botten så när man kommer ut därifrån har man redan världens utväxt. Och hon som jag har gått till på nian så vart det asbra andra gången jag var dit, men det var där jag var senaste gången och då kändes det som bortkastade pengar. Vill ha det ljusare och tips eller behandling på hur jag kan vårda mitt torra hår. För det har alltid varit supertorrt oavsett blekning eller inte. Någon som vet en frisör som skulle passa mig?


Alla hjärtansdag!

Godmorgon, godmorgon!

Igår var det alla hjärtans dag! Och på kvällen när jag kom hem från dansen hade Rickard tänt ljus och gjort iordning ett helt fat med massa frukt! Jag som ääälskar frukt!! :D och en fin ros hade han köpt också <3 Sen drog jag fram hans present som jag hade gömt under sängen, hehe. En fin och skön och alldeles egen morgonrock fick han! Slipper han sno min ibland ;)


Dåliga kort jag vet, men alltid när nån gjort något fint måste det tas kort på! Även om kameran inte fungerar och mobilen inte har nån blixt så att det resulterar i att man inte ser något iallafall.

Söta danselever önskade en glad alla hjärtansdag! Fick chokladhjärtan av gulliga Clara och ett stort fint hjärta av gulliga Selma.

Min fina ros! <3


14e Februari

Glad alla hjärtans dag! <3 (eller vad man säger)

Äntligen är jag igång med gymmet igen. Känns tungt att gå dit ibland men när man går därifrån känns allt mycket lättare. Kom ut från en hemskt underbar och varmdusch. Ibland händer det att jag duschar lite väl för varmt så att jag blir svimfärdig efteråt. Så känns det nu, haha. Försöker hålla det yriga huvudet stilla medans kroppen verkligen ångar av värmen. Mmm. Nu fattas det bara ett par mjuka tofflor, en filt, en bok och en ledig kväll för att dagen ska bli komplett! Men jag har ju danskurser ikväll som jag inte vill missa! Sen så ska jag träffa Backelinis vid tre och planera lite. Kanske ska be att få skjuta upp det mötet en halvtimme. Näe nu får jag sluta såsa omkring, kanske borde ta sig en kalldusch istället?


Pusselipuss.

Choklad <3

Igårkväll när jag kom hem från dansen hade Rickard gjort iordning chokladmousse med vaniljsås till oss. Mmmm. Choklad är verkligen vägen till en tjejs hjärta, hehe. Men även vägen till att man måste besöka gymmet. Suck.


Underbara lördag! <3

Hade en superbra lördag igår! Jag, Malin och Emelie var ute och åt mat på en grekisk restaurang (kommer inte på vad den heter nu, damn it!) Iallafall, när vi skulle beställa sa jag att jag ville ha nr 6 (kunde inte uttala namnet på rätten, hehe) -6 med vadå? Frågade kyparen efterom man kunde välja mellan kyckling eller entrecote. -Kyckling! sa jag. -Ahahaha vill du ha sex med en kyckling! Skrattade kyparen. Haha skitdåligt skämt som han säkert alltid drar med sina andra kunder, men ändå kunde vi inte sluta skratta. Och eftersom han bröt på grekisk så fatta jag inte ens hälften av vad han sa, men han sa säkert nåt mer roligt som vi skrattade lite nervöst till. Efter vi fått in våra special beställningar, sex med kyckling och ris, sex med entrocote och potatisgratäng och sist sex med entrocote och klyftpotatis men ingen sås, haha, så pratade vi om hur Malin hade haft det i Thailand och så. Gud vad jag måste åka nånstans nu, kanske på sportlovet! Sen insåg vi att melodifestivalen höll på att börja så vi betalade hos den skojiga greken och åkte till konsum för att köpa godis. Väl där hittade Malin ingen parkering så vi ställde oss långt bort gick till konsum, handlade, gick tillbaka till bilen och körde den pyttelilla sträckan hem till oss. Haha. Även här hittade vi ingen parkering så vi tog några frivarv runt huset tills Malin bestämde sig för att fickparkera. Förlåt, säkert jätte tråkigt att läsa om man inte var med, men det jag vill komma till är att när vi väll slog på tv:n hemma hos oss så hade halva programmet redan gått. Hahaha. Men det gjorde inget, länge sen jag hade så här kul! <3


Blåsvartglittriga



Vart glitterblåsvarta med hjärtan på tummar och ringfingrar!

Sista minuten?

Åh vill åka och bli solbränd och fin! Funderar starkt på någon billig sista minuten resa på sport eller påsklovet! Bara för att få se solen igen!!


Lite bilder


Hallå, vi skulle vara fula tjejer! FULA! Kolla in den uppblåsta kinesen till höger!


Sötisar! Har typ 311 såna här kort ;)


Schnyggingar!


Fick fina tulpaner av mamma <3


Efter presentöppningen!

Dax för nya naglar!

Så igår var sista zumbapasset avklarat. Och jag kom varken försent eller tappade bort mig något! Yeees ;) Idag är det dax för nya naglar igen..Funderar på svarta faktiskt!







Bilder tagna från minanaglar.com

Burlesque

Igår efter min nära mardröm som sen fick ett lyckligt slut, så hade jag och Emelie bokat biljetter till filmen Burlesque. Jag var nog fortfarande full av adrenalin från passet så jag tyckte lite synd om tjejen i kassan när jag och Emelie skulle betala för våra popcorn och vi fatta inte vilken summa vi skulle betala, haha. Så jag stod där och kasta fram en massa pengar på disken och Emelie bidrog hon med. Det vart ju helt fel. Sen när filmen börja och vi satt och glufsa i oss våra popcorn så tittar vi på varann samtidigt och jag frågar: -Men jag glömde bort vilken film vi kollar på! -Jag med! Sa Emelie. Hahahahaha. Men woooow vilken film! Handlingen kan hända var lite tunn. Men dansen, sången och skådespelarna var inte det!! Mums! I mitt andra liv ska jag definitivt ha Christina Aguileras röst, hehe.



Grattis Lisa!

Grattis världens bästa Lisa som fyller år idag!! :)
Ska hem till henne på lite födelsedagslunch vid ett tiden och efter det är det dans hela kvällen! <3



Vilken mardröm!

Åh vilken mardröm det höll på att bli igår. Var supertaggad och redo för zumbapasset jag skulle vikariera för. Kl 18.40 när jag står i hallen och klär på mig så ringer Rickards telefon. Han räcker över mobilen till mig och då är det Agneta som ringer och säger att zumban börja halv 7 inte halv 8 som jag trott hela veckan. Jag får världens panik och skriker till Rickard att han måste skjusa ner mig till dansen nu!! När jag kollar på min mobil sen ser jag att telefonnätet är nere, antagligen en av telias master som strular. SSÅÅÅÅÅÅÅÅ TYYYYPISKT!! Varför just idag?!?! När vi kommer ner till dansen börjar telefonen fungera helt plötsligt och då ser jag att dansen har ringt sjutioelva gånger och undrar vart jag håller hus. Som tur var kunde Hanna värma upp dansarna och tack vare Rickard kom jag bara en kvart sent. Och jäklar vilket pass jag gjorde sen! Var supernöjd efter och många kom fram och tackade för ett jätte bra och roligt pass! :) Puuuh. Känns verkligen som jag testas den här veckan.


She is always there for you!

Igår kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Max och åt en hamburgare. Satt kvar till halv tolv och bara pratade. Kändes så skönt. Tänk att hon alltid ställer upp och är där för en när det behövs! Fasar för den dagen då hon flyttar till stockholm, och är flera mil bort när jag behöver henne. Näe då flyttar jag efter!!




Slöö

Shit vad trött jag är idag. Känner för att krypa ner i sängen kolla på en film och sova bort hela dagen. Men det funkar ju inte. Just nu önskar jag nästan att jag var sjuk för då är det ju okej att ligga och slöa en hel dag och tycka synd om sig själv. Men men, sitter med en kopp kaffe och hoppas på att den ska rädda dagen!


Separationsångest

Åh vad mysigt det var i lördags hemma hos mamma med familjen. Får alltid separationsångest när jag åker ifrån dom. Sen så är jag ledsen dagen efter. Men nu känns det bra igen. Måste åka och hälsa på dom oftare känner jag. Speciellt syrran som har småbarn som är så underbara i den åldern dom är i! Kanske blir på sportlovet jag åker dit, om 3 veckor :/ Näe nu ska jag rycka upp mig och börja lära mig lite zumba! Ska vara vikarie för Lina som är på kanarieöarna den här veckan.


<3<3<3

Sömnproblem

Måste göra något åt mitt sömnproblem snart. Igår kväll gick vi och la oss vid två efter födelsedagsfirandet. Tog som vanligt en timme att somna och när jag väll sover som skönast då vaknar jag, och ligger och stirrar upp i taket några timmar tills klockan ringer. Inte mycket sömn direkt. Näe nu ska jag sluta beklaga mig! Dax att åka hem till mamma och träffa familjen <3 Har på mig min nya hallonröda topp från Gina :)


Sjukt snygga, vill ha vit och svart också! Och kanske den beigea! Men man kan ju inte få allt här i livet ;)

Födelsedagen

Halli Hallå!
Förstår inte riktigt varför jag sitter här nu när jag inte har tid, men jag jobbar bäst under press, hehe! ;D Igår kom mina underbara danstjejer och fikade hemma hos oss. Första gången ever nån av dom var här. Oj det där lät lite fjortis, är ju officellt vuxen i alla länder nu, hihi! Sen hade jag 2 dansklasser på Uddans som jag tycker är rå jäkla roliga att ha :) fast det tycker jag ju om alla, haha. Sen dansade jag och mamma lite zumba och vart svettiga och härliga för att sen gå till Helt Enkelt och äta underbar mat tillsammans med Rickard och brorsan som ju också fyllde år! ;) Efter det var jag sugen på godis så vi inhandlade lite sånt och gick upp till oss där det vart presentöppning! Första gången ever som mamma och Henrik var här också, höhö ;) Fick en parfym av mamma och presentkort på att gå och fixa håret! :D har ju blivit så slitet och fult igen. Och av Rickard fick jag ett sällskapsspel "med andra gester" låter as kul :), en mobilladdare som jag kan ha i väskan suuuuuuper! Och sist en jätte jätte fin klänning från Filippa k! Hihi! Hemskt vad jag skrattar i det här inlägget, är nog för att jag börjar bli smått nervös över hur jag ska hinna med allt inför ikväll när kompisarna kommer och firar mig! Har ju privat med Carl och Lina i eftermiddag också. Gaaahh! Dax att lyfta röven! Puss <3


Dan före födelsedan

För 5 år sen:
Fyllde jag 16 år. Sålde min moppe och för pengarna köpte jag en cykel och började gå och röra på mig mera. Jag började ta dansen på större allvar och ville träna mer än en gång i veckan. Jag slutade högstadiet och under sommarlovet gick jag ner väldigt mycket i vikt. Till hösten började jag gymnasiet och gick samhäll med inriktning media. Jag minns mig själv som en lite udda person med stora tröjor blekt ansikte och ingen humor. I december åkte hela familjen på semester i Thailand över jul och nyår. Jag klagade hela tiden att jag frös i 39 graders värme?!

För 4 år sen:
Fyllde jag 17 år. Fick inte fortsätta dansa för att jag var för smal. Skrev då in mig på kristallen dagen efter. Gick där några månader och blev frisk. Jobbade på Mcdonald´s i Valbo under sommaren. Åkte på Bounce summer camp. Började 2:an på gymnasiet. Kom dit som en ny person efter sommaren. Skrattade och hade riktigt roligt med mina klasskamrater. Började dansa lite på en dansskola i täby utanför Stockholm. Pappa skjusade mig fram och tillbaka. I November gick pappa bort efter att hans hjärta plötsligt stannade. Han hade en vecka tidigare drabbats av en hjärtinfarkt men "friskförklarats" och fått åka hem. I samma veva fick jag halsfluss. Julen minns jag inte så mycket av det året.

För 3 år sen:
Fyllde jag 18 år. Festade mycket med mina kompisar, gick på krogen. Började dansa jazz på Uddans. Mamma blev dålig och gick ned hemskt mycket i vikt. Min farmor opererade sitt knä och fick komplikationer. Även hon rasade i vikt. När jag var med och tävlade i SM i street det året kom jag på delad 10:onde plats med några andra. Det blev min sista tävling. Under sommaren åkte jag, Ida och Emilia till Bulgarien och hade tokroligt! När vi kom hem hade de andra redan börjat 3:an. Ville föddes i September, på samma dag som brorsan hehe. På julen var vi alla hemma hos mamma och firade.

För 2 år sen:
Fyllde jag 19 år. Tog student. Sommarjobbade på Furuvik. Träffade Rickard. Började jobba på dansen! Flyttade hem till Rickard. Började jobba på k-rauta. Firade sista julen hemma hos mormor. På nyår var vi ett gäng och åkte skidor uppe i Järvsö.

För 1 år sen:
Fyllde jag 20 år. Kan inte ljuga och säga att jag inte längtade. Gick på systemet första gången. Hade 20-årsfest. Fikade med danstjejerna. Jag och Lisa började coacha tävlingsgruppen. Jag åkte på en hemsk urinvägsinfektion och blev inlaggd på sjukhus. Jobbade på k-rauta under sommaren. Dansen drog igång men terminen gick alldeles för fort. December kom. Rickard tog med mig på en hemlig resa till sina föräldrars stuga. Vi alla firade jul hemma hos mamma.

Och imorgon fyller jag 21!!!



Rena kläder!

ÄNTLIGEN! Rena kläder. Hehe. Rickard var as bra igår och hann tvätta båda bergen av tvätt när han kom hem från jobbet. Hatar när man glömmer bort att boka tvättid hela tiden och sen när man väl kommer ihåg det så är det veckors väntetid ibland. Kris uppstår då! Så både idag och igår hade vi bokat halvdag och samtidigt passade jag på att boka en heldag nästa vecka, utifall! Skitsamma om det strider mot tvättstugereglerna att boka flera tider på rad, ingen annan som följer dom ändå. Näe idag ska jag vara duktig och plocka undan all ren tvätt, diska, luncha med mamma och sen iväg till dansen! <3


RSS 2.0