The Voice Streetdance School

Nu när jag ändå är lite igång med bloggande så kan jag meddela att jag fortfarande har VÄRLDENS fetaste träningsvärk sen i måndags, haha. Jag och Bella åkte iväg till Stockholm och dansade i fem timmar på The voice streetdance school. Hur kul som helst!!! Endorfiner som räcker hela vecka ut :)


Mobilfel

Tänk vilken ironi. Låg ute i solen och stekte lite samtidigt som jag tänkte att det var längesen det hände något riktigt spännande och bloggbart. I samma stund upptäcker jag att mobilen har fått spratt och ringt några människor jag inte pratat med på länge. Samtidigt som den varnar om att "laddningen med det här tillbehöret stöds inte". Det går varken att ringa eller bli ringd till då jag antingen inte hör dig, eller så hör du inte vad jag säger. Så nu får jag dras med en gammal godtrogen sonyericsson som jag knappt kommer ihåg hur man använder. Det var väll spännande, eller hur!??! Och det komiska är att exakt detta problem fick jag med min föredetta mobil som jag då haft exakt lika länge som min nuvarnade, 1 och ½ år!! Måste ha en mobilförbannelse över mig. Eller vad tror ni?


Danskongress!

Hemkommen från min allra första danskongress!

Fantastiskt roligt och så givande! Är så glad för att jag bestämde mig att åka. Trots att jag var helt själv och kände ingen. Men alla var trevliga och välkomnande där så det var inget problem! Nu laddar jag om för sommarläger i kratte som går av stapeln imorgonbitti redan ;) Inte ledig försen på söndag. Får se om vi åker iväg till Rickards kompis stuga i helgen direkt efter mitt jobbpass på k-rauta på lördag. Snart so you think you can dance..!




Sommarläger!

Har haft lite bloggtorka på senaste tiden. Inte så konstigt kanske med tanke på vädret utanför! ;)

Men just nu dissar jag faktiskt den underbara solen och sitter inne och självtorkar. Tog mig en efterlängtad kall dusch när jag kom hem från dansen. Har sommarläger hela helgen för de mellan 7-9 år. Så grymt roligt! De är så söta alla eleverna! Så nu håller jag på att bränna skivor till alla med sommarlägerlåterna. Blir en del...Hehe. Men roligt för dom när de kan träna hemma sen och bli ännu bättre! :)


Har hunnit med hälften typ.

Ut i solen!

Hot, hot, hot! Ut och få lite färg på sig nu ;)
Sen ska jag luncha med Bella, dansa och kanske blir det bio ikväll??


Gastroskopi

Imorse var det dax.. Gastroskopi, hur det nu stavas, bland det värsta jag utsatt mig för TRE GÅNGER! Första gången helt utan lugnande! Eh,, hur i helsike gick jag med på det?? Andra gången med lungnade. Underbart! Eller ja, jag sov typ så kommer inte ihåg så mycket. Och idag för tredje gången skulle jag självklart ha lugnande igen, bara det att läkaren var lite väl ivrig att få köra ner slangen i halsen på mig. Sköterskan hade knappt satt dit nålen i armen på mig och sprutat in lite lugnande innan han var där med slangen och ville in. Haha det där lät lite fel men ni fattar. Och jag tittade förskräckt på sköterskan och sen på mamma som sa att "hon fick ju faktiskt två doser förra gången". Ja okej då, så fick jag en till dos. Men sen kunde de inte hålla sig längre utan tröck ner slangen i halsen på mig innan det lugnande hade börjat verka!! Så jag var vaken vid allt det hemska och somnade när de skjusade ut mig i sjukhussängen. Hade någon dött av att vänta en minut tills det lugnande hade verkat? Läkaren trodde nog det iallafall. Ja ja, fick ju en god tupplur efteråt. Och sen var det här den allra sista gången jag gör en gastroskopi! :D

RSS 2.0