Bowling + filmmys

Puuh, sisådär. Nu har jag skrivit klart mitt svenska tal! Tror jag. Nu ska jag ut en sväng och gå lite tänkte jag för sen ska jag in och bowla med tjejerna, så inte min grej! Sen ska johanna och tessan och jag baka eller laga mat och kolla på film :) myys

Köpis

Länge sen man var i det huset, hade egentligen inget där att göra eftersom jag inte äger nån förmögenhet just nu :( hahaha men jag johanna och tessan promenera omkring där ändå. Sen lämna tessan oss och då passa vi på att gå till ikea o mumsa korv, igen, var där två gånger! Men det är alltid värt ett besök..

Jag och johanna var där hela dagen ändå :O hahah förstår inte hur vi lyckades med det men något under skedde så när vi bestämde oss för att cykla hem var det svart ute. sååå mysigt..!

Nu ska jag gå och schteka hamburgerzz.

Tiss tuss anländer

Ikväll ska jag vara ensam med tiss tussan, läääänge sen nu! Och eftersom det är min namnsdag idag ska jag få bestämma maten men det är helt otroligt omöjligt när jag inte alls har någon matlust :(
Därför tänker jag livnära mig på popcorn och glass ist ;D yum yum

Sabina dagen 27 oktober

Sabina är ett kvinnonamn med latinskt ursprung, och betyder helt enkelt "sabinsk kvinna". Sabinerna var ett fornitalienskt folk som levde i bergstrakterna. Varianter Sabine (tysk, fransk), Szabina (ungersk), Bina, Bine (kortformer), Sabina (bosnisk) Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan 1500-talet men har inte haft något större genomslag förrän på senare tid. Namnsdag: 27 oktober (sedan medeltiden. Ursprunget var en romersk kvinna på som led martyrdöden på 100-talet )

Sabina och Johanna Wahlmans Rap-battle

Hhahahahahahah idag städa jag ur garderoben och hitta massa saker från högstadietiden, bland annat min och Johannas rap låt !! hahahahah enjoy..

Din jävla ko, du kan inte ens sätta på dej en sko.
Du är en ful å fet bög, som är jävligt trög, so..

Ref.
Just keap swimming,
just keap swimming, swimming, swimming.
What do we do? We swim.

Din jävla guldfisk,
du är inte riktigt frisk.
Vad vill du mej?
Jag ska döda dej!
Jag bryter av din arm,
och drar ut din tarm.

Ref.
Just keap swimming,
just keap swimming, swimming, swimming.
What do we do? We swim.

Nu är det slut,
jag har precis ditt hjärta slitigt ut !!!

Hahahhahahahah vad råa vi var ;)
Fan att vi inte satsade på en rap karriär alltså..



Drömmar

Snart får det fan ta och vara nog !! Det är nåt.. men jag vet inte vad. Hursomhelst kan jag inte sova riktigt, eller det känns som om jag aldrig kommer in i det där området som kallas djup sömn och verkligen får sova ut. Det är ungefär som nån går och ruskar till mig varannan timme och man vaknar så där lagomt förvirrad och tankarna börjar fokusera på andra saker än att sova, jobbiga saker. Sen när jag väll drömmer är det om komplicerade saker som inte har nåt sammanhang eller vett för 5 öre. T.ex. Hur man bevisar att en fru blir misshandlad av sin man; Lägg en blöt gurka på fruns baksida lår och för att inte väcka några misstankar ska du säga till henne att hon suger på en kyckling.

Okej, man brukar säga att man drömmer om det sista man tänker på innan man somnar.. :S
Eller att det är ens undermedvetna som får utlopp i ens drömmar.. :/

Högskoleprovet

Hahhahahahaha lätt att jag gör om det bara för att få skratta åt mig själv igen !! Jag kan kyssa psykologutbildningen ett långt farväl för vi kommer nog inte ses..

24 oktober

usch.! Idag när jag kom hem från skolan mådde jag inge bra. La mig ned trött och illamående i sängen och dåsade till, drömde att jag svimmade och om vita nudlar tror jag :S sen när jag vakna fick jag springa in på toa för jag var så kissnödig!! Och det allra skummaste var att kisset var grönt :O uech!! Imorn ska jag skriva högskoleprov och skjusa in alla här i valbo som ska göra det :) hoppas nästan att vi krockar på vägen för jag är helt säker på att jag kommer bli underkänd..

:)

Ibland blir man bara såååå glad och full av skratt tack vare vissa personer

Kurr kurr!

Nu är jag hungrig igen!! Vaknade av att magen skrek av tomhet klockan halv sex på morgonen :O så värdelöst!! Den är fortfarande inte nöjd, o jag vill inte veta vad den kommer att säga när den får reda på att det är soppa till lunch :(

SItter på fotolektionen nu, helt utan arbete då jag är ehm typ klar. Så jag sysselsätter mig med att  hungrar ihjäl medan jag väntar på bättre tider.. MAT TIDER :D

Suck

Varför är jag en sån person som alltid sätter mig i situationer som jag tror är knivigare än vad dom egentligen är? :S det är ju bara jag själv som gör dom svåra och komplicerade!! Jävla tönt jag!!

F E G

Jag är så fegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfegfeg

EN RIKTIG FEGIS :(

22 oktober

Till min stora förfäran upptäckte jag att kalkonerna har blivit mindre när jag gjorde iordning min utsökta mellanmåls macka :O

Hmpf

Min tvål är slut så nu får jag gå omkring o lukta herre ist..! Henkas duschtvål är det enda som inte är slut :(

Nu ska jag kolla desperate housewifes, det enda program jag följer nu när so you think you can dance har slutat!

21 oktober

Nu sitter jag här igen, med käften full av tuggummi och borde egentligen skriva på mitt svenska tal eftersom jag egentligen borde vara i skolan just nu..
Men jag ä l s k a r ju som sagt att skjuta upp saker så jag håller mig till det :) är ju trots allt ledig en hel vecka snart! :D
Funderar på att istället läsa lite i världens mest underbara bok som får hela ryggraden att skaka av rysningar !! Sen ska jag iväg på dans träning, såklart, underbart! :)

see ya

20 oktober

En kall skoldag, två timmars dokumentär analys och en liter saft senare sitter jag här nu kissnödig, tittar efter studentklänningar (jag vet! visst är jag tidigt ute :O så inte jag) och funderar på att bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet..

..Och jag önskar det fanns ett sätt att stänga av den där rösten :/

19 oktober

Från sms inkorgen:

Du är den bästa hon förstår mig. Ja måste dricka på curre för att ingen fattas :(
Jävla alllt

- Zandra har så rätt ibland! J ä v l a    a l l t !!

Ja saknar dej age dag fast ja e i.nte Gej .
Inte Gej

hahahahah det enda som fick mig att skratta denna helt värdelösa dag som jag mkt väll kan klara mig utan.

aj aj aj

när ska man sluta få mens egentligen??!?!
jag ska iaf sluta äta godis!!

18 oktober

Och en STOR applåd till mamma och henka för att alltid ha med sig sina mobiltelefoner när man verkligen vill kontakta dom!! H u r r a !!
Och en liten mindre till mig för att jag är på ett sånt enormt party mood när jag verkligen INTE har några som helst pengar!! Woohoo livet leker!!




ikväll ska jag fortsätta mysa, men med en annan..

17 oktober

Nu ska jag gå och äta frysta ärtor med salt.. Kurinamnam !!



zandra jansson i ett nötskal:

- visst är jag female??


...

Först och främst, vill jag bara att ni ska veta att detta kommer vara omöjligt att förklara för er, omöjligt för er att förstå, omöjligt för vissa av er att tro på. Men det omöjliga har blivit möjligt! Därför har jag dragit mig ett tag för att skriva detta. För HUR ska jag kunna ge en rättvis bild av denna fantastiska, rörande, skakande, otroliga, underbara, läskiga, revolutionerande och O M Ö J L I G A händelse som skett?? DETTA är för mig OMÖJLIGT. Men jag ska försöka, förvänta er inget av en flicka som själv inte ens vet om hon ska skratta, gråta, vara glad, förtvivlad, känna trygghet eller hopplöshet, lycka eller sorg.. Jag vet inte vad jag känner!!!!!!!!!!!! Varför då skriva upp en massa ord som inte ens står i närheten av vad som fanns i min kropp då det hände, och som finns fortfarande? Allt jag kan säga är att detta kommer jag aldrig glömma!! Detta kommer mina barn få veta!! Detta kommer bli en otroligt fantastisk och viktig del i mitt liv!! Den som förnekar mig detta, kan OMÖJLIGT vara min vän..



Jag hoppar över alla mängder av detaljer för att komma in på DET som hela kvällen skulle handla om. Jag, karin, zandra och ida befann oss mitt i zandras kök i en ring runt spökbordet jag skrev om i förra inlägget. Vi hade precis fått reda på namnet på idas skyddsängel då turen vändes till mig att få veta vem som skyddar mig från allt ont och som alltid står beredd vid min sida.
(kortfattad fakta så alla har en liten chans att hänga med i händelsen; bordet har tre ben, ett JA ben, ett NEJ ben och ett RÄKNE ben. Personerna runt omkring har sina båda händer lätt pålagda på bordet utan att ge det någon tyngd. När man fått kontakt med en ande via bordet kan anden använda bordet för att besvara frågor och skicka meddelanden genom att lyfta på JA eller NEJ benet, eller räkna alfabetet, siffror, på räknebenet och stanna på den bokstaven, siffran, anden vill att vi ska skriva upp).
Acid, heter anden som "bor" för det mesta i bordet, började med att skriva ett S i namnet på min skyddsängel.
sen T
A
F
F
A
N
Staffan? Läste zandra..
Det är min pappa andades jag..Och det är sista gången jag kommer ihåg att jag tog ett andetag, för just då lämnade Acid bordet och gav plats för min pappa. Blodet stannade i kroppen, fick det att kännas som små myrror kröpp över mina förlamade armar, ben och mitt huvud. Hjärtat gick i hundratio, hjärnan i minus femtio, när han skrev sitt meddelande..



Han kom bara till jag äls.. innan bordet drogs sig till mig, skakade och lutade sig mot mig som för att omfamna mig. Och det var verkligen en riktig kram!! Den var full av kärlek, saknad, förtvivlan, omtanke!! Den var full av min PAPPA!! När bordet började vicka fram och tillbaka mot mitt ben som för att klappa mig ömt, kände jag att det var min pappa!! Min pappa var där, från de döda, och tröstade mig genom bordet. Alla gånger jag gråtit över honom, saknat honom, pratat med honom, tänkt på honom och varit förtvivlad över vad som har hänt honom. Har han vart där, stått vid min sida, helt handlingslös, inte kunnat trösta sin egen dotter.

Jag har hela tiden, ända sen han så orättvist försvann från vår värld, vetat att han följer vart ända kliv jag tar i livet! Nu har jag äntligen fått bekräftelsen som jag sålänge vetat djupt inombords att den är sann. Han gick brevid mig, den dagen i skolan jag trodde jag skulle gå under, han satt med mig i bilen, den dagen jag körde upp och fick körkort, han har hört alla mina böner och farhågor och hindrat dom från att hända. Helt ofattbart!!! Jag har fått träffa min älskade, underbara, obeskrivliga pappa en gång till i mitt korta liv!! INGEN, kan ta ifrån mig det här, INGEN!!!

Olyckligt nog var vi tvungna att avbryta så snabbt då ida hade bråttom till jobbet och det var jag som var bilföraren. Innan jag sa hej då, lovade jag pappa att berätta för alla i familjen hur mycket han älskade dom, och omfamna dom åt honom. När jag frågade min sista fråga, stampade bordet helt förtvivlat med JA benet. Han saknar oss alla så mycket att det inte finns ord!

Jag körde i 130 hem. Min kropp hade inte fått utlopp för sina känslor, och jag längtade så häftigt att få springa in till mamma och berätta. Mammas ögon kunde inte hindra sig från att bli blöta av gråt och saknad. - jag älskar honom så mycket! Och saknar honom så hemskt! Jag vill att han ska veta det, grät hon.
- Men mamma han vet det! Han är med oss nu, han har aldrig lämnat oss, sa jag till mammas axel samtidigt som jag gav henne kramen pappa hade önskat. Det var en stark kram, som om det helt plötsligt var tre personer som stod där i köket och omfattade varanda i ett grepp som aldrig ville släppa taget.

När jag sedan ringde för att berätta för min syster, kom allt på en gång. Jag satt i pappas rum, vårt vardagsrum som innehåller fullt med tavlor, bilder och minnen från honom. Att få titta på hans ansikte fick mig att inse vad som hänt. Min pappa är DÖD, han kommer aldrig tillbaka, men här sitter jag, med min pappas meddelande i handen och jag har fått chansen att än engång prata med honom, och han prata med mig! Plötsligt kom alla känslor från dagen han dog tillbaka, jag kände mig apatisk, tom, viljelös, meningslös, ledsen, förtvivlad, ångestfull bla bla bla helt OBESKRIVLIGT.
Efter sorgeattacken började jag känna mig lycklig, trygg, hoppfull, glad, åååååh varför försöker jag ens beskriva??

Min Pappa, den obeskrivliga! Finns med mig, HAN är min skyddsängel i livet! Jag kan se fram emot ett lyckligt liv, vetandes att han är där och vaktar det.
Samtidigt som HAN är där, på en sida där vi inte kan höra allt han vill ha sagt, se det han vill att vi ska se. På den sidan kan han inte röra oss, visa sin kärlek så ofta som han gjorde i livet. HAN är nu en åskådare, en pappa som inte kan visa sig för sina barn och bevisa att han faktiskt är där i svåra situatuoner, en "sak" som inte ens hans egna söner och äldsta dotter tror på.

Förstår ni nu varför det är o m ö j l i g t för mig att beskriva den här händelsen?
Förstår ni nu varför det är o m ö j l i g t för mig att veta hur jag känner?

Spökjakt

MENSVÄRK !!
aj, sitter här lite små hungrig som vanligt. Ska nog göra ordning lite tacos innan jag drar till skutskär för att prata med Zandras hemspöke. Vi har det som projekt att bevisa för er alla att det onaturliga existerar lika naturligt som naturen själv.. hahaha !

Grattis pappa på 59 årsdagen <3

För ett par år sen band jag fast ett snöre i din vänstra stor tå. Det var ett långt snöre som ledde dig fram och tillbaka, upp och ned genom huset, ut till våran bakgård och sen in igen där din present väntade. Du sken upp, så otroligt glad och tacksam som du alltid blir när jag ger dig presenter. Därför älskar jag att göra det! Spelar ingen roll om det är en doftande deo eller samma present som förra året du blir lika lycklig för det! Jag ger dig fortfarande presenter..men idag kan jag inte längre se ditt ansikte stråla som en sol, dina ögon glittra av kärlek och stolthet, kan inte höra dina varma ord av tacksamhet. Idag får jag stirra på en grav som saknar en gravsten som aldrig kan vara lika vacker och underbar som person som ligger under den. Jag är glad att du har mitt halsband där nere hos dig, som jag gav till dig dagen du gravsattes. Jag vill inte att du ska vara ensam, själv i mörkret och kallheten. Jag vill att du ska vara här hos mig, och få mig att känna mig bra, smart, duktig, helt perfekt som du alltid brukade göra. Du var så snäll mot mig, älskade mig fast jag inte förtjänade det. Jag gråter och gråter tills tårarna tar slut. Ingen ser , ingen hör, ingen bryr sig. Jo mamma bryr sig. Men hon gråter redan så mycket så snart får vi väll vattenskador i huset igen. Allt har blivit så jobbigt och svårt nu när du är borta. Vill ha dig tillbaka, vill att du ska komma hem till middagen, vill se dig sovandes i fåtöljen framför teven, vill ha en till att bråka med, vill känna att jag duger som jag är igen, vill att du ska öppna dina presenter som står här och väntar på att måla ditt ansikte ljust, få dina ögon att tindra och ditt hjärta att banka av glädje och lycka. varför dog du..?

Gäsp..

Vakna tidigt imorse, hungrig och trött så det var omöjligt att somna om. Gick upp och åt en STOR frukost. Guuud vad jag älskar frukost, den bästa måltiden på hela dagen! OCh den här helgen har jag inga läxor jag behöver vara stressad över såå skönt! iaf inga läxor jag kan komma ihåg, och det är lika skönt att jag har glömt bort dom isf ;D

Idag ska jag städa på mitt rum som verkar helt omöjligt att få rent. Inte orkar jag att ta tag och rusta upp det nångång heller :/ jag som har så läckra planer.. Men min garderob är ju en mardröm! Vågar knappt kolla igenom den av rädsla för vad jag ska hitta däri :O

Näe nu ska jag göra helt oviktiga saker, innan kvällen kommer som jag hoppas blir fylld av roligheter!

Värdelöst!

Hmpf, värdelöst att köpa kärnfria vindruvor när det visar sig att mer än hälften av dom HAR kärnor i sig!! Hur kollar dom egentligen om det är kärnfria eller inte? Röntgar dom alla vindruvar var för sig eller? :S

Kärlek i Trollskogen

HAhahahah idag när jag cykla hem från stan såg jag två små söta människor spring in i skogen hand i hand och titta upphetsat bakom sig hela tiden ;) klart som korvspad att dom skulle knulla dom rackarungarna! Välkommen till VALBO ^^

På stan köpte jag ett par skit snygga stövlar :D och dum som jag är missar jag chansen att lura mamma att betala dom :( ischloopischloo.. Sen upptäckte jag även att jag passar as bra i glasisar! Fan oxå att det är min andra halva som har syn problem och inte jag.. Han passar ju inte ens i dom allra coolaste bågarna hahahhahah!

Nu sitter jag här en fredagkväll, sjukt trött. Ska ladda upp mig inför morgon dagen då det blir FEST och KROGEN! Äntligen fredag! Nu ska jag nog gå och sova lite, så får vi se om det är lördag när jag vaknar upp igen.

GÄSP !

sabina ballerina

suck. sitter här, mätt som vanligt och väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan lämna bensinkortet till mig så att jag kan åka och tanka för att sen köra till baletten. puh lång mening. sällan jag är trött på torsdagar, och balettlektionerna med maggie är ju nånting man kan kalla för sövande också  -.- fast efter det är det ju jazz på uddans och det har blivit så otroligt kul!! kanske för att jag hänger med lite mer än förr hahha. men jag hatar verkligen kläderna man måste ha på sig när man dansar jazz och balett, dom sitter ju åt och gör så att magen syns så bra :( nej usch, jag känner mig inte alls bekväm. kommer nog aldrig göra det heller. näe nu kom mamma, hejsvejs

9 Oktober

Helt otroligt att man kan sitta och kolla på en film i en hel timme utan att höra ett enda ord av vad dom säger! Men det var väl lika bra då läraren sedan upptäckte att det var fel film vi kollade på, när den precis var slut.. Äh jag ska vara glad att jag är lite sådär halvdöv så att jag bara hör det jag vill höra. Sen var det ju nånting om geografi som filmen handla om och det är ju inte direkt det jag älskar här i världen.

Nu har jag precis kommit hem från den kalla gråa skolan. Cyklade hem med ett halvpunkterat framhjulsdäck, en genomblött vante, vinden i ansiktet och en kroppstemperatur på 20 grader. Buuurrr! Bara jag som tycker det är svinkallt nu för tiden? Det är det som är det luriga med hösten. Det kan vara varmt men det kan lika gärna vara sviiin kallt! Så hur ska man veta hur man ska klä sig? Det blir ju fel varenda dag :( iaf för mig. Näe då är vintern bättre då man VET med säkerhet att det är sviiin kallt och slipper luras av det dumma vädret att åka till skolan i t-shirt :(

Idag har min mammi namnsdag föresten. Fast jag kom på det imorse när jag läste tidningen så jag har inte direkt köpt eller gjort nånting åt henne som hon alltid brukar göra åt mig på mina namnsdagar :/ hoppas hon fortfarande har kvar den där super bra egenskapen att bli lycklig bara över att få en liten lapp med nåt fult klotter på..

8 oktober

Puh! Nu tror jag att jag har skrivt klart mitt svenska arbete! Eller jag hoppas :S om jag skriver nå mer nu blir det antagligen bara ännu mer förrvirande och ointressantare..Ikväll är jag ensam hemma då bröderna och mammi ska till mormor och käka medan jag själv precis har propat i mig massa med tacos ^^ hahaha. Fast det är aldrig fel på mormors mat heller iofs. Näe nu sitter jag här och funderar på om jag inte borde ta lite glass till efterrätt (fast jag är proppmätt). Men det kan behövas efter en låååång dag i skolan och sen ska man orka dansa oxå :). Fast nu efter allt prat om glass känner jag att suget släppte :/ äh vi får se hur det blir. Nu tänker jag spela lite the sims eftersom jag är en NÖRD :D

Teveproblem

Ååh vad irreterande han ska vara!! Sitter och tar upp teven SAMTIDIGT som han gör läxorna när jag har gjort ordning två smaskiga mackor som jag ska avnjuta framför teven i den stora sköna soffan var det tänk. Näe men han lyssnar tydligen på teven samtidigt som han försöker koncentrera sig på läxorna. Hallå! Man får hålla sig till en sak och inte ta upp allting när man lever i en familj! Han får välja teven eller läxorna. Men nej nej det är helt rätt det han gör menar han, inget orättvist alls...Men va bra egentligen, då vet jag! Kan ju jag gå och sätta mig och läsa en bok, samtidigt som jag lyssnar på musik, samtidigt som jag tar upp hela soffan och SAMTIDIGT som jag kollar på teve. Det borde ju vara helt okej enligt han då, eller? Kanske borde jag också passa på att sova samtidigt :D JAAAAAA!! Då kan jag ockupera teven i timmar utan att nån annan än jag får kolla, gud vad osjälvisk jag är!


Synd att man inte kan välja sina bröder..
Nu ska jag gå in i mitt mörka kalla rum, och kolla på desperate housewifes på min lilla, fula dåliga teve medan han LYSSNAR på den stora fina bra teven därute. S U C K!

7 Oktober

Uah! Annat ord för hej :) nerrå. Filosofi lektion idag var verkligen en liten vädpunkt i mitt liv just nu. Jag behövde bli påmind om det där och nu känns livet helt plötsligt tusen kilo lättare! För jag väljer själv om jag är ful, dum, tjock ,töntig, värdelös osv. Varför välja det när det finns andra bättre alternativ såsom underbar, snygg, söt, rolig, duktig, oersättlig, fantastisk osv? Helt stört att man går och väljer det dåliga!! Det är jag själv som väljer om svenska arbetet vi nu håller på med är stört tråkigt! Eller nja..Jag väljer iaf hur mkt det ska synas på resultatet att det var stört tråkigt. Jag väljer till och med att jag är bra på att dansa över att vara skit kass! Och jag väljer att inte bry mig ett jävla dugg om vad DU tycker och tänker om mig. Hahaha!!

Första inlägget !!

Jahapp, nu har även en sån som jag skaffat blogg. Hahah ska bli intressant att se hur det här kommer att utvecklas..


RSS 2.0