1:a advent

Snart är det jul igen då! BÄSTA TIDEN PÅ ÅRET!! :D Julafton slår ju helt klart den egna födelsedagen till och med!

Idag vakna jag på soffan kvart i åtta på morgonen, vilket händer ganska ofta nu för tiden.. Gick upp och käka en banan och somna sen om i sängen tills klockan hann bli halv tolv. Då var det bara att skynda sig att äta frukost, hoppa in i duschen, kläder på och sminka sig för att sedan åka in till stan och dansa. Sen komma hem från dansen, käka, få vredesutbrott då mamma lura mig att hon hade slängt mina kläder!! Blev helt sjukt galen och jag fattar inte hur hon alltid driver mig till den gränsen? Totalt onödigt! Jag var en mikrosekund från att slå sönder tallriken och glaset innan jag fick veta att hon bara drev med mig, så jävla dumt att förstöra advents firandet liksom! Nu sitter jag här och loddar och ska snart iväg och dansa igen, sen när jag kommer hem ska jag äta risi-frutti :D mumma! Så överlag har jag faktiskt haft ett typiskt julfirande på första advent; Dans, mat, stor bråk, dans och sedan risgrynsgröt på kvällen

wokad lax med spenat, vitlök och pasta

åhh vad det är gott!! Men irreterande att mamma hade spenat på fingret hela tiden som hon viftade med! Sen flög spenaten upp på mungipan -.- helt plötsligt hade Henrik spenat på kinden, han som inte ens rör spenat :O jag sa till dom att dom måste stänga käften mer ordentligt så att det inte flyger mat omkring, och faktiskt slicka sig runt munnen då och då som normala (jag) gör. Sen när jag gick o kolla mig i spegeln hade jag spenat i näsan..äpplet faller verkligen inte långt från trädet..

Hårproblem

Åhh jag vill att mitt hår ska vara långt, tjockt och välvårdat igen! nu, NU, NU! :'(

Simning

Idag var jag, typ, nog sjuk :) gick inte till skolan iaf men åkte ändå in bara för att simma så att jag slipper mitt IG i idrott. Så nu sitter jag och stinker klorvatten och har vart lite ambiös och duktig idag iaf! Måste bara säga att det är helt otroligt hur vuxna gamla människor inte klarar av att simma rakt i bassängen :O kors och tvärs är det som gäller! Sen när dom bli omkörda av en oerfaren ung simmare som jag tittar dom förskräckt på mig och ökar på takten!! Herregud det var ju som om man befann sig ute i trafiken där det är just sådana människor som skapar de flesta olyckor! Gamlingar är just nu den största faran för samhället tror jag..

pallapallapalla

pallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapallapalla SKOLARBETE! Usch fy o blä. Jag är less trött och jävligt arg på en person idag!! Nån har pissat stark urin på skoltoaletten med!!

Jag orkar inte göra textuppgiften, orkar inte skriva på pa:t, orkar inte uppdatera bloggen med vettiga intressanta inlägg, JAG ORKAR INTE!! Men annars mår jag bra måste jag säga :) förutom att jag håller på att få benhinne inflamation och min tand gör ont då tandläkarna köttade rejält när dom tröck in den 100000000000000000000000 gånger i mitt tandkött, ups där kom det igen! :O min brorsa har fan rätt! Jag måste ha nån psykist störd sjukdom igen eftersom det enda jag verkar syssla med är att klaga! Men helt ärligt är mitt liv inte så svårt som jag påstår!

abs-bromsar

hahhaha på vägen hem testade jag audins abs-bromsar och dom funkade utmärkt måste jag säga :D fan va snooooooor halt det är ute då :O

jag glömde den viktigaste frågan, i mitt förra inlägg Livets frågor; Varför är bussen alltid tio minuter sen när man panik sprungit ner till hållplatsen med hjärtat mellan tänderna?!?!? svara mig!! VArför??

Livets frågor

Hur kommer det sig att varenda gång man tar fram plattången bara för att förbättra på luggen lite lite, börjar det regna eller snöa ute?? Och dom gångerna man är så smart av sig att ta med sig paraply tittar solen fram helt plötsligt? Eller så fort man sätter på sig solglasögon så gömmer sig solen bakom stora gråa moln? Hur kommer det sig att man alltid sätter på sig fel kläder vid fel tillfälle, och antingen får svettas eller dö av köld varje dag? Eller det kanske bara är jag som inte fattar det där med kläder efter väder, det är ju skit svårt! Min filosofi är att det finns inga dåliga kläder BARA DÅLIGT VÄDER!! usch, varför får man alltid en finne precis vid munnen när man ska till tandläkarn? suck, jag förstår mig inte på livet.

Många frågar om hur det gick i helgen så jag ska uppdatera det snart snart! lovar, men nu måste jag gå och filosofera lite för jag har prov i hur man är en moralisk riktig person imorn. Sen ska jag in till tandläkarn och få en tand intryckt i tandköttet. mumsigt ;) seee yaaa..!!

Risgrynsgröt

Övernattningen var sjukt rolig!!
men jag har inte sovit nånting i natt så jag berättar mer om den imorn ist ^^
Jag är på kalas bra humör idag! Plus att mina tränare snacka med mig efter träningen ikväll så nu har jag fått tillbaka glöden eller vad man säger. hahahah åh hoppas det här håller i sig för jag har vart inne i en skit depp period :(  men nu är jag så glad! jag har världens underbaraste och roligaste vänner oxå! hahahah usch vad töntigt och sentimentalt det där lät, men så äre! Näe nu ska jag mumsa gröt, världens bästa mat efter tacos <3

15 november

Igår var jag o tränade en liten sväng inför avslutningen, sen åkte hem jag hem för att äta tacos! Helt omöjligt att bli trött på den maten! Sen åkte jag hem till tobbe efter att ha skjusat hem brorsan hem till sig. Jag o tobbe kolla på en skit sjuk film som hette funny games tror jag. Men den var faktiskt bra fast den var störd :P hahah innan jag åkte hem var tobbe tvungen att åka med en bit för att visa hur jag kom ut från forsbacka. Man blir ju helt förvirrad när det är mörkt ute ju :O (inte direkt för att jag skulle hittat ut när det var ljust heller men men..) jag kom hem iaf.

Idag har jag och brorsan nummer 2 sprungit omkring uppe på taket på vårt lilla hus. Där hitta vi nåt konstigt rör som stack upp från huset och som vi inte visste vad det var för nånting, så då började vi loska i den för att se om det fanns något stopp på röret eller om det var som ett hål ner i huset. Vi kunde sedan konstatera att det fanns ett stopp på det som tur var :)

Nu måste jag nog snart börja packa för ikväll är det spökjakt som gäller :D vi ska sova över i ett hus i skutskär som sägs vara hembesökt.. spännande spännande! Fast jag känner faktiskt hellre nu för att vara hemma och mysa med godis och filmen jag nyss laddade hem, the notebook. Flera säger att den ska vara skitbra och jag älskar skitbra filmer :) (nehe?)
Varje kväll när man sett en skitbra film och proppat i sig massa godis är det as kul att dansa efteråt! Jag kan inte sitta still om jag ätit socker! Jag blir helt hyper nästan så alltid efter att jag kalasat på godis, glass eller chockladbollar dansar jag som bara den :D

oj vilket långt inlägg det blev! Jag som försöker att undvika att skriva långdragna inlägg för jag vet ju själv hur drygt det är att läsa låånga inlägg :P eller jag tycker det är drygt iaf. Men hur som helst lär bara berätta att jag börjat på nya p-piller idag så nu kommer säkert den gamla, goa glada sabina tillbaka igen :) känner mig redan annorlunda faktiskt!

byeee

Yees!!

Vet ni vad?!?! Sabina Sandberg ringde nyss till donken i valbo och bad om att få ett arbetsintyg!! Den ni! Det trodde ni aldrig skulle bli av va? inte jag heller om jag ska vara ärlig, men efter att ha klagat på att zandra inte vågar ringa ett gubbhelvete, som hon kallar honom, så måste jag ju faktsikt bevisa att det inte går att bitas genom telefon :) den nya ägaren verka skit schysst så nu är jag ju nästan avis på dom som arbetar där.. :(

Hoppas bara att dom skickar mig det där arbetsintyget nu när jag varit så modig :O

?

jag tror min pappa vill mig något? För idag tror jag att jag fått små meddelanden av honom. Först på text lektionen när jag reste mig upp för att sätta på mig jackan och ta rast, slängde jag ett ögonkast på skärmen och då hade jag tydligen råkat komma åt en tangent som visar det här tecknet: § och det är inte vilket tecken som helst för mig, utan det där var hur min pappa skrev sin signatur, sina initialer. Två S som sitter ihop med varann på exakt det viset!

Precis innan vi sluta tog jag upp min mobil, och då hade jag på nåt underligt sätt tryckt mig fram till något som hette typ röstmeddelande och där hade jag kommit åt att skriva ett P!!

Jag undrar vad det är han vill säga till mig..

sjätte sinne

Jag har märkt att jag har en väldigt ovanlig och märklig förmåga..för alla i min närhet blir med barn!! :O verkligen helt seriöst!! Idag fick jag reda på att jag hade lyckats få geografilärarn på smällen oxå :D yeeeeees!! Hoppas vi får någon som är rolig och som gör att man blir lite intresserad av geografi iaf! För som läget är just nu kan jag inte bry mig mindre om hur vår värld ser ut..

Förlåt

asså på senaste tiden har jag verkligen inte skrivit speciellt trevliga inlägg på bloggen och flera har säkert känts sig anklagade och så, men det var inte min mening :( jag har skrivit saker bara för att få utlopp för det så jag vill faktiskt be om förlåtelse om det har fått fel folk att känna sig anklagade eller ledsna :( usch jag hoppas verkligen att jag inte är en sån människa som skyller på andra eller låter andra lida för att jag är på dåligt humör, jag hatar sånt!! förlåt mig..

Effektiv metod

Hahahahha det var några busungar som ringde på dörrn nyss, så hade jag precis klivit ut från duschen så jag öppnade i bara badrocken. Grabbarna bara stirrade på mig..sen pep dom hej och sprang för livet hahhahahahah! mkt effektiv metod för nu vågar dom sig säkert sig inte tillbaka hit iaf ;)

Nu har jag vart ute och sprungit i ungefär en timma, men det kändes som mer! Sprang typ till köpis ifrån mig runt mackmyra o hem typ. Ingen anning hur långt det är men drygt var det för mina hörlurar gick typ sönder..

!!!

Många undrar vem jag syftar på i inlägget Respektera !! Jag syftaralla som någon gång tagit en bild på mig utan att jag vill, och/eller lagt ut den på nätet fast jag sagt och visat tydligt att jag inte vill vara med på bild.

1 år 7 november

...365 dagar, 8 765,81277 timmar, 525 948,766 minuter och 31 556 926 sekunder har jag idag vart utan min pappa. Trots orättvisan, saknaden och sorgen har jag lärt mig en del saker.

1. Ingen vet hur dom ska behandla dig efter en sån här händelse, och många gånger gör det på fel sätt.

2.
Det du aldrig glömmer, glömmer människorna omkring dig snabbare än du tror.

3. Förvänta dig inte att människor ska vara empatiska eller sympatiska, direkt när du kommer tillbaka kan dom stå och sjunga sångor om pappor, jag menar varför?? Vad fan va det bra för?? Känns som om dom tar fram en stor kökskniv, kör in den i hjärtat och vrider omkring den ända tills dom är nöjda. Eller så hittar dom på en massa söta smeknamn som pappi till sina egna pappor och ser så nöjda och glada ut när dom står mit framför mig. Tack så mycket! Det där var ungefär tusen knivhugg i magen om inte mer. Det hände mig FÖRSTA veckan i skolan!! Vet ni hur många månader jag gick omkring på stan och letade efter min pappa för att jag trodde för en sekund att jag hade sett honom i människovimlet?? Eller hur länge jag var förbannad på varje man jag såg gå förbi för att han troligen var på väg hem till sina barn och fru? Vet ni att jag avundas er så enormt ni som har pappor att jag faktiskt ibland önskar att det var ni som inte hade nån pappa och att det var jag som hade min kvar! Många gånger har jag undrat om ni glömt vad som hände mig? Ni kanske är rädda för att göra mig ledsen om ni frågar nånting om min pappa, men faktiskt när ni frågar det vet jag att ni kommer ihåg och att ni bryr er. Om ni hade gjort det hade jag skonats från flera knivhugg.

Jag vet att jag inte har rätt att hindra nån från att prata om sin pappa efter som ordet pappa är ett så stort begrepp och att ingen tänker på samma person som jag. Men de första månaderna efter att jag kom tillbaka kunde ni inte ha gjort som jag beskrev ovan, eller iaf sluta med smeknamnen och sångerna? Det skulle iaf jag ha gjort om någon i min närhet var med om något sånt här. Snälla säg till mig om jag säger något eller gör något som gör dig upprörd eller ledsen. För jag vill iaf inte sticka in en kniv i någon av mina kompisar.

4. Det jag har lärt mig mest är att jag faktiskt är en otroligt självisk person som utnyttjar min familj många gånger. Så jag ångrar mig, jag förtjänar säkert alla dom där knivhuggen. Tack

Tillägg: Förlåt! Efter att ha läst inlägget insåg jag att det var alldeles för hårt. Jag menar inte att anklaga er för att ni inte visste hur ni skulle behandla mig efter att jag kom tillbaka. Jag förstår ju själv att det är jätte svårt att veta hur man ska bete sig och vad man ska säga för alla är vi olika och regerar i olika situationer. Men jag är iaf en sån person som tycker det är hemskare att folk är tysta än om dom frågar och jag får ju självklart skylla mig själv att jag inte berättade hur jag ville ha det under den svåraste perioden. Men nu när jag skrivit det här inlägget vet ni iaf hur jag vill ha det :) och förlåt än en gång om jag fick er att känna er hemska, jag var bara arg och besviken över att jag var tvungen att höra den där pappa-sången och smeknamnen direkt när jag kom tillbaka till skolan och att jag inte själv tog på mig ansvaret att berätta hur jag ville att ni skulle behandla mig.

!pinsamt!

USCH!! På dansen upptäcker man såklart att man har världens reva på byxorna! I skrevet!! Och det bästa kommer nu..som tur var hade jag trosor på mig måste jag bara tillägga, men dom var ljus rosa med små röda hjärtan på xD USCH kan jag möjligen välja ett par värre trosor? Eller byxor för den delen..

Respektera !!

För tiotusende gången! Jag vill inte att DU knäpper kort på mig!! Fatta!!
- åh men sluta tönta dig! Du blir ju bra på kort!
Jag skiter väll fullständigt i DIN åsikt! Det är faktiskt så att jag hatar och mår dåligt av att se mig själv på kort. Och sen när DU inte respekterar det och knäpper ändå blir jag förbannad!! Och sen när DU dessutom lägger ut dom på internet blir jag galen!! Hahahahahha du tycker säkert det är skit kul att DU fick med mig på bild. Men vet du vad? Jag kanske sitter här hemma och gråter.. Just nu är jag så arg att jag lätt kan säga till alla er som gör detta att ni är respektlösa svin i den här frågan!! JAG VILL INTE VAD MED PÅ KORT!! Och så är det bara.. jag behöver inte förklara mig för dig!
Visst händer det att jag tar kort på mig själv ibland, men då sker det på mina villkor! Och om jag sen väljer att lägga ut en bild på nätet är det en bild JAG känner mig bekväm med att visa!
Ni får tycka att jag är skit töntig eller tråkig bäst ni vill! Men acceptera för i helvete!
Jag är trött på att folk är respektlösa och får mig att må sämre än vad jag redan gör..

Nyckeln till överlevnad..

..är att pressa in ALLT, trycka in den jobbiga, hemska, fruktansvärda sanningen djupt inombords och låta det vara kvar där inne tills ingen kan se eller höra dig. Först då kan du släppa lite på greppet, om du känner för det..

Höstlov 2008

Vet inte om det var bättre än förra.. För höstlovet 2007 var min pappas sista vecka i livet. Jag minns exakt vad jag gjorde, eller inte vad jag gjorde. Vilken känsla som fanns i min kropp då, jag tror att jag var rädd. För jag visste att jag skulle mista något, något som jag aldrig kommer få tillbaka, något som gjorde mig till den jag är idag, något jag inte uppskattade tillräckligt. Rädslan satt kvar, ända till onsdagen efter lovet.  Då tog hopplösheten, chocken och tomheten rädslans plats. Plötsligt hade jag mist en förälder, en förebild, en pappa som var alldeles underbar..

Halloween partay

Ska snart iväg till zandra och klä ut mig till henne :D ska äta tacos där, IGEN! Den föda som jag levt på i tre dagar nu -.- men mums är det :) näe nu måste jag hoppa ur badrocken om jag ska hinna med bussen..

Snö

eller slask rättare sagt, och blåst, kallt förbannat regnväder! Så hör man glassbilen därute oxå hahahhahaha dom bara måste gå i konkurs såna här tider.. ^^

RSS 2.0