Förevigt

Åhh jag vill inte att jullovet ska ta slut!! Att vissa säger att man saknar skolan när man börjar jobba är ju helt sjukt!!
Imorgon är det premiär för revyn Backa å ta fart där jag ska bl.a. vifta på kjolen i cancan ;D och så blir det ett nytt år..



2009

Tecken på låg självkänsla

' Har du någongång känt dig som en tia men fallit ner till att bara vara värd en 2:a när en annan "bättre" eller "snyggare" person kommit in i rummet? Helt plötsligt känner du dig inte som den smarta, roliga och fantastiska människan du faktiskt är. Från att ha gått från att alltid ha något att säga sitter du nu tyst och börjar förakta personen som kommit in i rummet.

' Jämför du dig med andra personer och därmed startar en tyst tävling mellan dig själv och andra? Men vem är det egentligen som är domaren i den tävlingen? Du själv? Eftersom du har så dålig självkänsla att du känner att du bara är av värde om du är bättre än någon annan person kommer denna tävling aldrig ta slut, en evig kamp att leta rätt på fel och brister hos den andra personen bara för att vinna mera värde.

' Blir du lätt avundsjuk?

' Händer det att du ofta känner dig svartsjuk, att du kanske är livrädd för att den du är tillsammans med ska lämna dig för någon "bättre"? Kanske känner du dig också bombsäker på att din partner måste ha någon annan, att han eller hon är otrogen eftersom han eller hon vet att dom är värd något mer än du.

' Du kan inte ta emot kritik eller komplimanger. Antingen tror du att dom bara ljuger för att få dig på bättre humör, därför ger dom dig fina komplimanger, eller så vågar du inte göra den där grejen igen tex. dansa inför publik bara för att någon kommit fram till dig och gett dig kritik på vad du måste förbättra. Egentligen är det något oförskämt att göra, att ge någon kritik som den inte har bett om. Då kan det hända som exemplet ovan, att personen du menar att hjälpa med kritiken istället tar det så hårt att den bestämmer sig för att det är lika bra att lägga av eftersom hans eller hennes självkänsla är så otroligt låg att andra kan påverka vad de ska göra eller hur de ska vara och att de som individer inte är värda någonting så länge de inte åstakommer något bra i andras ögon.

' Du är oärlig mot dig själv. Det vill säga att du har svårt att säga nej till saker du inte vill eller inte har tid med. Din kompis kanske ber dig att följa med ned till stan för att hitta en jacka åt henne, du säger ja fast egentligen har du ju inte tid eftersom du måste plugga, men att vara en schysst kompis är ju jätte viktigt! Visst ska man ställa upp för sina nära och kära, men då måste man vilja det också! Annars går du där på stan och förbannar dig över kompisen, ja du känner nästan att du inte tycker om henne bara för att hon inte kan bestämma sig för vilken jacka hon ska ha, och fattar hon inte att du kanske inte har all tid i världen? Den här ilskan har egentligen INGET att göra med kompisen! Den är egentligen riktad till dig själv bara för att du var oärlig, både mot dig själv och kompisen när du sa ja till att följa med ned till stan. Detta är ett ganska lätt och ytligt exempel men för att inte hamna i den här situationen är det viktikgt att du först tänker efter vad du vill. Om jag hjälper kompisen med en sak jag egentligen inte vill, men jag ahr kanske som baktanke att såhär skulle jag vilja att någon gjorde för mig. Då är man inte oärlig tycker jag, utan då gör man det ju för att man själv tycker att det är rätt sak att göra. Om man inte är säker på vad man ska svara, ja eller nej, när en kompis frågar om man ska hitta på nåt, är det bättre att säga nej först än att svara ja. För om du ändrar ett ja till ett nej blir kompisen mer besviken och kanske arg, än om du ändrar ett nej till ett ja.

' Du tror att om du var lite snyggare, hade lite större tuttar eller inte lika utstående mage, skulle du vara mycket lyckligare. Men om vi inte uppskattar och känner tacksamhet över vad vi har kommer vi aldrig känna oss nöjda med det vi får. Just därför ska man inte genomgå plastikoperationer. Då är risken att när man förstorat tuttarna tillexempel, att man inte blir nöjd med reslutatet och därför fortsätter. Eller att man hittar andra "fel" som måste rättas till. Jag läste i boken om en tjej som betraktades som en skönhet av alla men hon själv levde i ständig skräck att hon skulle få en finne, gå upp i vikt, bli gammal etc. Därför kunde hon inte leva livet, hon kunde inte gå på fester där det bjöds på god mat och dricka för då kanske hon gick upp ett kilo, hon kunde inte heller hitta kärlek då hon trodde att dom bara föll för hennes utseende och sen när hon blev äldre skulle dom lämna henne eftersom då skulle inte hennes skönhet finnas kvar. Därför är det otroligt viktigt att inte lägga det egna värdet på utseendet för det kommer förändras! Däremot insidan, våra fina egenskaper behöver inte förändras om vi inte själva ser till att det blir så.

' Du strävar hela tiden efter perfektion och är livrädd för att misslyckas. En klok person sa en gång: Vi blir omtyckta för våra fina egenskaper, men älskade för våra brister. Tänk själv hur jobbigt det skulle vara att vara tillsammans med en helt perfekt person. Huuaah! Och att fela är att vara människa sa en annan, dessutom lär vi ju oss av att göra fel.

' Du sätter ditt egna värdet på de prestationer, det du klarar av och lyckas med att göra. Om du misslyckas är du inget värd. (se punkten ovan) Detta leder också till att du ständigt söker bekräftelse från andra personer om att du är bra och att du duger. Det gör att din självkänsla, hur bra du mår, hur lycklig du är och hur mycket du kan utvecklas ligger i andras händer. Men inse fakta, det är du som bestämmer din framtid och den person du vill vara. DU är den viktigaste personen i ditt liv.

' Du har svårt att känna dig älskad och respekterad av andra. Om du vill ha kärlek och respekt, måste du börja med att ge kärlek och respekt till dig själv.

' Otrolig självcentrering. Du tror att hela världen kretsar kring dig och ditt liv. Det är bara dig obehagliga, pinsamma och tråkiga saker händer. Det är för att det är just du som står vid busshållplatsen som bussen inte kommer. Du tar åt dig personligt om andra är på dåligt humör, ex) kassörskan på ica som blänger surt på dig, åh nej hon tycker säkert att jag har en as ful tröja på mig! Eller kompisen som har en dålig dag och du själv som spenderar resten av dagen att fundera ut vad för fel du kan ha gjort mot henne eller honom. När man är sur, arg eller irreterad på en människa handlar det för det mesta om en själv. Som exemplet när man är oärlig mot sig själv ovan, eller att man känner att man blir kränkt av en person. Men vi alla är ju olika personer och tar åt oss av olika saker. Har du sagt till denna person att du tar illa vid dig när han eller hon säger eller gör på det viset? Men det borde ju vilken vettig människa som helst förstå! Nej alla människor tänker inte och förstår inte samma saker som du, dom behöver inte vara korkade eller dumma för det. Det är faktiskt ditt ansvar att se till att visa hur du vill bli behandlad av andra! Oftast bottnar hat, ilska och irretation till andra människor pågrund av dålig självkänsla. Var ärlig mot dig själv och säg till när du blir illa behandlad av någon annan.

Puh.. Finns så mycket att skriva om dålig självkänsla! Säkert finns det många också som känner igen sig på åtminstone 2 eller 3 punkter. Jag kan iaf säga att jag får många aha-upplevelser och känner igen mig i mycket när jag läser Mia Törnbloms Självkänsla nu! Fler borde göra det så kanske vi får en liten bättre värld år 2009.

sjukt oromantiskt

Jag och Zandra är iaf helt överens om att det är så sjukt oromantiskt och avtändande när en kille frågar: Kan jag få en puss? Eller: Ge mig en puss! ischhhhhh

Biltrafiken i Gävle

Ja sådär efter julhelgen kan man ju konstatera att det  finns alkoholskador i trafiken i gävle !! Hahahahahhah det var tillexempel en som backade mit i en korsning med trafikljus för att byta håll, en annan som låg i höger fil men som sen bestämde sig för att svänga vänster så att bilen i vänsterfil fick tvärnita, mamma berätta om en som stannat mit i korsningen för att vänta på att det skulle bli grönt och stoppade därmed upp hela trafiken. Idag var det en som ville ha hela rondellen för sig själv så jag fick stå på bromspedalen för att inte bli inträngd och påkörd av den jäveln!! Sen har dom eldat upp gävle bocken med :D hahahah stackarn blev ju räddad dagen innan av Hans kompis Kim, men tyvärr kunde inte hjälten Kim närvara klockan fyra natten till lördag.. R.I.P Gävlebocken 2008

Annandagen

Idag åkte Ville killen hem till sin farmor och farfar :'(  men han dadda lite med mig innan jag drog iväg till köpis för att träffa tessan ^^. Folk var det på köpis kan man säga!! Så jag såg inget jag ville köpa :/

Haha och så färgade jag håret på tessan efter köpisrundan, eller jag gjorde slingor på henne rättare sagt. Hoppas det blev bra för jag har aldrig gjort något så drastiskt med någon annans hår för :O Vi försökte göra en liten slinga i mitt hår med men jag tror inte det blev nåt. Dom har bara så otroligt fint i sin nyrustade lägenhet måste jag bara säga :D

Sen fick jag gå hem i kalla lilla valbo för bussen kom aldrig (ovanligt?) Nej nu får jag sluta störa mig på bussarna i valbo annars kommer jag snart bli sådär tråkigt bitter..Och det klär ju inte mig direkt ;D

Igår hade vi föresten julklappsbyte några av oss i klassen, Moas taskiga klappsystem gjorde så att jag fick min egen julklapp! HAhahah men den glömde jag hemma hos emilia sen när vi drog ut på krogen :( men fan va kul jag hade på krogen!! Det är alltid så roligt att gå med dom i klassen! :D

Dan före dopparedan

Fan va tråkigt att det är ingen som helst snö ute!! Solen skiner ju till och med så att man nästan får vår känslor. USCH! Nej ska det vara vinter ska det vara en snöig mörk vinter. Det här är faktiskt första julen på länge som jag har äkta jul känslor. Nästan som när man var liten.

Ikväll ska vi klä granen och innan dess ska jag bara slöa, dammsuga övervåningen och kanske ut och springa. I natt sov jag ännu bättre igår iaf! Så jag får hoppas att soppåsarna under ögonen försvinner lagom till juldagen för då är det partey! Näe nu ska jag gå och vattna julgranen och ge den en huvudvärkstablett :) God Jul!!

Friskhetstecken

Idag är jag inte längre täppt i näsan fast jag har fortfarande lite slem hosta kvar, bläää. I natt sov jag ganska skapligt ändå, vakna en hel del tyvärr och jag har börjat fått stora påsar under ögonen. När jag ler blir det till och med två veck, gulligt.. ehm.

I helgen var jag med emelie och malin men jag var så sjukt trött att det rann i ögonen, så jag var nog inte direkt skit rolig. Igår var vi hemma hos mormor där Johan, Isak och Klara var på besök. Klara gav oss dagens bästa citat:

- Det här är min farmor! Säger Klara och klappar omsorgsfullt på sin farmors arm.
- Förut var hon lila i ansiktet!

Hahaha, på kylskåpet bakom sitter en teckning som Klara gjort som föreställer farmor (mormor) när hon var ung och åkte skateboard med hjälm och lila ansikte. Sen påminde hon sin farmor att hon var mycket gammal och levde ensam oxå. Hahaha shit vad den där ungen kan prata ;D

Nu ska jag göra mig iordning och åka intill stan med Zandra! Har inte köpt julklapp till min farmor än :O

Datajävel!! :@

JAG HATAR MIN DATOR! DEN ÄR ÄCKLIG, SEG, SJUK OCH INGET ATT HA!

Pirr i magen

Åh det suger och pirrar så där härligt i magen! Nästan som det gjorde när man var liten dagen innan julafton

Sömnproblem

Jag håller på att bli tokig snart! Nu har jag haft sömnproblem i en vecka och jag trodde att det skulle försvinna nu när vi äntligen har fått lov, men icke. Jag har jätte svårt för att somna in och om jag gör det, vaknar jag sedan klockan fem på morgonen och kan omöjligt somna om. Det är inte så att jag ligger och tänker eller oroar mig för saker, det bara går inte att sova!! I morse vid sju tiden fick jag nog och tog sömnpiller eller lugnande tabletter. Men inte ens kunde jag sova. Någon som har nåt bra knep? För nu börjar det mer och mer bli psykiskt att jag tänker att jag inte kan sova och då kan jag det inte heller. Jag har försökt vända på tankarna men jag är hjälplös. Åhh jag behöver verkligen få min vila! :'(

Produktiv dag

Idag var raka motsattsen till igår. Idag har jag städat mitt rum och datarummet (hade glömt att det såg ut så här! :O ) samt toaletten här nere, bytt gardiner i mitt rum och lampor och lampskärmar i taket, kastat undan alla skolgrejer ;D lagat lunch, slagit in julklappar, lyssnat på alla jullåtar minst fyra gånger, varit ute och sprungit ett par kilometer, duschat och lagat en halv middag. Mamma var tvungen att fortsätta då jag började må illa så ingen aptit hade jag heller när maten väll var klar. Men nu mår jag nog bättre, hoppas bara att jag inte blir sjuk denna jul oxå!!

Jullov!

Ja idag är jag ledig från mina lektioner ;P så man kan ju säga att jullovet har börjat nu för imorn ska vi bara äta lite pepparkakor, dricka julmust och kolla på skolans talangjakt som alltid brukar vara mycket underhållande :D

Idag har jag Äntligen fått sova ut lite! Vakna kvart över tio så då gick jag upp och åt frukost som är den bästa måltiden på dagen! Och den viktigaste ;) Nu ska jag julstäda lite hade jag tänkt. Hahaha om nån skulle se mitt rum nu skulle ingen vilja kännas vid mig! Det är snuskigt smutsigt och jag fattar inte hur det kan bli så på bara en vecka :O sen ska jag nog slå in lite julklappar laga lunch och middag, läsa, slappa och självklart digga julmusik ;D hahah julmusik började jag lyssna på redan i början av november! Man ska vara ute i god tid och julmusik kan jag omöjligt tröttna på!

En värld utan speglar?

Är det bara jag som funderar på hur världen skulle se ut om vi hade absolut inget att spegla oss i, förutom varandras ögon förstårs. Undra om vi skulle vara lika ytliga? Undra om vi skulle ha bättre självförtroende och självkänsla då? Hahahha undra hur vi skulle se ut?!?!

Magproblem

Alltså jag vet att det måste vara något fel på min mage?!?! Tänk er att ha enorm magknip varje dag, då 1/4 av dom innebär så att du knappt kan koncentrera dig på annat! Och inte hör dom av sig från sjukhuset heller!!

onödig skoldag

I natt sov jag fyra timmar då jag först inte kunde somna för att jag hade så ont i halsen att jag tänkte, näe imorn blir jag liggandes i sängen hela dan. Men sen när man vakna en timme innan man skulle gå upp, ja då var förkylningen borta med vinden..

Första lektionen gjorde vi ingenting!! Förutom att skriva julrim och göra en utvärdering av kursen. Jag råkade dock skriva mitt namn på utvärderingen omringat av ett hjärta hehehe, sådana är ju meningen att vara anonyma och jag vill inte att filosofi robert ska tro att jag är förälskad i honom x)
Men robert gjorde min dag iaf när han berätta att jag får ett solklart MVG i filosofi (a) och att det har vart otroligt kul att läsa allt som jag skrivit i kursen och det märks att jag läst filosofi förut, näee jag har aldrig läst något filosofiskt förut sa jag. Då sa han att det är alltid lika roligt att följa en begåvning och se hur den utvecklas. hihihi jag är begåvad i filosofi fan va ballt!

Nästa lektion ritade vi fina grejer på tavlan :) och på geografin sov jag!! Mycket produktiv dag..

Seansen

Yepp, då har vi alla i min PA grupp (förutom ida) vart på seansen med ett medium som heter Annica. Det var hur coolt som helst och bland de häftigaste och mest spännande saker jag vart med om!! Verkligen något att rekomendera för er som är nyfikna på de övernaturliga, kontakt med de döda eller en glimt in i framtiden och kunskap om vad ni bär med er från ert tidigare liv, ert karma. Annica besitter alla dessa krafter som hon bjöd oss på i två hela timmar igårkväll.. Nu när jag läser så här efteråt undrar jag varför jag stavat hennes namn med c och inte med k? det är väll vanligare med k eller? Jag bara skrev utan att tänka så blev det c och jag suger ju på stavning så det borde vara fel?

Hela dagen hade jag vart smått orolig och nervös för att min pappa skulle komma till seansen, så när tillfället kom och Annica försökte få kontakt med pappa sa hon snabbt och bestämt: Han vill låta dig vara nu när du börjat komma över den värsta sorgen, han är rädd för att riva upp såren därför har han inte kommit hit idag.
Trots att jag hade varit nervös och orolig innan kunde jag inte hjälpa att känna en liten uns besvikelse då det hade varit det ultimata att få prata med pappa genom ett medium istället för ett spökbordet. Men både Annica och pappa hade rätt, jag är nog inte beredd på att göra det än..

Dom andra får kontakt med både välkända och mer okända energier som är med dom i livet. Annica beskriver och säger saker som hon egentligen inte borde veta, och vi skrattar när hon säger exakt rätta och sanna saker. Det är helt otroligt när det stämmer och hakan faller nästan ner till golvet.

Det dom andra var med om på seansen får dom berätta för er själva :) till mig kom tyvärr inga energier med kloka budskap eller rättelsepinnar och varningar inför framtiden. Men eftersom Annica även har en telepatiskförmåga kan hon ändå ge mig bra riktlinjer inför framtiden. Du brukar känna dig ensam fast du vet att du egentligen inte är ensam. Jag nickar till svar, det känner jag igen alltför väll. Du måste jobba med att kunna vara ensam med dig själv, det är det enda hinder jag ser framför dig, du måste lära dig att vara ensam. Blev du lämnad ensam mycket när du var liten? Föräldrar som jobbade väldigt mycket? Kanske har din pappa lämnat dig fler gånger än en? Jag nickar åter igen till svar då min föräldrar alltid kom hem sent på kvällen när jag var mindre, och min pappa jobbade flera gånger på annan ort vilket gjorde att jag bara träffade honom på helgerna. Men jag tycker ändå att det är konstigt att det är orsaken till att jag känner mig ensam fast jag inte är det. Jag har ju alltid haft min tvillingbror vid min sida och mina stora syskon har ofta varit där när inte mamma eller pappa kommit hem än.

Du behöver i alla fall inte vara orolig för att bli ensam i framtiden. Fortsätter Annica. Jag ser att många nya vänner kommer in och du kommer flytta härifrån, till stockholm och studera. Både jag och Zandra skrattar då jag ofta tjatar om att det är i Stockholm jag vill bo. Studierna kommer bli mycket tuffa för dig, men för att klara dom kräfs det att du lär dig att vara själv, för det är då du kommer finna koncentrationen till göra uppgifterna du kommer få. Du kommer klara det. Med den vetskapen blir jag lugn då jag hela den här veckan oroat mig för att jag aldrig kommer klara att bli psykolog, men Annica försäkrar mig om att jag kommer bli det jag bestämt mig för.

Sedan berättar hon att jag kommer bo tillsammans två av mina vänner, en kille och en tjej. Men killen är hon inte så säker på då det lika gärna kan vara en tjej med manliga sidor. Vad det gäller killar så kommer det dröja ett tag innan han kommer in i ditt liv. Du ska först koncentrera dig och göra klart dina studier och inte leta efter honom. När han kommer är han den rätta. Suck så jag måste vara singel ännu längre? Fast jag är ju rätt rädd för att ha ett förhållande ändå och jag förstår inte hur jag ska kunna ha tid för ett heller just nu :/

Jag ser en syster, hon är något äldre. Ja, jag har en syster, men hon är mycket äldre än mig, berättar jag. Ni kommer så småning om gå skilda vägar, då ni är mycket olika, men var inte ledsen för det. Ni kommer inte bli osams men din syster kommer att såra dig, kanske har det redan börjat. Jag nickar, jag och min syster är lika till utseendet har jag hört, men inuti är vi två helt skilda och olika personer och det gör att det ibland känns som om hon trampar på mig. Din syster är mera egoistisk än vad du är, ser till sitt eget ego. Det kan jag däremot inte känna igen mig i då jag tror jag är den mest egoistiska i familjen? Än så länge iaf, men det kanske ändras..

Annica ger mig även en inblick i mitt tidigare liv, och det visar sig att jag kommer från ett kallt ställe, kanske Ryssland, Lettland eller Estland? Någonstans i nedre delen av baltikum (jag är född i Tyskland som ligger typ brevid baltikum och nu är jag här ;D) visst har du släkt som kommer där ifrån nånstans? Inte vad jag vet säger jag och skakar på huvudet. Fråga din mamma hon vet! (Mamma berättar i affären efter siansen att farmors släkt härstammar därifrån!!)
Du var ungefär som en eremit i ditt förra liv. En som gick din egen väg och var mycket ensam, och det är det du har fått med dig till detta liv, känslan av ensamhet. Men det är därför du har kommit hit, för att hitta värme. Värme i Sverige?? hahahhaha, fast det finns ju mkt fint folk här om det är det hon menar med värme :)

Det var väll det hon sa till mig. Det hon sa till dem andra var så mkt häftigare :D jo vänta! Jag glömde att hon även sa att vi alla kommer bli rejält förkylda snart. Att jag kommer få problem med bihålorna, aja framtiden vet svaret men jag måste definitivt gå på en seansen igen!!

Bortglömd?

Alla känner vi oss bortglömda nångång. Säkert när vi sitter hemma själv en lördag kväll medan vi vet att alla andra är ute och har kul. Men så här är det, jag vet själv att jag tänker på många olika folk hela tiden, drömmer om dem gör jag oxå. Så på det viset kan man säga att jag inte glömmer människorna omkring mig, både de välkända och de okända. Många kanske tycker att vi ska visa med en handling att vi inte har glömt dem, men jag tycker det är fint att ägna dem bara en tanke ibland. En människa som tänker på en annan människa är ju underbart. Jag skulle iaf bli lika glad om någon kom fram till mig och sa: Sabina, jag tänker på dig, som att dem skulle ge mig en present som var menat samma sak men utan de orden.

Det här har jag tänkt på! Hur coolt och roligt skulle det inte vara om man fick ett slags tecken att nu är det någon som tänker på dig. Kanske ett nyp i stjärten eller pirr i magen, vad vet jag. Eller att när du tänker på en människa är det för att han eller hon tänker på dig, samma med drömmarna när vi sover. Då skulle man aldrig känna sig bortglömd kan jag lova!! :D

Sabinsk historia

Idag var dagen då Sabina Sandberg skrev historia i sitt konstiga lilla liv. Idag vakna hon alldeles försent och fick skynda sig för att göra sig i ordning för skolan, hon hade mindre än en timme på sig.
Trots det hann hon till skolan i skaplig tid då hon för en gångs skull inte missade bussen :D dock var den försenad (som vanligt?!) Tyvärr hann hon inte släng i sig sin frukost så nu kommer hon gå hungrig hela dagen.. :'(

Bli av med ätstörning

Det går att bli fri från ätstörningar.? Det brukar vara en lång och kämpig väg, men den leder till det man är värd: ett bättre, gladare liv. Det hör till ätstörningarna att man har svårt att inse att man har ett problem,! och även om man förstår det kan det vara svårt att prata med andra om det eller be om hjälp.! Tankarna på att bli av med ätstörningarna kan också kännas läskiga, de kan ha blivit en del av en själv och gett en sorts trygghet. Men det är viktigt att komma ihåg att man inte är sina ätstörningar, utan att det är något man har. Man ska se det som något som man är värd att bli av med.


Katastrof dag!!

Åh herre jesus!! Äkta bläääää på början av den här dagen!! Idag var det dansavslutning på estraden, och tror ni inte att när man sitter där på golvet innan man ska börja visa upp jazzen, så kommer mensen!! Äckel skit! Hinner man bara tänka sen är det dags att ställa sig upp och dansa. Jag vet inte vad det är med mig idag? jag känner mig helt normal, men på dansuppvisningen var det som om jag befann mig på en annan plats. Jag vet inte ens om jag gjorde rätt steg :O guuud vad pinsamt.

Sen när tävlingsgruppen skulle visa upp, blir det ju såklart ett jävla hack i skivan!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ typ alla kommer av sig men kommer igen snabbt förutom jag som står där mitt på golvet och vet inte vart jag har magen eller ryggen nånstans. Sen när housen kommer får jag inte av mig den jävla svarta tröjan så jag står där och trampar förtvivlat och tappar bort mig även där självklart! Usch vad hemskt när det är folk som kollar på en och så dansar man som om man var född igår!! :'(  Droppen på moset var ju att hon som hatar mig var där och kolla så hon gottade sig rejält!! Lyckades iaf göra en glad och lycklig idag iaf. Även pussycatdolls låten som var efter gick inte heller som den skulle. Det märktes ju tydligt på dom som hade kollat på en att dom tyckte man var dålig..

Höll på att börja böla när jag satt mig i bilen hem, och så körde jag fel två gånger också!! Jag kan inte dansa, inte köra bil eller planera min mens!! Jag undrar verkligen vad jag är bra på??

Näe jag som hade sett fram emot den här dagen så mycket, för ikväll ska vi åka och käka mysigt julbord med hela familjen. Men jag kommer antingen dricka mig för full på glöggen, förblöda på de fina dyra stolarna och så kommer en snygg kille komma fram och fråga om det är jag som julgrisen och om det är okej att han tar en bit av min stora lösa röv för han är så jävla sugen på julskinka! Dessutom kunde jag inte stava till det här inläggets rubrik så jag var tvungen att slå upp det. Ja, jag är en stor jävla loser! Nu ska jag gå och bli ännu fetare och olyckligare..

Duktiga Sabina

Alldeles nyss var det nån tönt som ringde men som bara la på efter man hade svarat. Herregud vågar man inte ens ursäkta sig att man ringt fel längre?? Fast jag ska iofs inte säga nåt föresten xD alltid när jag ringer fel blir jag så chockad att jag slänger på luren först och sen säger "förlåt men jag måste ringt fel". Men jag är ju en nörd jag med..

Idag slutade vi tidigt så nu har jag suttit och gjort alla instuderingsfrågor till filosofin :D duktiga sabina! Nu håller jag på med svenska uppgiften som var att fuska genom att hitta en textanalys som någon annan skrivit på internet men det är helt omöglich :O. Måste erkänna att jag aldrig fuskat när det gäller uppsatser och sånt skit, hehhe.

Näe nu håller jag på att värma paj, oups! den hade jag glömt bort, tur att jag påminde mig själv nu då. Sen måste jag ta med mig sexiga kläder till träningen ikväll, MEN JAG HAR JU INGA SÅDANA KLÄDER!! vad göra vad göra vad göra? låna?

Hunger

Sitter här på texten och har precis skrivit klart min novell som bygger på en verklig händelse. Nu ska jag bara piffa till den i indesign sen är jag väll färdig antar jag..Måste säkert visa upp den för per-erik oxå som inte vill bli kallad för per eller P-E fast det är mkt enklare :(

fy vad jag lossar hår oxå, HEMSKT! Jag som knappt har något hår längre, inger hår jag vill ha iaf! Man kanske borde göra som de där fattiga kvinnorna i indien och kapa av håret för att kunna sälja det till rika människor som vill ha långt och vackert hår? :) fast mitt hår är ju inte långt och vackert så jag tvingas nog ge bort det gratis, eller så hamnar det bara på golvet hos frissan tillsammans med alla dammtussar som vanligt..

Suck vad jag babblar en massa skit som ni säkert märker, men det är en och en halvtimme kvar tills jag får lunch och min mage värker av hunger :O

ikväll ska vi träna inför uppvisningen igen! Tänk vad mkt tid man lägger ned bara för ett par minuter på scen, men det är ju skit kul därför man gör det :) jag kom på att jag har vart och kommer att vara med johanna hela veckan, fatta vad trött hon kommer bli på mig :P vi har bestämt oss att vara med på en revy som har premiär på nyårsafton :D jag var lite orolig att hela kvällen kommer gå förlorad men föreställningen börjar fem och borde vara slut vid sju ungefär och då är det ju inte försent att fira eftersom festen håller på hela dygnet. Näe nu blev jag kissnödig oxå så nu ska jag sluta skriva strunt.. hej hej!

RSS 2.0