Irriterande öga

Jag: Åh vad drygt, jag har något i ögat!
Mamma: ah KLAMYDIA!

eehh vaa?..


Ledig :O

Har nu jobbat i 14 dagar i sträck. Om inte mer? Är nu dags igen att besöka hälsocentralen. Denna gång hoppas jag det går fortare att hitta felet, och att det inte är något allvarligt!



Hemma. Fan vad jobbigt, måste vänta fem dagar (om inte mer) på resultaten..

Alltså det här slår alla pinsamheter!! Fy fan..

Usch usch usch och dubbel-usch! Vet inte vart jag ska ta vägen? Har sådan ångest, ni vet en av de här värre sorterna när man gjort bort sig något otroligt inför människor man inte känner allt för bra..

Sedan lördagen, när jag och zandra provsmakade vårt egna vin, har min mage vart rätt så orolig! Idag på jobbet var det super stressigt som vanligt. Jag var helt uppe i varv och när jag äntligen fick rast kände jag att jag inte bara hade bråttom att äta utan även att besöka personaltoaletten. Tyvärr har vi bara en toa, en mkt liten en med en sådan här värdelös dörr som både är tunn och som tillåter en att spana både uppifrån och nerifrån på den som sitter därinne. (Varför är inte sådana dörrar förbjudna i sverige?!) Hur som helst skyndade jag mig in på toan och satte mig tillrätta. Ingen var utanför så jag kunde slappna av och låta allt komma. Då, precis då! Hör jag hur några kväver sina gapskratt och någon hyschar. Även jag blir helt tyst och förbarmar mig för att just jag är med i den här situationen! Vad ska jag göra nu? Ska jag sitta kvar här hela dagen, eller hela lunchen åtminstone? Då är det någon som knackar på dörrn. Jag reser mig snabbt upp, spolar och går ut. Såklart står en av mina jobbarkompisar, Anders, därute med två andra tjejer från furuviksparken. De tittar, pinsamt leende på mig.
-Oj, ursäkta jag måste gå på toa. Säger Anders och flickorna börjar gapskratta.
-Hehe varsågod! Säger jag (alltid lika töntig och pinsam!!)
När Anders kliver in på toaletten vill jag bara döööö! Fy fan.. Om detta verkligen hade hänt  skulle jag inte skriva det här! Hahahahahahha och inte fan skulle jag ha kommit ut från toan heller!




SUUUCKERS!! :D slår vad om att alla gick på det! Min mage mår bra, vi har två fina personaltoaletter på furuvik (med bra dörrar), jag undviker att skita i offentligheten, och någon Anders jobbar jag inte med! Hahahaha nu ska jag njuta av mina lediga dag från furuvik!

Sov gott Michael!

Han har varit död i två veckor nu. Michael Jackson. Han var begåvad, enastående men mobbad. Så många rykten, vem var han egentligen? Bara Michael vet..

Michael Jackson - we´ve had enough

Love was taken from a young life.
Had no one told her why?
Her direction has a dimlight,
from one more violent crime.
She innocently questioned why,
why her father had to die?
She asked the man in blue.
How is it that you get to choose?

Stackars barn!

En väldigt jobbig och hektisk dag på furuvik kom det fram en mamma till oss och börja vråla och hota oss, denna mamma är känd inom tävlingsdansen då hon numera inte får vara med på tävlingar som lagledare eftersom hon är hemskt elak! Tydligen kom hon inte in på toaletten som ligger alldeles brevid kisoken vi jobbade i. Hon måste ha haft något påträngande där bak för hon blängde ilsket och menade att det var bäst för oss att det inte låg någon död där inne! En av oss sprang till toaletten för att kolla läget, då var det öppet och den som vart där inne och uträttat sina behov gick nöjt därifrån. Vad fan är det här för kvinna som springer och hotar ungdomar så fort hon inte kan göra det hon vill? Vi sköter faktiskt kiosken! Det är inte vårt jävla ansvar att ta tid på dom som går på toa och slå in dörren såfort vi misstänker att någon dött av sin rökare där inne!

Tänk på barnen som lever med den här mamman! Som ser fram emot en trevlig dag på furuvik men som tvingas skämma ögonen ur sig när deras mamma får pms utbrott som ett litet barn över minsta lilla. En gång på en tävling sa hon till sitt lyckliga barn som kommit två, vadå? Inte kan vi fira att du kom tvåa heller? Det fattar du väll? Eller ska vi börja fira så fort du kommer trea eller femma oxå?? Sådana här personer får barn medan personer som verkligen vill vara föräldrar går barnlösa..

Tack mamma för att du är min mamma! <3

Förståelse

För att andra inte prioriterar samma saker som du, och att vi alla lever olika liv. Tack

Störigt!!

Jag förstår mig inte på mig själv. Varför börjar jag störa mig på små otroligt töntiga saker hos andra människor? Framförallt hos dom jag gillar. Det är såå störande, för jag vet ju att ingen är "perfekt". Ordet perfekt är egentligen ett väldigt svårbegripligt ord. För hur är man när man är perfekt, och hur kan man veta att den personen är perfekt för mig? Gör jag detta bara för att skydda mig själv ifrån att bli skadad? För att jag vet ju själv om att jag har en del mörka sidor.. Men jag vill inte leva ensam hela livet för det!

Hellre skadad men stark, än skonad och svag..

RSS 2.0