28 April 2010

Igår var det en produktiv dag. Var upp tidigt och hann med en springtur på gymet, dusch och fix för att sedan bege mig ner på stan för ett möte på competens. Efter det gick jag en sväng på stan och köpte ett snyggt läppstift (!), jag som aldrig använt nåt sådant regelbundet förut, och några andra välbehövliga saker. Träffade på Emelie på hennes jobb i juicebaren och smakade på hennes smootie. Uuuunderbar! Kanske tar mig dit idag också för att njuta lite.. Efter det så bokade jag klipptid! Hos frisörerna där på nian. Spännande att se hur det kommer bli, jag som bara gått hos Annica (frisören i valbo) hela mitt liv. Sen bar det av till dansen och efter det väntade middag på churchstreet! Nammn namm! Kvällen avslutades hemma hos oss med filmen Gamer!

Nu var det tänkt att jag skulle städa lite innan jag drar iväg till gymet. Fanns ju de som påpekade igår kväll att det var lite stökigt här ;). Men som vanligt fastnade jag här. Vid datorn. Läste igenom en hög med gamla inlägg och usch vilken grinig typ jag var förr. Måste vart tonårshormoner.. Hittade iallafall ett inlägg om tjuvlyssnat.se, en sida som Bella tipsat mig om. Roligt vad folk kan säga ute i allmänheten! Här kommer ett smakprov:

Vårvindar friska

Utanför ett hyreshus, Munkedal

Två grannar (en kvinna och en man, båda ∼50-60) står nedanför ett hyreshus och pratar om trädgårdsmöbler. Plötsligt byter kvinnan ämne.
Kvinnan: Usch. USCH! Vad är det som luktar? Fy farao vad det luktar!
Mannen: Ja det var då inte jag.
Kvinnan: Nämen fy vilken stank det var! Vad kan det vara för nåt?
Mannen: Okej… det var jag. Men jag gjorde det utomhus i alla fall!


Hahaha!


Eget försök

Hahaha nu har jag försökt att själv skapa en egen personlig design. Tror jag ska anlita någon med erfarenhet och skills istället. Men jag gjorde ett försök iaf och det här är resultatet..Tror inte att min talang för sånt här kan sträcka sig särskilt högre, haha. Nu ut i det fina vädret och motionera lite!

Byte!

Var tvungen att byta design igen. Känns inge kul att blogga när man inte har en design som känns som jag. Och lat (mer okunnig) som  jag är tog jag en färdig grattis design, IGEN. Skulle gärna ha en liten ljusare gladare design, men det får vänta tills jag har tillräckligt mycket tålamod att lära mig själv hur man gör en egen design. Oj vad mycket design det blev i det här inlägget. Men nu har jag en ny design, som ni ser. DESIGN! Så nu har jag nämnt det 8 gånger det kanske räcker? Nu måste jag diska och städa innan älskling kommer hem. Han har varit borta en dag och lägenheten har redan förfallit när jag vart ensam här, hehe. Juste Neo måste få mat..Och fiskarna!

Detta är en hypnotisk skylt..

Detta är en hypnotisk skylt.
När du läser detta kommer du
att somna och sedan vakna upp
och veta att sändningarna startar snart. 
-tv 6 kl 6 på morgonen. haha

Fy satan vilken hemskt väder vi har idag! Våren som precis hade börjat verkar nu försvinna snabbt igen :(
Vi svenskar behöver verkligen lite ljus och värme nu efter denna snöiga och trista vinter. Idag är det jobb som gäller, vilket känns skönt så man får lite guld i kistan. Men nu lär jag nog sätta fart! Är ju tvungen att kämpa emot en snöstorm för att ta mig dit -.-

baaaaaj!

Snart är helvetet över..

Bland det hemskaste jag vart med om! Så skönt att det börjar bli bättre men alldeles bra igen återstå att se..

Idag ska jag ha discogruppen själv då Lisa är i fjällen och har det kul :) ska försöka göra klart en av danserna vi håller på med (den till Britneys - down from under), och som alltid med formationer så är det så svårt att koreografera när man inte har riktigt koll på vart alla står nånstans..Hmm ska bli spännande att se hur det här går. Hoppas på bra för danselevernas skull :)

Näe nu ska jag ned till affärn en snabbis innan dansen och köpa nåt att dricka. Grymt törstig helt plötsligt! Bye bye


Från Bloggarkivet:

Alltså vad är det här för inlägg?


17 oktober

Nu ska jag gå och äta frysta ärtor med salt.. Kurinamnam !!



zandra jansson i ett nötskal:

- visst är jag female??

2008-10-17 @ 18:33:19    - ehm aha okej...

22 oktober

Till min stora förfäran upptäckte jag att kalkonerna har blivit mindre när jag gjorde iordning min utsökta mellanmåls macka :O
2008-10-22 @ 15:43:05   - WHAAAT?!?! OH NOOOO :O

Sabina dagen 27 oktober

Sabina är ett kvinnonamn med latinskt ursprung, och betyder helt enkelt "sabinsk kvinna". Sabinerna var ett fornitalienskt folk som levde i bergstrakterna. Varianter Sabine (tysk, fransk), Szabina (ungersk), Bina, Bine (kortformer), Sabina (bosnisk) Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan 1500-talet men har inte haft något större genomslag förrän på senare tid. Namnsdag: 27 oktober (sedan medeltiden. Ursprunget var en romersk kvinna på som led martyrdöden på 100-talet )
2008-10-27 @ 14:37:13      - Intresting.. very intresting

Inflyttningsfest

Nyduschad och klar efter dansen! Känner mig sjuk men ändå inte, väldigt weird. Känns som om det är något fel på mig hela tiden. Stackars Rickard som jämt får höra mig klaga.. Men han överlever nog ;) Ikväll är det inflyttningsfest hos Krille, roligt roligt! Och nu inväntar jag Zandur för lite häng och fix innan kvällen! Kort och hoppigt inlägg det blev. Men som sagt är inte riktigt mig själv idag, eller den här veckan..månaden.. kanske en sovtur hjälper?


Gym = Bio

Japp efter en dag på stan med tessan var det menat att den skulle rundas av med ett besök på gymet. Istället ville Rickard vara spontan så det blev långpromenad och bio ;)
Vi såg på den nya komedin Bounty Hunter och mitt i filmen fick jag världens kräkimpuls, började må jätte dåligt. Jag såg mig omkring och såklart satt vi i mitten omringade av folk. Hur kul är det att ställa sig upp mitt i filmen och störa allt annat biofolk med att ursäkta sig för att man måste panikspringa på toa? Näe det ville jag inte göra så jag började tänka på andra alternativ jag hade.. Spy åt höger = Förarga medelålders kvinnor, nej tack!.. Spy åt vänster = förarga pojkvän och äckla tonårstjejer, njaaae..Spy rakt fram = träffa alla i den mittersta raden och väcka störst uppmärksamhet! NOOO.. Så istället tog jag upp min dricka som jag som tur hade lite kvar av. Och efter lite djupa andetag och önskeböner till nåt högreväsen att inte avsluta kvällen med en nedspydd biosalong, så försvann illamåendet! Puuuh

Idag är det core på gymet som gäller, sen dansa med Lisa, och sist utgång! Ha en bra dag!
puss

Gjorde ett djupdyk från springbandet..

Hahahaha var på gymet nyss och sprang på rullband (springband?). Sprang snabbt som tusan, för att vara jag med mina korta ben, och precis när det gick som bäst slog jag till sladden till hörlurarna så att mobilen flög ner på rullbandet och iväg.
Jag: NOOOOO MY IPHONE!! (tänk i slowmotion med sån där ful röst)
Självklart så offrade jag mig för min  kära iphone och dök efter den, bara det att rullbandet fortfarande var igång så jag flög likt min iphone. och hamnade brevid den. Hahaha undra vad de två brevid mig tänkte för tankar i deras huvuden.

Som tur är klarade sig min iphone helskinad men inte jag som klev i hundbajs på vägen hem! HAHAHAH

Näe nu ska jag duscha för Rickard tycker att jag smakar salt, sen ut till ikea för lite saker och käk!
Puss

Ny design, nya tag!

Vaknade upp tidigt denna påskafton av en dröm där brorsan och Hans satt och åt upp mitt påskgodis! Ve och fasa! Tråkigt nog existerade inte det där påskgodiset så istället blev jag sugen på att börja blogga lite igen. Får se hur länge detta håller i sig den här gången.. Funderar på att begrava min gamla inlägg, men å andra sidan kan det ju vara kul att spara dom för att kolla tillbaka och skratta lite åt hur pinsam man var i unga dar. Ses då!

RSS 2.0