Det är inte svårt när det är lätt

Stackars Rickard, han blir lite uthängd på bloggen ibland. Men han är ju så speciell och rolig, därför jag älskar honom så mycket <3 ;)

Rickard: Ja imorn är det ju Idas fest!

Jag: Va? Vad för fest?

Rickard: Ja hennes födelsedagsfest!

Jag: Men det var ju den vi var på förra veckan!

Rickard: Jahaa! Så det var därför evenemanget försvann från facebook...



Snacka om nollkoll ibland ;) spännande att se om han kommer göra likadant när jag fyller år!



Söta mamma <3

Idag var vi och åt lunch i Bellas nya superfina lägenhet, jag, Lisa och Agneta! :) Sen åkte vi vidare till dansen och jag hade först en privatlektion med Beat, sen en mixgrupp (superbra och roliga var dom att ha!) efter det hade jag min egna lilla discogrupp :D eller liten var den ju inte. Också superbra och roliga att ha. Sen kom lilla mamsen och testade på zumban här på uddans. Gud vad söt hon var när hon dansa <3 ville inte säga hej då direkt efter men jag var tvungen att springa in till jazzen som började direkt efter. Och inte heller fattar hon att jag får bjuda henne utan hon frågar hela tiden hur mycket det kostar eller om hon inte ska betala nånting iallafall. Åh älskade lilla mamma <3 Jag blir så glad bara av att se henne göra något hon tycker är roligt! Verkligen guld värt att jag kan bjuda henne på det!


Ringar

Ring Silver UgglaRing Blått HjärtaRing Ödla 7Ring Svart SilverRing Döskalle2FingerMönstrat Kors 6/72Finger Örn 6/72Finger Hope 6/72Finger Skull Wing 6/7

Snygga ringar från stylebytyra! Jag vill ha!! Men kan inte avgöra om jag har knubbiga eller smala fingrar. Så vilken storlek ska man ha? :S


Fakturapanik

Imorse flög jag upp i sängen påmind om att jag inte betalat fakturan ifrån min prova-på-gång på poledancing, och idag är sista betalningsdagen! Jag vet inte vad som händer om man väntar med att betala. Får man betalningsanmärkningar då? Sen så vet jag inte hur man betalar en faktura som inte är en e-faktura. Har ringt runt och smsat mamma, Ida och Rickard om hjälp. Ida svarade som tur var men vi har olika banker så det stämde inte för mig det hon beskrev att det skulle se ut. Har säkert gjort fel så lika bra att vänta tills mamma ringer!! :) Nu ringer hon!


Den 26e Januari 2011

Godmorgon!
Inte direkt för att natten var särskilt god men jag mår lite bättre nu iallafall. Yoghurten är slut och typ mjölken, så det fick bli flingor med lite mjölk och vatten. Hmm funkar det å. Tillsammans med några mackor utan pålägg kryddade med aromat, eller "gulsalt" som det "egentligen" heter. Bra frukost! Nej juste förlåt, lovade mig själv igårkväll att tänka positiva tankar. Vi hade ju faktsikt ett äpple kvar så så dåligt var det inte. Ikväll blir det bio med Emelie vi ska se skönheten Johnny Depp och odjuret Angelina Jolie i deras senaste film, hehe ;)


Sömnlös

Kan iiiinte sova....


Purple rain

NYA!



GAMLA!


Att falla med stil!

Haha, måste berätta om min fina rullning jag gjorde nerför Heartbreaks livsfarliga trappa i fredags. Fastnade med klacken i en ljusslinga och föll som en hopplös grodda utan ben nerför men landade och kom upp i en sån där elegant golvrullning vi gör i jazzen och discon, hahaha! Vilken tur att man har dansen så att man kan ramla med stil! ;)


Stackars Neo

Stackars Neo, han har det nog inte så lätt alltid. Vilket väsen han för på morgonen när det bara är jag hemma. Vet inte om det är självmordsförsök eller att hitta en utgång till friheten han håller på med när han dunsar omkring i buren. Ni vet det är inte alltid man orkar klä på sig ordentligt direkt på morgonen och rätt ofta händer det att man tar sig en svängom i vardagsrummet. Men jag stannar alltid till när jag kommer för nära hans bur. Vi ryggar tillbaka båda två och spänner sen ögonen i varandra. Vi hyser en stark respekt för varandra, vi är lika livrädda för att komma för nära. Ibland utmanar jag honom på en argaleken duell. Han vinner alltid för jag tröttnar först. Ibland brukar vi leka tittut, eller jag iallafall, då gömmer jag mig och hoppar sen fram och skricker: GRRRR!! Neo rör inte en fena, tråååk. Näe vad ska man med ett sånt husdjur till? Som bara sitter och stirrar dumt. Ska övertala Rickard att vi ska skaffa en hund, hihi. Stackars Neo! 


Fråga inte killar

Man får aldrig ALLTID ett ärligt svar.

Jag: Tycker du att jag fått mer muskler.

R: Vart är fjärrkontrollen?

Jag: Men svara på min fråga, har jag fått mer muskler?

R: Njaaaeeeenneeeemjeee...Vet inte.

Jag: Nehe så du tycker inte att jag fått mer muskler alltså?

R: Näee inte vad jag har märkt.. Du har ju inte blivit fet iallafall om jag säger så. (Bra räddningskommentar!)

Jag: Det var ju inte det jag fråga om. (Känner hur musklerna plötsligt krymper)

Het, hetare, hetast!

Vaknade upp imorse och kände mig piggare faktiskt. Men fortfarande lika varm och het, fast het är jag ju alltid, hahahaha ;) Har ingen feber iallafall så det är ju bra! Måste ned med det där jäkla pappret till arbetsförmedlingen också. Dom kommer säkert vara väldigt otrevliga för att jag är sen med att lämna in det. Men jag har ju faktiskt varit bortrest, jobbat!, blivit sjuk och inte haft tid så! What to do. Tror jag gör det imorn när jag ändå har vägarna ner till stan. Dags för nya naglar igen, mihihi.

Några naglar jag haft:



Just det! Har inte visat nån bild på dom jag har nu!

Snoriga onsdag

Usch vad förkyld jag har varit idag. Spenderat det mesta av dagen hemma förutom en lunch med mamma på "två kockar" och sen dansat lite barndanser med tjejerna på dansen senare på eftermiddagen. Eller jag dansade bara en dans, var tvungen att sätta mig ned sen för svetten bara sköljde över mig. Vart grymt varm utan att jag ens dansa på särskilt mycket. Väl hemma igen tog jag tempen men den visa bara på 35 grader så. Hoppas på att jag kryat på mig tills imorn, då ska jag ha tre privatlektioner är det planerat, men lär avboka dom om jag inte känner mig nå bättre. Vill ju inte riskera uppstarten på dansen! Nöe nu ska jag gå och lägga mig och drömma om friskare tider!


Jag och Lisis med "våra, ehm" pokaler.
Jag har världens bästa jobb! :) <3

SURT!

FAAN!

Har åkt på en dryg förkylning och nyss fick jag ett mail om att poledancing klassen blir inställd på onsdag!!! (ja jag valde att börja på det istället) Och jag kan inga av de andra dagarna. ÅÅÅÅH, hade vart lättare om jag inte sett fram emot det så mycket. Näe dra täcket över huvet ska jag göra nu!

Fullt upp!

Just nu är det full rulle på dansen. Planering inför uppstart och terminen, koreografering och privatlektioner. Men gud vad kul det är!! Igår satt jag uppe och koreograferade lite till en ny High School Musical som jag ska köra med mina 10-12 åringar andra termin. Helt plötsligt var klockan 12 och kände att jag måste gå och lägga mig så att jag inte råkar vända på dygnen. Men väl i sängen låg jag där och tänkte igenom koreografier och kunde icke somna! Tvingade mig upp imorse vid tio så det var inte så farligt ändå. Måste ändå erkänna att High School Musical låtarna är riktigt bra, när barnet i mig får tala ;)


Grattis Ida!

Idag fyller mega snyggingen Ida år! Hurra, hurra, HURRA! :) och jag kom just på att det ju bara är två veckor kvar tills jag själv fyller år! Hjälp vad fort tiden går! Födelsedagen bara smyger sig på en. Förra året i Januari tog det ju tre evigheter innan det vart februari och jag fyllde 20. Men att fylla 21 år är ju inte direkt ett sånt stort happening måste jag säga. Lika bra att skriva en önskelista, utifall någon givmild läsare ser detta ;)

När jag fyller 21 önskar jag mig:

-En fin och städad lägenhet, hehe.

-Presentkort på poledancing kurser.

-Parfym och annat som luktar gott.

-Ljusstakar, ljuslyktor, ljus ni vet.

-En solresa skulle ju inte vara ouppskattat!

-Presentkort på makeup store eller Stadium skulle också vara kul.

-Pengar blir man ju alltid lycklig av.




Där tog fantasin slut. Det får duga så länge :)


Födelsedagsbarnet, jag och Dennis "Hot dogs".


OJ!

Råkade visst anmäla mig till den där poledancingkursen. Tänkte bara testa lite men sen råkade jag klicka på bokningsknappen, och vips så kom ett mail som tackade för min bokning! Så nu är det väll bara att tuta och köra. Eftersom anmälan är bindande, haha! Vad nervös jag blev nu...


Zandra och jag i tvån/trean på gymnasiet.

Hej beslutsångest!

När jag vakna upp igår morse kände jag mig nykär. Kär i poledancing, haha. Ja jag testade på efter mina kompisars uppvisning (de var helt otroligt grymma by the way), även fast jag inte var lika grasiös som dom när jag gled runt stången och handleden och foten smärtade nåt enormt där ett tag, så ville jag bara göra igen igen å igen! Kändes tungt att gå därifrån faktiskt. Även när jag var liten fick jag den här nykära känslan när jag lärt mig hänga knäveck och andra trick på stängerna på skolgården. Jag rusade dit på rasterna, längtade varje morgon att få komma till skolan och snurra runt, och överallt hittade jag ställen där jag kunde hänga knäveck. Kanske därför jag föll pladask för poledancing. 

Men, såklart är det svårt att hitta en tid som passar då jag jobbar på dansen många kvällar och har egen dans då. Nu har jag hittat en klass på onsdagen som då såklart är på samma tid som girlinspiration! :( så nu har jag världens beslutsångest som jag alltid drabbas av i såna här situationer. Vill ju så gärna börja dansa pole men vill ju så gärna fortsätta på girls också. Pole är svindyrt men samtidigt värt det när jag tänker på hur lycklig man kände sig efteråt... Gaaah ska nog ta och ringa mamma, och inte för att jag inte är kapabel till att välja själv, utan att få rådfrågning i såna här livsviktiga beslut. Vad jag ska dansa för nånting ;)


Bild tagen från google!

Ryggvärk

Har haft så ont i ryggen de senaste dagarna. Måste vara träningsvärk från discolektion jag hade med 30-40+arna. Haha, ajaj min rygg. Det vart ju inte bättre av att jag gick på powerafro passet igår förmiddag. Det första instruktören säger är att afro verkligen kommer kännas i ryggen. NOOOOOO skrek jag inombords. Och det gjorde det också! Har försökt få Rickard att förstå att han ska massera mig, men han säger bara åt mig att lägga mig ner på golvet och knäcka ryggen :(  it´s not what I need!


Haha orkar aldrig ta nå nya kort, så ni får stå ut med de gamla ;) Betalade ju ändå rätt så mkt för dessa kort.

Poledanceuppvisning

Idag ska jag äntligen få se mina kära vänner Ida och Zandra dansa poledancing :D Ska bli så grymt kul. Jag har ju ingen aning om hur det ser ut heller men tydligen ska det innefatta massa tricks på stången och exotisk dans kan man säga ;) Sen efter deras uppvisning kanske även jag ska prova på. HJÄLP! Svagast i världen här. Men förhoppningsvis så får Ida vara med och då känner jag mig lite tryggare. Fanns ju en stång på en klubb i London som jag svängde runt på då när allt annat folk gått hem. Så man kan ju säga att jag lite förberedd iallafall, eller inte... Och på kvällen är det välkommenhemfest för Linda som har arbetat som aupair i Amerika i ett år. Tjingeling!




Busy day

Vilket härligt uppvakande man fick imorse. Tog ett bra tag innan jag förstod att det var min telefon som lät och att de var från k-rauta som det ringde. De ville att jag skulle komma in så fort som möjligt för folk fattades pågrund av sjukdom. Så det var bara att lyda ;) Tyvärr hade vi inge smör hemma så det fick bli lite varma mackor, eller jag menar VÄLDIGT varma mackor till frukost. Jag var så uppstressad och förvirrad som jag kan vara att jag kände inte att jag brände mig när jag slängde i mig mackorna i alla hast. Smärtan kom senare, och håller i sig fortfarande. Tror jag råkat ut för en mildare brandskada klass 1 i munnen... Känslan säger det iallafall.

Jobbet gick bra tror jag, förutom att jag gick omkring med ett svart klistermärke, som sitter på äpplen, i håret den första halvtimmen. Jag som undrat så förbryllat vart det tog vägen när jag åt äpplet samtidigt som jag böt om till arbetskläder. Sen fick jag svaret när min spegelbild syntes i kassaskärmen och något var i håret som inte borde vara där. Inte konstigt att kunderna kollade lite extra på en.

Efter jobbpasset möte jag upp Lisa, gick till dansen, koreograferade, vi hade privat med Happy Feetz, sen koreograferade jag lite till och hade privatlektion med Therese. Jag handlade mat, lagade mat, åt mat och allt sånt ointressant. Och nu sitter jag här....Over and out.


Trötter

Har befunnit mig på Uddans hela dagen och koreograferat lite med Lisa, haft disco för en som fyllde år plus bihäng (säger man så?), sen hade Beat sin första lektion tillsammans och fick sin början till sin gruppkoreografi. Kommer bli super bra när dom tränat in allt. :) 

Känner mig så ringrostig nu efter lovet. Hade jättesvårt för att komma på något när jag och Lisa höll på att sätta ihop. Men idag kanske var en oinspirerande dag. Får hoppas det iallafall. Och att det blir bättre sen! Hade planerat att kolla på lite klipp på youtube och skriva ner lite idéer men sidan är så seg! Kan vara för att Rickard kollar på en sån där serie jag alltid somnar till, samtidigt från datorn. Grrr! ;) Men jag känner att jag kommer ha svårt att få inspiration nu, trött som satan. Tar mycket på en efter att ha vart borta från dansen ett par veckor.

Har försökt börja planera inför mina andra grupper denna termin. Skulle vilja ha lite gamla danser, som inte blivit använda på ett tag. Det finns så mycket bra som de andra tjejorna har gjort! Får se till att lära mig några! Näe nu babblar jag bara en massa ointressant för mig själv. Dags att stänga ner för dagen!


London resan!

Kl. 12.40 gick vårt plan från Arlanda. En sak jag lärde mig om Rickard på vår resa var att han alltid blandar ihop siffror. Tillexempel när vi skulle boka tåget till Arlanda frågade jag honom vilken tid planet gick, 14.20 sa han. Är du säker på att det var så sent. Jaaa, svara han. Men som tur var kollade han upp det annars hade varit lite dyster stämning när vi kom fram till Arlanda ;)


Vi åt lunchbuffé på Arlanda. Rickard blev mätt!


Hur som helst mellanlanda vi i Frankfurt, som måste vara en av världens största flygplatser! Vi gick seriöst över en timme för att komma till rätt gate. Åkte rullband i flera gångar, gick upp för trappor, ner för trappor igen. Det var en enda stor labyrint! Som om man inte är nog förvirrad när man reser? Och tur var ändå att jag är bra på att komma ihåg siffror för Rickard trodde ett tag att det var till gate 72 vi skulle, men 27 var det ju, haha. Efter den långa vandringen lyfte planet och tog oss till LONDON!


Mörk bild (äckelkamera!) men här var vi precis framme vid piccadilly.

Vi bodde precis vid picadilly circus på ett fyrstjärnigt hotell som hette The Cavendish hotell, om jag minns rätt. På onsdagskvällen när vi kom dit drog vi ut och käka på en gång och gick sen hem och la oss. Trötta efter den långa resan. 13 timmar tog det oss att åka från Gävle till hotellet i London. Då är den långa väntetiden mellan planen medräknad.

Vårt hotellrum.

Första morgonen i London klev vi upp tidigt och åt underbar hotellfrukost <3. Sedan tog vi med oss karta och gick mot stan. Där köpte vi biljetter till sightseeingbusen "The original tour" som gick runt hela London med plats för avhopp och sen fick man hoppa på igen när man ville. Vi passa även på att köpa lite billigare biljetter till Madame Tussauds, London deungens och Londo Aquarium. På den dagen avverkade vi alla dom ställen, plus att vi såg Big Ben, London Eye och mycket annat. Vi åt sedan middag på en engelsk pub åkte tillbaka till hotellt. Gjorde oss iordning, och drog ut och dansade. Det skulle egentligen bara bli en lugn kväll med lite drinkar. Men vi hittad värsta dansgolvet på undervåningen, så det gick inte att låta bli ;)

Ungefär sådär såg sightseeingbussarna ut. Fast det där är en vanlig dubbeldäckare :)






Vi såg hajar och annat på London Aquarium.


Madame Tussauds.


Skådespelare som gick runt och skrämde en typ.

Andra morgonen tog vi den gula linjen på bussen som hade en riktig guide som pratade samtidigt som bussen åkte förbi alla sevärdigheter. När vi kom fram till Oxford street ville jag hoppa av och shoppa lite, hih. Hittade lite på Primark som är en superbillig affär. Kvaliten får vi se om den också är super.. Rickard hittade ett par skitsnygga skor i butiken mittemot. Sen hoppade vi på bussen igen som tog oss ner till London Eye igen. Där hoppade vi sedan på sightseeingbåten som åkte längs Themsen. Även på den fanns det en guide som pratade. När turen var slut hoppade vi av vid Tower Bridge och åt lite lunch, innan det var dags för nästa guidetur - "Jack the ripper". Den var verkligen skitbra. Guiden levde sig verkligen in i storyn och medans vi vandrade i fotspåren på en av världens mest kända seriemördare, så började himlen att mörkna och regnet falla. Precis som de nätter när Jack the Ripper var in action. Direkt när rundturen var slut var vi tvungna att ila hem fort till hotellet och byta om. På kvällens schema stod musikalen "We will rock you". Behöver jag säga något mer? Jag älskar musikaler ;) Och efter ridån gått ner gick vi ner till Lieschester square och dansade till dom stände.




Tredje morgonen var vi så trötta. Inte mycket sömn på dessa dagar. Vi bestämde oss för att gå till fots till Oxford street, då biljetterna på sightseeingbussen endast varade i två dyng. Vi besökte "British museum" med en massa historiska föremål från hela världen. Men redan då började mina ben och fötter tryta. Så jag satt ner mestadels av tiden och orkade inte intressera mig av de gamla mumierna runt omkring mig. Vi tog en fika, eller jag, Rickard åt lunch, sen så var vi på fötter igen och orkade gå längs med hela Oxford street. Köpte lite presenter också innan vi veck av ner på New Bond Street. Där kände vi oss lite missplaced när det bara fanns Gucci, Prada, ni vet alla dom där affärerna, som hade vakter precis vid dörren som bestämde vilka som fick komma in ungefär. Det visade sig sedan att vårt hotell inte låg långt ifrån den exklusiva gatan. Vi vilade några timmar på hotellet innan vi drog ut för en sista kväll i London. Efter middagen hittade vi ett galet hus med flera våningar arcadespel (stavning?) helt galet! I samma hus gjorde vi ett foto i 3d på oss själva, jätte snyggt vart det! :)

Fjärde morgonen, steg vi upp jätte tidigt. Tog tunnelbanan från piccadilly circus till Heathrow och hann med planet som mellanlandade i Munschen och som sedan tog oss vidare hem! <3




En lycklig Sabina :)

Time is money

Gud vad man inte hinner med saker man planerat att göra. Kan ju bero på hur man prioriterar sin tid, ehm. Idag steg jag upp vid halv 10 och har hittills hunnit med att äta frukost, prata med Lisa snabbt i telefon och laddat upp foton på facebook. Detta har alltså tagit mig 2 och en halv timme. Vilket innebär att jag har cirka fyra timmar på mig innan Rickard kommer hem (då vi antaglingen bara kommer laga mat och sen slappa i soffan tillsammans) att hinna med att: träna, duscha, äta lunch, söka jobb som jag borde sökt, maila arbetsförmedling om jobb jag har sökt, gå ner till arbetsförmedlingen och lämna in blankett om ersättning, boka tvättid, blogga om resan, börja tänka ut lite gruppkoreografier. Det var allt jag hade tänkt att göra idag, och ändå räcker inte tiden till. Näe nu ska jag stänga av datorn och vara lite effektiv. Mot gymmet!! 


I´m back

Tillbaka i vita Sverige efter en lyckad weekend i regniga London. Bilder kommer imorgon kanske men kan berätta lite redan nu vad vi hann med; Sightseeing genom hela London, och på themsen the river. Såg Big Ben, London Eye, Buckingham palace, Tower Bridge och allt annat. Besökte Madame Tussauds såklart, London deundgens (stavfel!), London aquarium, gick i fotspåren på "Jack the Ripper", Såg Queen-musikalen "We will rock you", shoppade längs Oxford street och på Primarket. Nu har jag säkert glömt något men det får vi leva med. Jo på kvällarna drog vi ut på lite olika klubbar och dansade, Rickard köpte TVÅ kannor med goda mjölkdrinkar, ojoj!



Greatings from London

Hello!
Sitter pa hotellet nu och har precis atit underbar hotellfrukost <3 Dom hade till och med ananas, min favorit!!
Nu ska vi bege oss till madame tussauds och kanske hoppa pa en dubbeldackare! See yaa later! :D

Dag 12

Var tvungen att hoppa fram några dagar i listan, då jag rensat ur min handväska inför tullen och flyget imorn..Och tur var väll att jag gjorde det!

Vad jag har i min handväska:

  • Två örhängen jag letat efter.
  • Ett presentkort på Hildebrands.
  • 11 kr.
  • Ett läpstift och ett läppglans.
  • En STOR hög av kvitton och annat skit.
  • Två trasiga pennor.
  • En hel penna.
  • Två hörlurar till telefonen.
  • Passerkort till k-rauta.
  • Plånbok och nycklar såklart!
  • En vit stackars strumpa.
  • Förra årets vantar.
  • Två tamponger (oanvända såklart!!!)
  • Glidskydd till skorna.
  • Skruvverktyg till cykeln.
  • Hårborste.
  • Och en Paris Hilton parfym.

Puhh! Tror det var allt. Rickard sa att killar alltid har undrat vad tjejer får plats med i sin handväska. Här är svaret!


Resfeber

Sådär. Nu är tågbiljetter till Arlanda bokade, pengar växlade, att-göra-i-london-lista skriven, väskor packade (Så snart mamma kommer med resväskan) och resnerverna igång satta. AAAAAHH! Imorgon är vi i LONDON!!


Eat me..!

Det värsta med jul och nyår är att det alltid finns en massa chokladaskar kvar som skriker att dom vill bli uppätna. Nåja, er vilja är min lag! Hehe. Orkar man med gymmet idag?



London calling

SHIIIIT! Imorgon åker vi...TILL LONDON! :D
Så idag ska jag ner till banken, sen till Forex och växla pengar, därefter börja packa och sedan kolla upp lite shoppingator och annat man måste se och göra i London! Kom gärna med tips om ni har! :) vet redan några ställen jag vill se:

  • Madametossouds (stavning?)
  • Big Ben
  • London Eye
  • Buckingham Palace

Vad mer måste man se göra i London?


Dag 9

En perfekt helg för mig:
Börjar med att jag och älskling kan sova tills vi vaknar av oss själva och inget alarm! Sen går vi upp och äter frukost framför tv:n. Tar lång tid på oss att göra oss iordning. Åker iväg någonstans, går och tittar lite i affärer. Äter ute på någon restaurang. Går hem, gör oss i ordning inför kvällen, drar iväg på fest med några kompisar. Kommer hem, äter något gott och flott ;) somnar. Dagen efter åker vi hem till min mamma och äter mat, bokar bio till kvällen... Mer krävs inte för en bra helg!


Utsikt i järvsöbacken

Januari 3

Åh vad skönt jag sov inatt. Men drömmarna var mindre sköna.. Idag ska jag ligga i soffan med en bok, kanske plocka lite i lägenheten, planera inför London när Rickard kommer hem, och sen ska mamma följa med mig på zumba ikväll om det finns platser kvar! :)


Degdag

Ligger i soffan med datorn på magen och känner mig precis som en deg som jäser. Hehe, mamma bjöd på god mat hemma hos sig. Kalkon, portvinssås och potatisklyftor, mmm! Rickard hade världens sämsta undanflykt till att träna när jag frågade om han inte ville följa med mig till gymmet idag: Näe för då kommer jag få sån träningsvärk att jag inte kommer kunna röra på mig ordentligt sen när vi åker till London...

Haha ja, jo för det är ju ett giltigt skäll till att inte träna ;) <3


2010, året som gick

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gick på systemet ;)

Höll du några av dina nyårslöften? Hmm, nyårslöften? 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? min syrra, igen! 

Dog någon som stod dig nära? Mormor <3 

Vilka länder besökte du? Bara de i mina drömmar.

Är det något du saknar från 2010 som du vill ha 2011? Sommarjobb.

Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas? Min 20-årsdag. Vår "1-årsdag" ;) , julafton! 

Största misstaget? Äh finns inga misstag, bara hårda lärdomar ;)

Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick urinvägsinfektion och snudd på lunginflamation och låg på sjukhus i maj :( sen en massa annat skit! 

Bästa köpet? ...min dator kanske, tycker inte om den men skönt att ha en egen! 

Vad spenderade du mest pengar på? Skor, kläder, naglar, restaurangbesök.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja dansen, mina vänner och Rickard <3

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? September - mikrofånkåt, shakira - waka waka,
sean bana - skaka rumpa.

Vad du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare i år? Gladare tror jag.

Vad önska du att du gjort mer? Rest utomlands.

Vad önskar du att du gjorde mindre? Spenderade pengar kanske. 

Hur tillbringade du julen? Med familj först och sen med Rickard :)

Blev du kär i år? Ja hela året var jag kär! <3 

Favoritpogram på teven? so you think you can dance

Bästa boken du läste i år? läste noll böcker...

Något du önskade dig och fick? jaa

Något du önskade dig och inte fick? ja man kan ju inte få allt ;) 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Åkte hem till mamma som lagade min favoriträtt till lunch, öppnade paket, gick på stan sen med mamma, fikade med dansen, gick på church street med mamma och Rickard :) 

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Rikedomar!

Vad fick dig att må bra? Dansen, vänner, Rickard, mat! 

De bästa nya människorna du träffade? Lärde känna de jag träffat förr bättre! :) <3

Mest stolt över? Mig själv! 

Högsta önskan just nu? ÅKA UTOMLANDS! Och få en fin ny lägenhet att inreda! :) 


Dag 8

Pinsammaste jag någonsin gjort:
Finns ju rätt många historier att bjuda på i det här arkivet. Tyvärr så förträngs många av dom, som tur är. Men en pinsamhet poppar alltid upp i minnet:

Det var en av mina första terminer på dansen. På den tiden vi höll på i Folketshus tillsammans med mina barndomsvänner som sedan slutade allihopa förutom jag. Jag minns att vi satt i ring och skulle precis börja så jag hade ställt mig upp. Min kompis bredvid ville ha hjälp upp och för att få min uppmärksamhet drog hon i mina byxor. Såklart satt inte byxorna så bra, så vad tror ni hände? Jo dom föll ner till marken. Och där stod jag, med neddragna byxor, framför en hel dansgrupp som stannade upp och kollade allesammans på mina ill ORANGA trosor som jag hade satt på mig denna hemska dag (varför?) varför just dom? Jag hade väll kunnat sätta på mig ett par fina iallafall? På ett par sekunder förstod jag vad som hade hänt och drog snabbt upp mina byxor och fräste åt min kompis som försökte säga förlåt under hennes skrattattacker. Jag tror jag dansade vidare sen, med en stor klump i magen, varför händer det alltid mig?


2011

Det nya året firades in här hemma hos oss med vänner, god mat, dricka och spel. Tiden flög förbi och strax var det dags att gå den lilla biten ner till julbocken och se fyverkerierna som exploderade när det nya året kom. Vi gick hem igen, spela lite spel, kollade på en film och somnade sedan med ett par nattgäster ute i soffan ;) Dagen efter kan koras till "Årets längsta dag!" Först vid halv tre tiden fick vi kläder på oss och jag och Rickard gick sen ut och åt lite kinamat. Vi hade bokat bio rätt så tidigt, men ändå kändes det som två dygn gick innan vi satt i biostolarna med tredje Narniafilmen på bioduken. Bra var den, men som alltid sitter jag och oroar mig för en överfylld blåsa i slutklämmen på långa filmer. Varför blir det jämt så? Hemma igen vart det en till film och lite glass innan det var dags att gå och lägga sig. Ja det var starten på 2011 det!

Bjuder på mitt senaste mästerverk i paint:

Vi körde "hänga gubbe", som ni ser så är det en av mina starka sidor *host*

RSS 2.0