Lite Halloweenbilder


Halloween och tävling!

Jaha, tjopp så var både Halloween och tävlingen i Falun över. Det började med att de hade glömt att meddela oss att våra nummer till våra tävlande hade ändrats. Så vi fick lite små panik och skrev om alla listor vi hade. Redan då kände man ojoj, denna tävling kommer bli strul. Och inte var det bättre heller att de som hade ansvar över att visa vilka som gått vidare på en skärm, var helt nybörjare. Första gången dom ens va på en danstävling. Så dansarna hade ju ingen aning om dom gått vidare eller inte försen de fick sina nummer uppropade, så vissa sprang iväg och böt om för dom trodde att dom inte hade gått vidare när dom hade gjort det. Så det var ju ingen som fick chans till att ladda om och tagga till när de gått vidare. Men aja trots lite väntan och strul så vart vi klara nästan en timme tidigare än beräknat! Hur nu det gick till? Och Uddans som är dom bästa kammade hem hela 37 medaljplatser!!! Stört bra!! Ett stort grattis till alla duktiga Uddansare! :D
Några fina medaljer att nämna var streetgruppen 14 feets första plats! Gullungar :)
Och Sara Larssons första placeringar i både disco singel och par! :)


Efter bussen landat på folketshus så bar det av hem för att stressa på sig lösögonfransar, kaninöron och klänning. Hahaha knäppte jätte många roliga bilder som jag ska visa sen. Hinner inte ladda upp dom nu innan dansen.



Förra årets utklädnader!

To expensive

Sitter och kollar flyg och paketpriser till London. Alldeles för dyrt känner jag. För sent ute för att hitta nå bra priser. Men kanske att jag istället siktar in mig på en Londonresa ibörjan av December? Eller en solsemester precis innan dansen drar igång igen? :) Utomlands ska jag iallafall!!



Fredag igen

Imorgon är det Hallooweeeeeen! Och Tävliiiiiiiiiiiiiiiiiing! Hur super kul kommer inte det bli? :D
Ska göra mig iordning för att försöka hinna ner på stan en snabbis och köpa lite till min outfit imorgon ;) ska luncha på Gustafsbro sen med Rickard. Måste köpa en ny vit bh för min har tydligen fått vingar och gömt sig nånstans. Irritating! Sen blir det dans som vanligt! Och kanske lite mys och sånt med Lisa på kvällen om hon känner sig frisk :)



The world is unfair

Varför är det bara gamlingar som vinner nya, snygga, snabba och dyra bilar i tv utlottningar? Vad ska dom med det till? Snacka om onödigt! Dom kommer ju aldrig utnyttja hela bilens kapacitet. Bättre och säkert roligare för dom om dom fann ett års förbrukning av kaffe eller nåt.





Typ såhär ska min bil se ut när jag blir gammal!

Caffeine Eye Roll-on

Idag blir det till att jobba på k-rauta. Hela dagen försvinner. Men det sämsta är att jag missar jazzen :( fast lite pemgar känner man ju som plåster på såren. Ett steg närmare utlandsresan kanske?
Testar Garnier´s Caffeine Eye Roll-on på mina påsar under ögonen. Får se om den gör underverk..



Sabinadagen <3


27 oktober

Gud vad onödigt att ta sig ur sängen vid åtta på morgonen och sen få veta att ens möte med Competens är inställt pga sjukdom. Urk! Hahaha vilket fult ord egentligen, urk. Har fått det från alla Kalle Anka tidningar jag läst genom åren ;)

Idag var jag och Rickard iväg till köpis för att kika lite. Ville se om min jacka fanns i s där, men icke. Sen så luncha vi på Ikea och jag gjorde en chansning och åt köttbullar med mos. Big misstake! Magont gånger hundra när jag gick ner till dansen. Hade privatlektion med Carl idag. Verkligen en urgullig kille. Kände att jag fick bra kontakt med honom idag. Annars kan det var lite svårt ibland :) efteråt satt vi och prata länge om allt och inget. När jag frågade honom vad han skulle göra med de tre guldtiorna som han hade i handen svara han:
-En är till dig. Som dricks.
-Jaha eh tack tack, sa jag.
Hahaha hur sött var inte det?





Åh vad jag blev sugen att

Åh vad jag blev sugen på att:

  • Åka till London på höstlovet.

 

  • Börja gymma igen.

 

  • Köpa något riktigt bra att ha på sig på Halloween.

 

  • Att sola.

 

  • Hälsa på syrran och hennes urgulliga kids.

 

  • Handla julklappar.

 

  • Äta massa godis.

 

  • Gå ut och dansa.

 

  • Åka till Thailand med Rickard i vinter.

 

  • Att läsa en riktigt bra bok.

 

  • Använda min nya vinterjacka.










Bra dag

Åh vilken bra dag det har varit. Först fick jag super snygga naglar av Amanda på Mina Naglar! Sen blev det en shoppingrunda där jag fynda läckra skor, fint linne, och en helt uuuuunderbar vinterjacka! Som var nedsatt!!! :D synd bara att den var i xs, hade vart pricken över i:et om den fanns i s. Men äh jag är hur nöjd som helst! Äntligen en vinterjacka som inte säger "varning för michelingubben". Sen vart det en mysig lunch på Sahflor´s med Backelin, där det serverades en riktigt god fiskgryta med tillbehör. Och Ann som äger stället gav oss te med pepparkakesmak. Mysigt! :)

Så nu är jag hemma igen efter mina dansklasser. Känns konstigt att kalla det för mitt jobb, för hur kan ett jobb var så otroligt roligt, utvecklande och inspirerande? Jag är lyckligt lottad :)




Nya naglar!





Nånting roligt, sa jag när hon frågade vad jag ville göra med mina naglar denna gång. Vilken färg? Rooosa!

Räddad från ångest

Skrev inget igår då hela dagen bestod av jobb, sen bio och tillsist ett djupdyk ner i sängen! :)

Blev väckt strax efter 7 av att k-rauta ringde och ville att jag skulle jobba. Trots att jag var nyvaken lyckades jag komma ihåg att jag hade tid för att göra om naglarna, och att hon debiterar hela beloppet om man ställer in mindre än ett dygns förvarning. (Nu var det bara tre timmar kvar tills jag skulle dit) Så jag tackade nej och förklarade varför jag inte kunde och återgick till kudden igen.

Men kroppen ville inte finna sig till ro utan vred och vände sig i ångest för att jag tackat nej till jobb. Så typiskt att det ska vara något ivägen när dom äntligen ringer. Helt plötsligt när jag låg där i min ångest kom det som en blixt genom huvudet. Vänta nu! Visst skrev hon att jag hade tid den 26e? Och hur kan det var det datumet idag när det var den
23e i lördags? Jag flög upp och röck tag i iphonen. Mycket riktigt det var den 26e hon skrivit och efter att ha slängt ett snabbt öga på kalendern såg jag att det var den 25e idag! Jag hade tagit hel fel på dagarna och ringde snabbt upp k-rauta och sa att jag kunde jobba i allafall. Puuuh vilken tur! Snacka om vilken ångest man fått om man gått ner till salongen vid kl 10 som det var sagt och sen insett att man både gått upp i onödan och att man missat jobb och pengar tack vare sitt misstag. Uscha!



Nu ska jag iväg och göra naglarna i allafall!

Barn har alltid rätt

Lite dum man kände sig på 5-6 års gruppen idag, haha. När vi satt i ring och hade vattenpaus utbrister barnen:
- Noelle är inte här! Och inte hon den andra tjejen heller?
Jag: Vilken tjej? Det är ju bara Noelle som fattas.
Barnen: Näeee det är en till. Hon med kort hår.
Jag: Ja det är ju Noelle det som ni menar. Annars fattas det ingen.
Barnen: Men jooo!
Jag: Näää jag tror ni har nån låtsaskompis ja, som jag inte ser.
Barnen: Näe det har vi inte!
Jag: Joo för det är bara Noelle som fattas.
Barnen:....STELLA heter hon ju!
Jag: Jaha ja juste! Oj ja hon fattas ju....

Hahaha barn har alltid rätt!


Älsklingsbarn <3

Skolmästerskap

Uppe kl 6 imorse var att sen åka iväg på skolmästerskap och agera DJ ;) Jätte rolig dag, verkligen. Så kul att se alla duktiga Uddansare dansa och bli så glada när dom får pris. Vi delade även ut ett pris till våran "Rising Star" den tävlingsdansare som utvecklats mycket och som jobbat hårt och visar potential. Detta år gick det till Emma Johansson! :) Hoppas att det blev många bra kort på våra pristagare som vi kan hänga upp på väggen på Uddans sen.


Ikväll blir till att ligga under täcket och mysa med glass och film tillsammans med min favorit! <3



Alice - samson

Trist att Alice lämnat idol. Hon var den jag mest såg fram emot att se växa i programmet.


Avslutningsbilder från nian

Ett pris till den som kan se vart jag är på bilderna! ;)


Old pics

Hitta massa massa gamla och hemskt fula bilder på mig på mammas dator. Haha vilken tur att det var några år sen. Känns inte lika pinsamt att visa dom då eftersom man ha förändats med tiden. Och det har jag vekligen gjort ;)



Men vad drygt! Fanns många fler som var mkt fulare än dom här men mammas dator vägra vrida dom åt rätt håll! :@

Nelly.com

Nästan varje dag går jag in och checkar läget på shoppingsajten nelly.com , utifall dom fått in mer snygga klänningar!






Hon den mörka, hennes utseende kan jag gärna låna en dag eller lite mer!

Hemma med sjuk mamma

Jazzdans om en timme och satan vad trött jag är efter att ha jobbat 9-16.30 på k-rauta. Men dansen har ju en förmåga att alltid pigga upp ;) sen ska jag hem till Lisa för att göra iordning musikschemat tills på lördag då det vankas skolmästerskap!! Spännande, längtar! Och stackars mamma ligger hemma i sängen och hostar så enormt att hon fått sår i halsen. Har varit sängliggandes sen i måndags och knappt orkat eller kunnat äta något sen dess. Så därför är jag här och ska se till så hon kommer på fötter igen. Blir till att sova hemma i Valbo ikväll!
Tjingeling!



Årstidsförhållanden

Ibland känns det som förhållanden går i årstider. På våren/sommaren är det värmen och glädjen som styr och många blir förälskade och inleder förhållanden. Sen när hösten/tidig vinter inträder blir det mörkt och osäkert, detsamma med förhållandet. Och efter jul och nyår, vid januari och februari, är det många som tröttnat på vintern och på sitt förhållande. Och sen vidare och vidare.. Ofta har man en eller fler kompisar som följer detta mönster. Sen är det ju inte alla som har så här. Vissa förhållanden håller ju i ur och skur, snöstorm och värmebölja, och lite mer därtill! <3






De 7 njutningarna

  • Att äta när man är utsvulten.

 

  • Att sätta sig på toan när nöden är som värst.

 

  • Att känna värmen komma krypandes när kroppen är stel av kyla.

 

  • Att få riva med naglarna tills kliandet slutar.

 

  • Att känna en frisk fläkt när svetten rinner.

 

  • Att äta choklad.

 

  • Att dansa!

 








Jag ser det snöar

Snö. Ända gången på året som jag tycker om när det snöar är i december. Annars är jag inte mycket för vintern faktiskt.


Usch hade en sån jobbig dröm i natt, nu igen. Och ibland kan man inte sluta undra om ens drömmar vill säga en nåt. Hoppas på att min dröm inte är sann.




I love leggings

Purple - Leggings Black

Mina nya favorit leggings!

Cv ångest

Suck. Dags att lämna in Cv:n till butiker. Hoppas mamma har skrivit ut dom rätt den här gången. Vi har ju ingen skrivare hemma så jag får be mamma att skriva ut om det är någonting. Och igår när jag var påklädd, fixad och peppad för att bege mig ut i butikerna, då upptäcker jag att det blivit fel vid utskrivningen. Så idag fick jag kämpa mig upp ur sängen för att komma iväg i tid och hämta mina cv:n hos mamma som ligger hemma och är sjuk. Hoppas bara att hon kommit ihåg att skriva ut dom. Vill iväg tidigt, strax efter öppning för att lämna papprerna hos butikerna. Annars skjuter jag upp det en till dag. Är egentligen inte på humör idag.




Myste med dessa igår kväll :)

Natti natti

Tror jag ska slänga mig i sängen och sova en dag, eller två. Sjuuuuuuuuuuukt trött. Benen vill gå i strejk och huvudet har slutat fungera. Jätte rolig träning idag med tävlingsgruppen. Verkligen! Vi gjorde en koreografi till "I love the way you lie" Och det blev super bra. Kan ju inte bli annat med Uddansare ;) Näe nu ska jag mysa med min lilla gosilegopluttenuttpusselipuss! Eller Rickard kan man ju också kalla han för..




Tuggummiförbud

Just nu går jag på en sån där, vad heter det? Men typ rehab, för tuggummi, haha. Näe men jag ska försöka att dra ner, helst sluta att äta så förbannat mycket tuggummi. Inte bra för nånting. Men jobbigt är det, när suget smyger sig på. Vilken tur att jag hann äta upp alla innan jag gick in i tuggummiförbudet. Så nu finns det inga att ta när jag blir sugen. Pust. Har klarat mig tre dagar nu... And more to come!


Just dance

Oj, bloggen hans varken med eller fanns i minnet igår. Gårdagen var fullspäckad av streetdance, och super duktiga Uddansare! 12 pokaler kammade vi hem, varav tre var första placeringar. Det var en bra tävling, förutom ljuset som var katastrof, och fenomenet att killar döms upp just för att dom är killar var lite väl tydligt. Men annars en riktigt lyckad dag i Västerås. Sen när jag kom hem på kvällen var Rickards kompisar här, vi satt och drack lite och jag åt en hamburgare innan mina kompisar joinade nån timme senare. Efter lite skratt, spel och chips beflyttade vi oss ner på korgen där det blev dans! Mycket DANS. Tror verkligen att alla hade skitkul igårkväll.


Bjuder på lite bilder jag snott från Lisas blogg hehe:




Så här ser det ut efter att Uddans har vart på en tävling ;)
Woho ser ni att jag och Lisa fick pris också, för att vi knäppte så bra kort med Lisas kamera, haha.

Tacomys ikväll

Sitter och sveper i mig brännhet havregrynsgröt. Snart vill tungan inte vara med längre. Måste försöka hinna med disken, smink, och klä på mig innan det är dax att dra ner till dansen. Undra vilka två jag prioriterar och vilken jag skippar? ;) Sen ikväll blir det tacosmys hemma hos kära Tessan!



Varför känner man alltid en sån stress på fredagar?

Grattis i efterskott Pappa!

Känns bra att man glömde bort sin pappas födelsedag i tisdags. Hade inte ens haft en tanke på det. Och kopplade inte heller att det var därför mamma åkte ner till Stockholm på tisdagen. För att ta med farmor till hans grav på Lidingö. Kände mig som en hemsk person först. Varför kommer inte jag ihåg min pappas födelsedag, när flera på facebook gör det fast det var 9 år sen han dog. För mig är det snart bara 3. Men å andra sidan så gick det dåliga samvetet över snabbt. Minns att för ett år sen på hans födelsedag så kände jag mig nedstämd hela dagen och ledsen. Men nu blev jag inte det. Tror jag har börjat få distans, som Rickard sa, från det som hänt. Börjat acceptera att vi inte längre är Mamma, pappa, barn i vår familj. Blir heller inte längre avundsjuk på dom som har alla sin närmsta familjemedlemmar kvar i livet. Istället har jag börjat sett fram emot när jag får min egna familj. Jag saknar fortfarande min pappa, men jag behöver inte längre sörja det som hänt.

Och pappa, både du och jag vet att jag aldrig kommer glömma dig! <3



Nya dansskor

Äntligen!! Införskaffat nya dansskor :D välbehövligt! Mina fötter, ben och knän kommer tacka mig. Får ju benhinneinflamation lite hipp som happ... Riktigt snygga, rosa och allt hehe. Försäljaren frågade (som alltid) om det var Ackes jag jobba på. Nej nej, Uddans sa jag. Jaha det måste vara nån ganska ny dansskola? Har hört att den ska vara stor i allafall, sa han. Ja Uddans är större, och bättre!! Hihihi. Fattar inte varför alla chansar på Ackes först? Uddans är det som gäller ;)
Bild på skorna kommer kanske senare..


Suris Sabina

Åh vad jag kan bli rikigt förbannad på folk som blir sura av ingen anledning. Har lust att skälla ut dom rejält för hur otroligt töntiga, själviska och trångsynta de är. Hatar när man får ett sms som man tolkar som surt, men hur kan man veta? Och sen när man frågar, svarar dom: neeee.... Nehe, men nu är det så att jag vet att när du gör massa smajlsar är du "glad" och när du skiter i dom är det för att visa att du är sur. Du har liksom sagt det till mig personligen. Jag förstår att man inte orkar skriva smajlisar i varje sms. Men varför går man då och säger att man är sur när man inte orkar göra det? Bara en massa onödiga missförstånd. Hahaha nu kommer ingen våga glömma smajlisar när dom smsar med mig ;)

It´s burning

Halsbränna. Ont det gör. Har haft det i flera dagar nu... Såg att det är vanligt att ha det om man är gravid.. Hahahaha näe nu ska vi inte skrämmas här. Stackars Rickard läser ju min blogg ;) Troligare beror det på att jag äter dåligt. Och med dåligt menar jag inte att jag äter lite utan jag stoppar i mig "dåliga" saker. Typ popcorn istället för mat. Inte så bra. Näe skärpning nu, om man vill bli fit till beach 2011! Känns ibland som ens kropp aldrig kommer bli riktigt sådär tränad som man vill ha den. Tror min kropp är oförändlingsbar (hittade jag just på det ordet?)



Eller inte..

Booooooring

Lite mörbultad man vart av massagen.. Tänk att en rätt så liten tjej kan trycka så hårt att man trodde muskeln skulle släppa och gå av. Tror det kom ut nån tår emellan kramperna, men när det släppte så var det riktigt skönt. Bara det att man spände sig så mycket under det onda att nya knutar dök upp. Men efteråt kändes det ändå skönt och avslappnande. Note to self kom ihåg att tvätta av mascaran innan. Var alldeles svart under ögonen när jag var klar, inte så piffigt.

Efter massagen tog jag en promenad, kom hem, åt lunch och vart GRYYYYMT uttråkad. Fy fan varför måste man ha tråkigt? Sämsta känslan ever! Men sen efter lite dans och mysigt bad så vart humöret lite bättre ;) Näe ska aldrig mer ha tråkigt. Punkt.

Därför kommer lite roliga bilder som piggar upp nu :D




Snyggt jag hoppa i mål där va?

Massa G

Åh vilken sömntuta jag har blivit, för att vara jag. Vaknar runt halv elva, elva tiden och då får jag hoppa ur sängen för att inte somna om igen. Men idag fick jag ställa klockan för jag ska upp och få massage på Rosa gymmet. Chefen bjuder och insisterade på att jag skulle gå, så det är väll bara att lyda, hehe. Sen ska jag försöka mig ut på en promenad, lite städa, kanske stan med Tessan och sen blir det girlinspiration på kvällen. Undra om vi ska ha klackar?








Dagens

Dagens stress: Sov fram tills elva och hann inte med att promenera, städa eller käka lunch.

Dagens kläder: Vanliga danskläder

Dagens roligaste: Dansa med Lisa :)

Dagens mat: Mackor och popcorn, nyttigt va?

Dagens sträckning: Högra rumpmuskeln, aj!

Dagens utmaning: Vikarie för Bellas tisdagsgrupper :)

Dagens mys: Träffa Tessan och Emelie <3

Dagens frys: Väntan på bussen efter dansen. Kanske dags att lägga undan skinnjackan?

Dagens låt: Helt klart:

Fotbollskväll hos Emelie

Hemma från ett mysigt besök hos Emelie! Kollade på Sverige - Holland och vi fick pinsamt med spö.. Inte för att jag är särskilt insatt i fotboll, men så mycket förstod jag iallafall. Näe man ska inte bo i Sverige som sagt. Det ska vara varmt året om, finnas mycket med jobb och man ska alltid vinna i tävlingar ;)



Hösttröjan

Äntligen kom jag på att använda den tjocka tröjan jag hittade på Gina i somras. Man ska aldrig köpa kläder som säsongem inte startat än för, iförväg. Dels känns det surt att inte kunna använda plagget på en gång. Och för det andra hinner man glömma det man köpt när väntan är över. Sen så har man oftast inbillat sig att den är så mycket snyggare och blir besviken när man väl får plocka fram den. Men äh, den fick duga till en biokväll.



The other guys

Igår var vi och såg filmen "The other guys" och den var verkligen hur kul som helst. En film som man sitter och skrattar åt det som hände för fem minuter sen. På bio är det riktigt uppskattat att gå på en komedi för då dras man med av de andra i publiken, och kanske skrattar åt sånt man egentligen inte skulle tycka var så kul.
Men när Rickard smsa mig och fråga om vi skulle se filmen så missförstod jag lite...
Jag: Grön
Rickard: Vit



Dum blondin man är ibland ;)

Fotogenic I think not

Igår påpekade Lisa att jag bara lägger upp bilder på mig själv där jag ser bra ut, aldrig nå fula bilder som man kan skratta åt. Så roligt, för precis innan hade jag stått och knäppt kort på mig själv och snabbt raderat alla som vart fula och konstiga haha. Men helt ärligt så har jag alltid tyckt det varit lite obehagligt att knäppa kort på mig själv. Speciellt när någon annan gör det. Jag tycker liksom inte att så som jag ser ut på bild, stämmer överens med vad jag ser i spegeln. Många gånger har ett kort på Facebook eller på Bilddagboken förstört en hel kväll bara för att jag tycker jag ser ful ut. Jag vet att jag är otroligt utseendefixerad, har vart det sen barnsben då mamma aldrig fick tillåtelse att bestämma kläder åt mig. Men jag har blivit myckert bättre faktiskt. Tror det försvinner lite med åren, hoppas jag. Så för att träna bort min bildångest lite ska jag nu bjuda på alla fula, konstiga kort som jag hittar på datorn. Enjoy!











Äsch, bajs också! Visa bilder gick inte attt ladda upp. Men aja här är några av fulbilderna jag hitta, eller vågade bjuda på för den här gången ;)

Lyckad kväll!

Var hem till Lisa igår på kvällen där hon bjöd på tacos (ÄLSKA!) och så drack vi bubbel till. Super mysigt har dom det hemma hos sig, och Totti blev jag kär i på en gång. Vill med ha hund! Ska försöka med lite övertalning på Rickard, hehe. Efter maten satt vi och prata, drack, lockade Lisas hår och var ute med Totti en sväng innan det var dags för taxi ner på stan. Vid Heartbreak var det världens kö, men eftersom Lisas man Andreas jobbar där fick vi gå före! Väl inne och avklädda tänkte jag skriva, haha. Menar att efter vi tagit av oss ytterkläderna så var det drinkdax. Mmm njutning! En och annan shoot gled ner också mellan danserna. Men note to self, drick INTE Mintuu igen! Haha var kanske inte det smartaste draget att tacka ja till en liten slurk tjugo i två. Kände mig pigg och glad och inte alls påverkat tills när jag la huvudet på kudden vid tretiden. Wooow vilken karusell det blev. Gick upp och drack vatten och tog några varv i lägenheten för att skaka bort snurret. Men det hjälpte inte. Så jag satte mig ner framför tv:n men jag var såå trött att ögonlocken åkte ihop titt som tätt och jag väckte mig själv för att inte bli för illamående. Hahaha måste sett kul ut. Vid halv 5 vaknade jag upp sovande sittandes i soffan. Då äntligen hade karusellen slutat att sätta igång när jag blundade och jag sov sen som ett barn.

Haha det var min kväll det! Och senare idag vankas det bio med Älskling..





Detta hade jag på mig igår!


Mosters älsklingar <3

Saknar den här busungen <3



Och den här gosingen <3



<3

Träningsvärk I like

Jag älskar verkligen att ha träningsvärk. Det känns att man har tagit och träningen har gett resultat. Och allt känns mycket fastare på nå vis, haha. Mint absoluta favorit ställe är nog magen. Sen rooompan och benen. Efter det kommer nog ryggen och armarna. Visst känner man sig så snygg och atletisk med träningsvärk. Och när man klagar över att man har ont så är det ju för att skryta om att man har tränat riktigt hårt ;) Eller hur!





Woow undra hur hans träningsvärk känns..


Uppe vaken

Hej Bloggen!

Skrev inget igår kom jag på.. Vi sov länge och sen var jag tvungen att förbereda det sista inför dansen.
På kvällen gick vi hem till Zandras kompis Åke på förfest. Spelade Singstar och drack vin. Såååå trött på det slibbiga körsbärsvinet nu. Vill ha Rosa pantern!! :) Efter det var jag en riktig tråkmåns och gick hem istället för att följa med till Monster. Kände inte för att bara sitta och glo i en soffan och inte orka dansa. Så jag värmde på lite falukorv och poppade popcorn, hehe. Såna grejer får man bara för sig att äta efter man har druckit.

Sällan jag ställer klockan för tidigt. Och kommer sen på att jag kunnat sova en halvtimme till eller mer. Men ändå går jag inte och lägger mig igen. Utan sitter framför datorn och hänger med ögonen, haha.


Dagens

Åh sängen lockar..Tror jag och nässprayen ska ta och krypa ned och släcka ögonen. Imorgon blir det DANS för hela slanten. Ska vara vikarie för Poppies två fredagsgrupper. Spännande.. Men först ska jag ha privatlektion med söta Hanna :) och sen goa fredags tävlingsgruppen!

Kör lite Dagens:

Humör:
Trött, sur, glad, pirrig, irriterad och ledsen

Klädsel: Bara tråk! Mysisar, rosa tröja och svart typ kofta?

Mat: Ett hav med yoghurt (djuptallrikarna på jobbet är verkligen, just det, djupa!!) musli med tyskt u, mackor. Och en hamburgare efter dansen.

Glömda: Duschen, fan!

Happiest moment: Jazzen!

Tur: Hann med bussen imorse! Haha

Otur: Det där förbannade glaset och tallriken som bråkade imorse och gick sönder av sig själva....

Lathet: Tog bussen från jobbet ner till stan och gick till dansen och satt där i över två timmar bara för att jag inte orka gå hem emellan.

Låt:

Positiva dagen

Att krossa ett glas och en tallrik är väll en bra start på dagen? Och vad härligt att det regnar ute idag när jag antingen måste cykla, gå eller ta bussen som går om några minuter till jobbet. Sen är det ju extra roligt att kliva upp tidigt när man inte sovit klart och sitta och bränna sig på kaffet när man försöker bli pigg. Positiva dagen, japp!



Frukosten är den stora ljuspunkten just nu..

Flyter fram

Vilket flyt jag hade på jobbet idag! Hjälpte en kund med en lina plus hake som han skulle ha till hundvalpskurs. Sen en annan herre som behövde måla en slät yta så den blev skrovlig. Efter det satte jag upp nya etiketter i hyllan och hittade rätt plats på en gång. Brukar vara drygt det där men idag så föll blicken rakt på den sak jag letade efter. Samma sak när en kund frågade efter vart vi hade tändare nånstans, precis när jag tänkte fråga någon annan så "Poff" hängde dom bara där, mitt framför mig. Annars är jag ju ingen stjärna på mitt jobb direkt, hehe. Men idag var jag bra för att vara jag ;)
Önskar jag hade lika mycket flyt med dansen jag håller på med...



My head goes round n´round

Guda gott vad maten smakade igår alltså. Mums! Sen vart det godis och filmys hemma hos oss. Stört gillas ;)

Sitter nu här och försöker komma på koreografier medan danstegen flyger runt runt i huvudet. Gaaah börjar känna mig helt insane. Skulle vara skönt att få klart allting nu innan jobbet väntar. För imorgon jobbar jag hela dagen, urk. Och på fredag ska det vara klart! Helst.. På lördag ska jag ha en discoklass för vuxna, som aldrig dansat disco. Eller jo kanske John Travolta stilen men inte den discon jag tänkt lära ut. Ska bli spännande, haha. Näe ska försöka få lite ordning och reda i hjärnan nu.


Hurtiga Hulda

Fan vad duktig jag är! Trots att nyckeln inte kunde hittas, headsetet till telefonen bestämde sig för att lägga av, fick ta ett gammalt där bara ena hörluren spelade musik, ett stort velande fram och tillbaka, motvind och tio kilo snor i näsan så avslutade jag ändå en dryg 6 kilometer lång springtur!! Hejja mig. Fast svetten började bildas redan efter 20 minuter och krampen i magen smög sig på efter halva tiden nådde jag fram till ytterdörren med snoret bubblandes i näsan och med rekordtid på sträckan. Wohooo, här ska det unnas sedan...Church street med goa vänner senare på kvällen!


Morrn, morrn!

Åh vilka mysiga drömmar jag hade i natt. Befann mig på en dansuppvisning först där Lisa berömde mig för min fina operasång och sa att det var tack vare den nya presidenten.Sen hade jag en hel godisskål framför mig som jag åt så mycket av och som aldrig tog slut, hehe. I den sista drömmen var jag påväg till skolan igen. En sån där mysig höst/vinter morgon när det fortfarande är mörkt ute. Stod och provade vilka kläder jag skulle ha på mig och när jag väl hade kommit ner till bussen såg jag till min förskräckelse att jag hade tagit på mig beige vida byxor, en beige kavaj med rosett och sen ett par joggingskor till det. Snyggt haha! Var nära på att springa hem och byta men då skulle jag ha missat bussen. Så det var bara att gilla det beige läget haha. På bussen träffade jag på mina kära klasskompisar och allt kändes precis som förut. Jag sa till dom att jag faktiskt saknat att gå till skolan, att få träffa dom varje dag och vara tvungen att sätta på sig "riktiga" kläder istället för mjukisar. Efter bussturen kom vi fram till matsalen och det var redan dags för lunch! Jag stod först i kön och fick välja bland alla olika alternativ och grönsaker innan de var slut. Där nånstans slutade min dröm. Trodde aldrig jag skulle säga det här men...Jag saknar nog att gå i skolan! Just att få sätta på sig vilka kläder man vill, träffa kompisar och såklart äta skollunchen! Haha det var alltid högpunkten på min skoltid.


10 saker jag aldrig skulle göra


* Klippa håret riktigt kort

* Sluta dansa

* Pierca näsan (nosring)

* Klappa en orm

* Flytta till ett kallare land

* Spendera resten av mitt liv i en säng (frivilligt)

* Slänga telefonen i vattnet över en bro

* Hoppa från en hög höjd utan skydd

* Raka bort ögonbrynen

* Försöka vara någon jag inte är

 


4 oktober

Vart ute på en låååång höstpromenad idag med Rickard. Vi gick i över en timme och förbrände ca 400 kalorier, hehe (tack Runkepper, bra app på iphonen). Sen duscha man varmt och länge och efter det blev det falukorv och makaroner. Älskar verkligen sån korv, falukorv. Hur gott som helst ju, tillsammans med lite makisar och såklart, ketchup! Förstår inte varför så många är emot den korven.

Hade lust att gå på bio ikväll men fanns ju ingen bra film att se...Någon som har lust att ta en fika kanske?



Hej och hå, ut och gå!


Iphonen har återhämtat sig

Sådär då var den hel, ren och fin igen. Min iphone! Tack doktor Rickard. Nu känner jag mig complete igen :)






Fixat naglarna!

Sådär då var dom hela, rena och fina igen. Idag gjorde hon svart/vita blommor med en liten diamant imitten som dekoration. Såå snyggt! Känner sig lite extra piffig till vardags.



Mina naglar

Oktober

Okober redan. Har ju vart det några dagar nu men ändå. Dags att leta fram alla varma kläder för snart blir kylan inte nådig. Frysa hör till dom obehagligaste sakerna som finns. Jag har så otroligt dålig blodcirkulation i händrna, så på vintern, fast vantarna är på, så blir jag så kall om fingrarna att de förvandlas till kritvita pinnar, sen lilla, sen blå. Därefter kommer svart, men då är jag nog tvungen att amputera dom, hehe. Näe vintern kan vara jobbig. Fast man har tio kilo kläder på sig så riskerar man att tappa tår och fingrar för att det är så kallt. Men samtidigt är det så mysigt på kvällarna när man får tända ljus och mysa under en filt i soffan, medan snön lyser upp utanför fönstret. Julen är ju helt klart högpunkten, efter den kan det gärna bli sommar igen för min del.


Feeling lonely

Usch, hade en dröm om att ingen tyckte om mig. Allt jag sa var det ingen som lyssnade på. Allt de andra sa fick inte jag höra. Och jag vart hela tiden lämnad ensam. Även fast man vaknar från en obehaglig dröm så sitter känslan kvar länge på dagen. Fy försvinn!!


Förkylda tider

Det märks att det är höst när konversationerna låter så här:

Jag: Host, host!

Rickard: eh host, hoooost, harkel.

Jag: HOST, host, snörvel.

Rickard: snörvel, snörvel.



Goodbye 50-öringen!

Åh vad skönt att få slippa dom små liven, 50-öringarna! Dom bara skramlar omkring i plånboken eller fickan utan nytta. Helt onödiga. Hur många gånger orkar man stå där framför kassa, stressad över kön som är bakom en, och gräva efter de små mynten? Och man blir ju mer irriterad än glad när man får tillbaka en 50-öring som växel. Näe då tycker jag det är mycket bättre att dom nu avrundar 99,50 uppåt så det blir 100 kronor istället så att jag slipper släppa runt en massa 50-öringar.





I won´t miss you..

Friday

Äntligen fredag! Varför känns det alltid så speciellt och härligt på dessa dagar? Kanske för att det är helg för många, men jag är van vid att jobba på lördagar och söndagar när andra är lediga. Men ändå har jag den här myskänslan varje gång det blir fredag. Sitter nog i från yngre dar.

Idag är det disco på uddans, sen bär det av för inflyttningsfest till Bellas nya lägenhet. Roligt, roligt! Sitter nu och proppar i mig vindruvorna som blev kvar från igår, plus lite chips, hehe. Hmm tror jag kommer ha på mig den nya svarta klänningen idag.. Får se. Eller om jag springer ner på stan och hittar nåt?



Idolmys

Vart lite mys framför soffan ikväll istället, för att ladda upp inför morgondagen ;) Emelie och Karin kom förbi och gjorde mig sällskap! Chips, popcorn, saft, te och en maaaaaassa vindruvor hade vi. Nu känner jag mig som en stor rund boll igen, haha. Vill ha fler kvällar som denna <3


RSS 2.0