Fel av mig

HAHAHA tror jag var för snäll mot syrran i inlägget förut. 31 år var ju för länge sen! 33 blir hon ju :D
Men jag tror hon blir glad över att jag trodde hon var så ung :)



33-åringen :)

Pinsamma mjukisbrallor

Sdå dtäptt i nädsan. Hahaha okej inte riktigt så täppt är jag, men förkyld i allafall. Får se om lilla kroppen orkar med jazzdansen ikväll. Tvättdagar suger ju verkligen musten ur en!

Jag har en pinsam förmåga att ibland glömma kvar trosorna i mjukisbyxor. Men t.ex. när man ska duscha eller gå och lägga sig så drar man ju bara av allt på en gång. Och då ligger ju trosor och strumpor ihop knölat i byxorna. Sen på morgonen drar jag bara på mig byxorna igen och kan gå omkring en hel dag med en stor boll av trosa och strumpor längst ner i byxbenet. Så en gång när jag och Rickard hade varit ute och gått (självklart var mjukisbrallerna på) på hemvägen när vi skulle korsa vår gata så såg vi ett par trosor ligga i mitten av vägen.
-Haha vilket mongo är det som slängt sina trosor på vägen! Sa jag och förstodd inte alls varför nån skulle göra så. Sen när synen blev lite bättre så kände jag ju igen dom där trosorna. Så väll att jag kom på att det var nog jag som placerat dom där. Tack vare bollen i byxbenet..



Pinsamma jag!

Hurra!

Hipp hipp hurra! För syrran fyller år i....går!





31 år! :)


Gårdagens

Gårdagens klädsel: Spetsleggings, svart bas klänning, grå lång väst, svart midjebälte och svarta lårhögastövlar.

Träning: Lång promenad och dansklasser.

Humör: Sisodär

Godaste: Gick och åt på Mezopotamya (stavning?) med älskling.

Mys: Glass och Idol i tv soffan.

Köp: Middag och glass!

Låt:

Fiiinally!!

Nu svara dom äntligen på "Mina naglar" fick en tid redan på söndag! Woohoo! Både pekfingernageln och lillfingrets nagel flög av igår. Ser handikappat ut, haha. Så nu är det dags att klura ut hur jag vill se ut på händerna de nästkommande fyra veckorna...



Såhär såg dom ut nygjorda och fina!


Kampen om sömnen

Yes jag vann över byggarbetarna som roar sig med att såga, borra och allmänt störa allmänheten tidigt på morgonen, och såklart alldeles utanför sovrumsfönstret. Tio i åtta satte dom igång en såg, kan ha varit en slipmaskinen, och väckte lilla mig som var på tok för trött för att gå upp. Men några minuter senare tystnade maskinen och jag såg min chans att somna om. Dock bara i en halvtimme då dom bestämde sig för att dra igång borrmaskinen, det vore en bra idé! Nära var jag att ge upp för den där borrmaskinen men ögonen hade ännu lite kämparglöd kvar och lyckades tillslut att falla till sömns. Vaknade upp igen tack vare den fördömda maskinen, nu borde jag ändå inte kunna vinna några minuters sömn över byggarbetarna tänkte jag. Men ack så fel jag hade, vaknade upp halv elva utan några hemska maskiner som störde, och kände mig mer utvilad än jag gjort på flera veckor! Nice

Nu är i frukosten i magen och senare idag blir det stan med Karin och Ida. Kan hända att jag ger mig på en lång promenad i solen idag. Får se vad halsen säger..








Telefonskräck

Jag blir alltid lite nervös när jag ska ringa till folk jag inte känner, eller inte känner så bra. I huvudet går jag igenom vad jag ska säga och sitter och övar för mig själv innan jag slår numret. Haha, lite små töntigt sådär. Men för mig känns det bättre om jag kan se människan jag pratar med. Uttryck kan säga mer än ord ibland. Är inte alls lika nervös att prata med en okänd person om jag gör det face to face.

Kommer ihåg från min tid på donken, när det var dags att stå i driven (drive in) så var det alltid lika obehagligt. Tänk om jag hörde fel på kundens beställning och allt blev kattskit. Man vet ju själv att som kund vill man ha det rätt och riktigt på engång. Näe tyckte mycket bättre om att stå framför kassan för då kunde jag se kundens uttryck och gester om jag inte hörde vad han ville ha. Tror att jag alltid haft svårt för att koncentrera mig på vad andra människor säger. Speciellt när det hänger på att jag måste höra vad de säger!

Nu har jag suttit och ringt minst fem gånger till "Mina naglar" men dom svarar inte. Vill bara få boka tid och ha telefonsamtalet överstökat nångång, hehe. Sen hänger min pekfingernagel löst nu också :(


Krasch sa iphonen..

...och andra "roliga" saker som kan hända efter krogen!





En vecka senare så har ångesten lagt sig lite. Den nya displayen är påväg, skickades från Hongkong igår sa Rickard. Tur jag har honom som kan läka min kära iphone <3


What if?

Vart en promenad idag. Vandrade bort mot Hemlingby men vågade mig bara in en liten bit på spåret. Konstigt det där, att man kan vara rädd för skogen mitt på ljusa dan. Tror att jag fortfarande känner mig lite skakad över vad som hände min kompis förra veckan. Det är skrämmande att någon i min närhet har varit med om det. Det gör allt mer verkligt, det man tror inte händer en själv kan mycket väll hända. Hon agerade helt rätt i situationen, ett enda felsteg och hon hade kanske inte haft möjligheten att själv berätta för mig vad hon vart med om. Usch, nu får jag sluta tänka så! Om jag känner mig rädd och chockad, hur mår inte hon då? Är otroligt stolt över henne som är så modig och gör det som är rätt! Och så stark som orkar med att fortsätta vardagen nästan som om inget har hänt. Tusen tankar och kramar till dig min vän <3


Frukost!

Älskar frukost! Bästa målet på hela dagen. Men jag äter ALLTID samma sak. Kanske byter ut flingorna, brödet eller youghurten (stavning?) då och då, men nån mer skillnad blir det inte. Tänk om man skulle äta samma lunch varje dag, eller middag, då skulle man ju tröttna. Men så är det inte med frukosten, konstigt nog.



Haha sitter alltid vid datorn och äter, fast bara när jag är ensam.

Snacka om nära döden upplevelse!


Vart tog rösten vägen?

Åh så ont i halsen jag har. Tror jag glömde kvar stämbanden igår på tävlingen. Men det var det värt, haha!

Gud vilken kamp det var imorse att lämna sängen. Var så trött att jag blev illamående. Tur att jag har en ledig kväll nu så jag kan ligga och lata mig i soffan med älskling. Han tycker vi borde ta en dag och städa lägenheten. Men jag förstår inte, det är ju så mycket lättare att hitta kläderna man vill ha när de ligger utspridda överallt ;)



Go och glad,
Kexchoklad


Medaljrekord för Uddans!

Shit vilken tävling! Medaljrekord för Uddans igen!! :D Och det var flera stycken som samlade på sig prickar och kom upp i högre klasser. Hann tyvärr inte filma eller ta några bilder, hade fult upp med att hejja på våra grymma uddansare!

Tävlingen bara flög förbi och nu är jag så hemskt trött att jag bara måste få lägga huvudet på kudden och somna in. BRA DANSAT IDAG UDDANS!




Bäst på plan är vi,
Uddans & compani!
Go Uddans, go Uddans,
Go, go, go Uddans,
Woooooh!!

I keep dancin on my own

Sömnen i natt var lika med de senaste två, vaken och sovandes om vart annat. Klockan hann bli rätt så sent igår innan jag la huvudet på kudden. Stod och dansade i mitt gamla rum framför min garderob med stora spegeldörrar. Bara jag och musiken. Love it. Min favoritsyssla här hemma.

Måste sminka mig lite snabbt, och klä på mig helst, innan jag ska dra iväg och möta upp Tessan för lite lunch. Sen ikväll blir det till att ladda inför morgondagens tväling. Kommer bli grymt! Jag ska vara lagledare för första gången. Spännande, haha. See ya!


Högsång i bilen

Vad skönt det är att ha tillgång till bil. Även fast jag bor rätt central i stan känns det som en dryg bit att gå. Med bil är man hemma på ett ögonblick. Plus att det är mkt roligare än att gå! Jag brukar alltid ha högsång i bilen när jag åker själv. Radion på högsta nivå, sen får man sjunga hur fult eller fint man vill! Hahaha

Hemma från dansen nu. Mamma har köpt popcorn till mig. Vad söt hon är <3

Lite Dagens:

Mys:
Köpisrunda plus fik med Emelie :)

Mat: Spagetti med ostsås och kassler. Mums!

Klädsel: Svarta leggins, brunmelerad cardigan, svart spetslinne och de nya stövlarna.

Olyckor: Förstört två naglar (Hon på "Mina naglar" har semester, suck), tappade en svart ögonskugga på mammas fina vita badrumsgolv (nu har hon fått en grå fläck där, varsågod), spillde kaffe över hela brikan när vi var och fika (gubben bredvid tyckte synd om mig så jag fick alla hans servetter, haha)

Humör: Glad och energisk!

Träning: Jazzdans <3

Vill ha men måste stå emot: Kläder inne på Gina

Tanke/idé: Starta egen klädaffär?

Låt:



Bara för att jag sjöng den så "tonsäkert" i bilen!

Shoppingmonstret

Tror shoppingmonstret kom på besök idag..



Till mitt försvar så var det bra erbjudande som kommer spara pengar i i det stora hela (a)
En klänning nedsatt till 99:-
Två smycken för 49:-
Två nagellack för 39:-

Förutom den stickade tröjan då.. Och den nedersta tvingade Emelie mig att köpa!! Hehe

Köpis med Emelie

Hej, hej, hemskt mycket hej!
(var har jag fått den frasen ifrån?)

Bloggar lite snabbt nu innan det är dags att ta mammas bil intill stan (stod i mitt horoskop att jag skulle ha en olycksdrabbande dag, stackars bil..) Ska hem till Rickard och mata Neo plus hämta min plånbok som jag glömde -.- Sen ska jag göra köpis med Emelie! Har på mig mitt diadem som jag praktiskt taget bott i sen jag fick det, haha. Och favorit stövlarna åker såklart också på!


Hemma hos mamma

Mmm, sitter och äter varma mackor med bonjoúr ost på, och har en skål med ananas bredvid mig. I skafferiet finns choklad och nachos. Och i kylskåpet är det fullt med frukt, olika pålägg och mammas havrebollar! I´m in heaven! Hahah trodde aldrig jag skulle säga det om detta hus när jag bodde här. Nu idol på playan som vanligt :)



Hemma!

It was gravitiy

Shit vad jag hoppade till alldeles nyss. Hördes ett krasch från badrummet. I handfatet låg Rickards flaska med after shave i spillror. Suck, ofta han kommer tro på mig att den ramlade ner själv. Men det var ju så det var! It wasn´t me, it was gravity. 




Stinker herrlukt i badrummet nu, haha.

Jobbtest

Fick en plötslig ambition till att börja plugga. Men vad?? Så har suttit och knappat runt och hittat lite jobbtester.

www.jobbafriskt.se blev jag polis, med motiveringen:

"Du är nyfiken, kraftfull och driven, har väldigt stark personlighet och gillar äventyr. Du nöjer dig sällan med andras berättelser, utan vill helst se saker med egna ögon. Det finns personer som tycker att du är lite knäpp, och inte alls så förståndig som du vill framstå. Du tycker samma sak om dom. Man kan inte vara alla tillags."

Polis, då måste man ju va värsta biffen för att klara av alla tester dom har för att komma in på polishögskolan. Plus att alla stör sig på polisen.

Och på www.jobbkoll.se tyckte de att jag skulle bli sjuksköterska!

Din personlighet bygger på en kombination av blyg och passionerad. Det kan låta märkligt, men om man funerar över vilka som tillhör den verkliga målgruppen för filmer som kallas romantiska dramer så har man sådana som du. Du är den som gråter hejdlöst i biomörkret när filmen blir sorglig. Eftersom du också är mycket nogrann och ordentlig och dessutom har bra hand med människor passar du för att bli sjuksköterska. Vård och omsorg ligger dig varmt om hjärtat. Vilket yrke du än väljer kommer du i alla händelser vara den som vattnar blommorna på ditt jobb, köper fikabröd, och uppmärksammar dina kollegors födelsedagar. Detta eftersom du själv drömmer om att bli riktigt, riktigt firad en gång.

Haha gråter hejdlöst vid en sorglig filmer stämmer ju inte direkt! Och mycket nogrann och ordentlig hallå har ni sett hur det ser ut i vår lägenhet, eller hur det brukade se ut i mitt skåp på skoltiden? Jag är låååååååångt bort ifrån nogrann och ordentlig, haha. Usch, sån mes är jag inte så att det sista stämmer heller. Näe sjuksköterska är nog wrong way to go. Men däremot barnmorska kanske? Då skulle mamma bli glad iallafall.

Och sen tyckte www.hv.se att jag skulle gå:

Sjuksköterska programmet.

Sjuksköterska igen! Don´t think so.

Och sist föreslog http://se.41q.com/ att jag skulle bli:

Forskare
Ingenjör
Professor
Lärare
Läkare
Tandläkare
Affärsstrateger (vad gör en sån?)
Organisationsgrundare
Företagsekonom
Affärsföreståndare
Chef
Militär ? (hahah va?)
Jurist
Advokat
Domare
Programmerare
Systemvetare
Dataspecialist
Psykolog
Fotograf
Forskningsledare
Utredare
Professionell pokerspelare (Hahaha lätt!, hur spelar man poker?)

Njaa, det enda som stämmer där är väll psykolog. Och då måste man vara en 20,0:a eller 2,0:a på högskoleprovet. Hmpf sökandet fortsätter..




        

Orolig natt

Godmorgon!

Vaknade upp strax efter kl 8 imorse efter en dröm om en demongris som jagade oss genom ett land där det var natt dygnet runt. Växlade mellan att vakna och vrida mig i sängen med att återkomma till den där hemska grisen igen. Jag som var så trött igårkväll är om möjligt ännu tröttare idag. Suck.

Återstår att se om jag kan skiljas från sängen för att ta mig till gymmet. Och sen ikväll väntar Girlinspiration, grymt kul! Tror jag ska övernatta hos mamma ikväll. Slipper vi vara ensamma både hon och jag.


21 september

Åh vad trött man kan vara då.. Men måste hålla mig vaken tills kvällens avsnitt av idol kommer ut på tv4 play. Har ju längtat som en nörd efter det sen i fredags, höhö.

Idag blev jag inringd av k-rauta för att jobba fram till 16 innan dansen börja. Och såklart har min cykel fått punka (allt går ju bara sönder nuförtiden!) så jag var tvungen att ila iväg till mammas jobb och låna hennes cykel. För att sen spinna iväg till k-rauta. Jobba fem timmar utan lunch! Stressa iväg till dansen. Vilken tur att jag har Lisa som kunde köra uppvärmningen medan jag slängde i mig ett äpple och nötter. Efter dansen ringde jag mamma och beklagade mig att jag inte ätit nåt på hela dagen, så hon blev tvungen att bjuda mig på lunch, hehe. Vart thaimat och jag charmade till mig lite glass och kolasås till efterrätt. Mums, kolasås regerar över chokladsås!

Och efter en varm dusch sitter jag här nu och spänner upp ögonen för att inte somna. Jag SKA se idol! Får se om jag kan somna efter det, nu när jag är ensam hemma. Rickard åkte till Kalmar idag på nån utbildningsresa och kommer inte tillbaka försen på fredag. Hoppas jag finns kvar då och att inga av mina fantasi monster käkat upp mig. Jag är löjligt mörkrädd ska ni veta..



Mammsen <3

Dagens låt på hjärnan

Ända sedan imorse när jag var ute på min power walk, eller det var väll ingen power bara walk haha, så har jag haft denna låt på hjärnan:





Fatta inte försen då att dom sjunger ju på danska! Haha har trott att det var ett påhittat språk de sjöng på förut. Fattar verkligen inte alls vad dom sjunger om.

Från bloggarkivet del II

Efter att ha sorterat lite i mina inlägg hittade jag mycket bra saker jag skrev för ett par år sen. Vilka bra tankar jag hade då, om man får säga så? Haha. Tänkte bjuda på ett inlägg från den 27 juli 2009, enjoy!





Sluta kämpa börja leva!

Detta har jag tänkt på mkt och länge..Varför går man efter ordspråket att leva är att kämpa? Visst livet är fan inte lätt och saker som händer kan vara otroligt jobbiga att ta sig igenom. Men går livet ut på att vara en enda lång kamp rakt igenom? Och vad är det vi kämpar för? Överlevnad? Kärlek? Lycka? Pengar? Livet? Går det att njuta, vara glad och lycklig när man vet att så fort du har tagit dig över ett hinder så väntar ett annat, kanske ännu större, där bakom? Jag tror inte det. Jag tror att du går miste om det som livet verkligen handlar om när du kämpar dig genom din vardag. Visserligen har alla olika förutsättningar och kommer från olika miljöer, men man får gör det bästa av sin situation helt enkelt.

Jag skulle vilja att fler (även jag själv!) slutar kämpa och börjar leva! Nu menar inte jag att vi ska bli helt ansvarlösa och inte lyfta ett finger. Utan att man istället ska se de prövningar och erfarenheter vi möts av som möjligheter, snarare än hinder. Även dåliga saker som sker tar med sig något gott och lärorikt till livet. Skulle det inte vara mkt roligare att leva då? Om man slapp bli uttömd på energi efter ett högt hinder? Och tänk all den tid man sparar från att oroa och förbereda sig för nästa hinder! Den tiden kan man istället spendera tsm med dom man älskar eller på aktiviteter som höjer humöret!  Det skulle kännas som att man flög genom livet! Gud vad härligt, vilken positiv livssyn man skulle få! Livet består av så mkt mer än en evig kamp..



Haha slängde in en glad jag vid studenten!

Nya kategorier!

Istället för cv-slipning vart det blogg-städning. Hehe. Har suttit och skapat nya kategorier så att det ska bli enklare att hitta det man vill läsa om! I kategorin Blandat kan ju vad som helst platsa. För att specificera bloggen lite har jag nu skapat kategorierna: Dansen, där allt handlar pm dans såklart. Lite videoklipp och musiktips kanske. I Inhandlat hittar ni det jag slösar pengar på, hehe. Minnen är en kategori som just det, innehåller mina minnen. Bra som dåliga. Sen kommer kateogrin Sabina där alla inlägg handlar om MIG! (iofs så gör ju hela bloggen det, haha) Men lite bilder på mig och annat kommer finnas där. Och sist men absolut inte minst har vi Tankar & Känslor där jag delar med mig om vad jag tycker, tänker och känner om allt som har med himmel och jord att göra, plus lite till.





Mobilredigering, haha!


Första röstningen

Hej igen bloggen!

Igår var det första gången som jag fick rösta i partivalet. Har varit osäker på vart jag står, men efter att ha diskuterat lite med mamma och känt efter själv så kändes det riktigt bra när jag lämnade in min röst. Häftigt att just jag har vart med och påverkat vilka som ska styra Sverige :)

Idag är det tänkt att jag ska jobba lite på mitt cv. Tänkt ja.. Om jag känner mig rätt kommer jag säkert tänka om och ta det en annan dag. Haha. Tycker det är så jobbigt att hålla på och pillra med sånt. Det blir ju aldrig riktigt bra. Prestationsångest på hög nivå!

Näe ska nog lyfta på arslet och ta mig ut på en promenad kanske? Nu när det inte spöregnar ute.


Huvudvärk!

Inte min dag idag..

Huvudet dunkar och jag är fortfarande arg och irriterad. Så j*vla onödigt! Snacka om att vakna upp på fel sida imorse (Rickard sov på min sida av sängen, höhö) Näe men igårkvällen var verkligen toppen! Länge sen jag hade så kul på krogen, och gud vad vi dansade! Så synd att den behövde sluta sådär. Men jag får försöka tänka att det inte var ett människoliv som gick sönder iallafall. Saker går ju faktiskt att laga. Bara det att det kostar pengar :-'(



Skor!

Åh vad jag älskar skor! (precis som alla andra tjejer i världen) Man kan ju inte få nog av dom! Och som alltid på hösten är det dags för nya stövlar. Hehe. Jag föredrar nästan alltid skor med klack, då jag inte är så lång som jag skulle vilja vara. Så jag vill gärna "komma upp" lite mer från marken. Man ser ju så mycket bättre då, plus att folk kollar upp på en, inte ner ;)



Så dessa är alltså höstens 2010 upplaga av stövlar. Love it. Var ju egentligen ute efter några som jag kan ha i vinter då mina vinterkängor är trasiga, men äh! Lite frusna tår har väll ingen dött av, right?

Nu till dansen!!!!

Min kärlek till ananas

Ananas. Guds frukt till människorna. Haha, nej men seriöst, sjukt gott är det! Kan sätta i mig en hel ananas utan att känna mig mättad. Njuter verkligen av att äta denna underbara frukt. Lika gott som godis (nästan). Men alltid när jag äter ananas, eller iallafall mycket ananas (i mitt fall blir det alltid för mycket ananas) får jag alltid eksem vid mungiporna, eller sprickor kanske är bättre att säga. Sist jag åt ananas, i onsdags, såg jag plötsligt röda fläckar på ananasbiten jag skulle sätta tänderna i. Det hade redan då börjat bildats sprickor och det rann blod från munnen och tänderna var röda. Hahaha kände mig verkligen som en vampyr som sög ut saften från ananasen. Jag måste vara allergisk eller nåt? Usch hemska tanke, bort! För fortfarande känner jag att det svider lite i mungiporna när jag drar på dom, och gommen är också lite öm.

Kommer ihåg när vi var i thailand 2007, då hade dom frukost buffé med bland annat bebis-bananer (så söta) och ananas!! Jag åt då detta till frukost i 2 veckor! Plus att jag ofta beställde in ananas till efterrätten hehe. Sen när vi kom hem till Sverige igen hade jag fått såna eksem vid munnen att jag rent ut sagt såg ut som jag hade blivit biten av en hund med rabies! haha okej inte riktigt så illa, men usch hur jag såg ut. Dessa eksem höll väll i sig en månad ungefär.






Me love ananas
ananas don´t love me :(


17 september

Godmorgon!

Vaknade av att chefen ringde och frågade om jag kunde jobba idag. Men har ju dansklasser på Uddans vid fyra så kunde inte. Känner mig dum som säger nej hela tiden, men dom vet ju om att jag jobbar på dansen också. Och dansen går ju såklart före! Den ger så mycket tillbaka, man utvecklas och lär sig mycket om sig själv. Sen så är man ju omringad av underbara människor hela tiden :)
Är så glad att jag har dansen i mitt liv, känns som jag är lyckligt lottad ibland.

Var in på Charlotte Perrellis blogg och hittade det här...

Next superstar?



Or not?



Hahaha härlig kille!

<3

Gud vad jag älskar att ligga i hans famn.
Får kämpa för att hålla mig vaken.
Det är så varmt, skönt och underbart!

<3







Gymmet nästa!

Näe idag SKA jag ta mig till gymmet! Så är det bara. Har inte vart där på hela veckan och det känns ju så meningslöst när man skaffat månadskort. Nästa vecka går det ut tror jag, skönt! Slipper man känna sig tvungen att gå dit. Eller tvungen och tvungen, det är ju faktiskt roligt när man väll är där. Men det är att ta sig dit som är det jobbiga (säger jag som bor några 100 meter ifrån gymmet..) haha vad löjlig jag är. Näe men i själva verket så skulle det inte vara fel att bara ligga hemma i soffan en hel dag tills dansen börjar. Fast i längden skulle inte det heller vara så kul.. Äh sitter och dricker ännu en kopp kaffe och hoppas på att det ska sätta sprätt på energinerverna. Nu får jag sluta vara så jädrans lat här! Borde ju ta hand om den rena tvätten som ligger kvar sen jag tvättade, öhm förra veckan. Hehe. Och disk finns det gott om.. Suck -.-



Shoppaholic

Usch, ibland känner jag mig verkligen som en sådan. Som bara köper saker för att köpa, man ska ju få en liten kick av att köpa nya grejer säger dom. Men nu förtiden får jag nästan bara ångest. Jag vet inte varför, för jag har ju råd att unna mig nya kläder och så, men ändå så känns det fel att köpa. Behöver jag verkligen fler kläder? Näe men jag vill ha det! Tror min ångest grundar i att man ju inte har ett riktigt fast jobb, en fast lön som kommer in i plånboken varje månad. Är så rädd att stå där helt pank och hjälplös. Jag vill kunna ta en fika på stan om jag vill, känna att jag har råd att ha kul på krogen, inte behöva stå över pålägg på mackan. Känna mig fri att göra det jag vill! Pengar ger frihet, och trygghet!

Nu till något roligare (eller jag menar godare) TACOS!! Har gjort iordning allt och väntar bara på att älskling ska komma hem. Sitter och vräker i mig lite nachos medan jag väntar. Så han får skynda sig hem, annars kommer han få en rund flickvän. Höhö

Super trevlig dag på stan med älskade Emelie och Schymberg! Hittade en del (därav detta inlägg..) Hade på mig det svarta linnet jag köpte igår på Gina. När jag såg det inne på affären kom jag plötsligt ihåg: Nämen ett sånt där linne hade jag ju förut! Och gud vad jag älskade det. Vart tog du vägen kära linne? Inget att sörja över nu för nu har jag ett i svart!





Linnet kanske inte syns så mycket men äh..
Nu kommer han!!

14 september

Orkade inte ta mig till gymmet imorse. Blev en lång promenad istället, hehe. Välbehövligt och skönt faktiskt, men helt plötsligt så var det som en våg som sköljde över mig med gamla minnen. Ni vet, minnen som bara dyker upp utan förvarning. Man kan få dom utav en speciell lukt, syn, plats, eller läte. Men för mig var det mer en känsla som satte igång det. Typ som att jag mindes en känsla.. Låter lite flumigt kanske. Jag mindes känsla från när jag var mindre, när alla bodde hemma. Känns så konstigt nu när alla är "splittrade" (lite väl hemskt ord kanske) vi träffas inte varje dag längre, eller har vår vardag ihop. Mamma är kvar hemma i valbo, bror i gävle, syster i täby, och en till bror i stockholm. Visst vi är ju fortfarande en familj, men jag saknar det här med att trängas vid matbordet, bråka om fjärrkontrollen, bli irriterad över att någon okuperar toaletten. Konstigt ändå. Det är ju skönt att slippa det nu tycker jag också. Men som tur är har jag ju Rickard. Han brukar säga att han är min familj nu. Så söt han är. Jag, han och skräcködlan! (Okej Neo som han egentligen heter) haha.



Avslutar med lite dagens:

Dagens godaste:
Chokladbollarna på café lounge!

Dagens mys: Fika med Julia.

Dagens köp: Svart linne på Gina.

Dagens lunch: Smoothie på Juice baren!

Dagens suprise: Visste inte att den personen låg till så politiskt. Tänk så fel man kan ha :) haha.

Dagens bästa: Dansklasserna såklart. Och True Blood!

Oj så mycket positivt det blev nu..

Dagens minus: Ruskväder när jag gick hem från dansen.

Så!

Måndag den 13e

Sjukt trött jag blev nu efter dansen. Men älskar mitt jobb <3 underbart!

Idag fyller ju brorsan och älskade Ville-killen år. Hade tänkt att lägga upp lite bilder från firandet igår, men dom finns såklart på min dator som Rickard använder just nu..Så roligt att se brorsan tillsammans med Ville. Fast det skiljer 28 år mellan dom kommer Fredrik bättre överens med Ville än vad han gör med vuxna männsikor. Han är lite speciell min bror. Öppnar sig inte för andra människor. Till och med jag som är hans syster,

Vet inte vilka han brukar umgås med
Vad han gör om dagarna
Favorit maträtt
Vilken färg han tycker om
Om han har någon tjej
Om han ens har dejtat någon tjej nångång

Fatta vad svårt det är att köpa present till en person som han? Han kan verkligen inte säga nånting han tycker om eller vill ha när man frågar han! Ibland känns det ganska hemskt och sorgligt att jag vet så lite om min bror, och att han inte kan vara öppen med någon i vår familj. Men då tänker jag tillbaka till den gången när jag och tvillingbrorsan bråkade om Kalle Anka tidningen. Vi hade ett riktigt slagsmål och stog och slet sönder tidningen när Fredrik röck in och tog tag i Henrik och läxade upp honom för att han slog mig (hehe). Kommer ihåg när jag hade problem med matteläxan i ettan på lågstadiet och han lärde mig hur jag skulle ställa upp talen så att det blev enklare. Eller när jag satt brevid honom när han spelade sina datorspel och hjälpte honom att hitta gubbar (fiender) som han skulle döda. Och tiden efter pappas död då han alltid sov på madrassen brevid mig, vägrade låta mig gå iväg ensam när jag var arg och ledsen utifall det skulle hända mig nåt. När han höll om mig och tröstade mig när jag grät sista gången vi såg pappa. Det är när jag minns dom här sakerna, som jag känner att vi ändå står varandra nära.



Oj hade egentligen inte alls tänkt att skriva om det här. Trodde mer att jag skulle beklaga mig över hur trött jag var och att bilder på söt Ville kommer upp imorgon om jag hinner! Haha!
Godnatt



Föresten..
Lägger upp en bild på Ville också (för att lätta upp stämningen lite, och för att han också fyller år idag såklart)



Pusse,pusse gull gull <3





Rainy sunday

Vakna upp till en regnig morgon. Men eftersom det är söndag är det okej att det regnar.

Har nyss stoppat i mig lite frukost och lite kaffe har också slunkit ner, så nu är jag taggad inför mina tre dansklasser jag ska ha idag. Sen bär det hem till Valbo där det är födelsedagsfirande för storebror och systersonen. Undra ja vem som kommer få mest paket...Hans som fyller 30 eller han som fyller 2? Hmm




Ville för ett år sen ungefär.


Storebror Fredrik vid julen 2008


Trevlig kväll var det igår iallafall. Vi åt popcorn med grillkrydda (var ju tvungen att testa) och det var riktigt gott! Iallafall igår tyckte man det haha.

Ett glas vin kan aldrig skada

Sitter och dricker lite vin med Ida den fina. Smsar med Rickard men han skriver otydliga sms. Lyssnar på denna sköna låt:



Pilotjacka



Vill ha?
299:- på HM


I rymden finns inga känslor

Gaah! Godis borde förbjudas på denna planet. Eller för mig iallafall. Slutar alltid med att jag äter alldeles för mycket. Och varför lät jag Rickard övertala mig att spara godiset som blev över från bion igår? Nu sitter jag ju här och vräker i mig igen. Can´t help it!! Hursomhelst, vi var och såg i rymden finns inga känslor igår, och för att vara en svensk film var den riktigt bra faktiskt! Man satt inte och störde sig på det överdrivna skådespeleriet som man annars gör.

Ikväll verkar det vara fest lite överallt men jag vet inte om jag har någon lust.. Fast det känns tråkigt att bara sitta här hemma för sig själv. Vi får se vart framtiden tar oss..


Så var man tvungen att äta igen då..

Hemma från gymmet! Står och lagar pasta och köttfärsås. Magen får vila lite ifrån korv, köttbullar och makaroner, typ tråkigaste maträtten som finns! Jag och Ida satt och prata lite recept och maträtter på gymmet (tantåldern kommer verkligen smygandes in på en utan att man anar det haha) och det finns ju verkligen hur mycket gott som helst som man kan laga. Om man nu kan laga mat vill säga.. Jag ligger så lågt på laga-mat-skalan att jag tillhör den där lilla gruppen i botten som till och med bränner maten i micron! Det är så illa att det ända goda jag lagat är tacos. Hur svårt är det liksom? Stek köttfärs, häll i pulver, tillsätt vatten, rör om, KLART! Till och med en 7-åring (kanske smart 5-åring) klarar av det.
En gång när jag skulle baka en tigerkaka, hade jag först i angivet bakpulver. Men sen när jag skulle ha i vaniljpulver råkade jag ta fel, och tog bakpulver igen istället. Och vaniljpulver är ju så gott tänkte jag, så hällde ju i lite extra för smakens skull. Det brändes i hela strupen när vi provsmakade kakan sen. Och magen svällde ju upp som en ballong. Haha!
Näe jag ska nog hålla mig borta från köket.. Men tänkte ändå bjuda på ett litet recept som omöjligt kan misslyckas! För er som vågar prova ;)

Pasta med ost och skinksås
Pasta
1 förp. Keldas ostsås
Skinka eller kassler

Koka pastan. Värm upp ostsåsen i en kastrull. Skär skinkan/kasslern i småbitar. Tillsätt det sedan i ostsåsen. Blanda ihop sås och pasta. Servera!




Typ sådär inbillar jag mig att det ska se ut! Dax för dusch nu, sen blir det iväg till underbara dansen <3

Gym med Ida!

Då var det fredag igen då! Och hög tid att pallra sig till gymmet. Inte haft orken eller lusten på hela veckan, men nu när man får sällskap ska man ju passa på!

Har suttit och läst Linda Åbergs blogg http://liaberg.blogg.se och man kan ju inte bli annat än galet sugen på att dra iväg utomlands! Kommer aldrig glömma när jag, Ida och Emilia drog till Bulgarien i Augusti 2008! Vi var helt lyriska när vi kom fram till hotellet, kändes som man hade blivit frisläppt från 18 år i fångenskap typ. Allt var så spännande, nya människor, ingen som kände oss, våra regler och vad som helst kunde hända. Vi hade verkligen hur kul som helst! Och jag kommer alltid minnas kvällarna vi var ute och dansade till kl 4 på morgonen, de goda drinkarna, värmen, de trevliga britterna och de konstiga tyskarna, haha! Mycket tokigheter som hände..


Jag och Ida första kvällen i Bulgarien!


Precis när vi hade landat! Vet inte om det var jag som inte kunde hålla kameran still, eller om det var Ida och Emilia som inte var still. Var nog både och..

Gym nu!

Old pics..



Jag i 8:an


2007 nångång..


Sweet


Tog-hundra-likadana-kort-bild


Gillade badrummet hemma tydligen


Frissan klippte av mig håret, det var inte populärt!


Tyckte om den här bilden


Gillade att göra effekter på bilderna


Arg i badrummet bild


Fjortismin men fint hår!


Tokigheter som man fick för sig


Lekte med datorerna på borgis


Hemma i valbo innan jag flytta hem till Rickard


Halloween förra året!


Innan jobbet i somras. Trött-tjej!


Jag idag!

Ljuva skönhetssömn

Vad underbart det är att vakna upp helt klarvaken efter hela 5 timmars sömn! Not..

Gräsligt vad pigg jag var igår kväll. När jag väl gick och la mig kunde jag inte somna, och när jag väl hade somnat kunde jag inte sova! Måste ha vart de där förbannade kopparna med kaffe som jag drack när jag fikade med Emelie. Lite känslig för grejer med koffein (haha råkade skriva kokain först) tror jag.

Förde över lite gamla bilder från min gamla dator till den här. Alltid lika roligt med såna bilder! Tänk att man glömmer hur man sett ut ibland. Och hur mycket man har förändrats. Jag tycker iaf att jag har förändrats mycket genom åren, och tur är väll det! ;)



Mamma fångade en smickrande bild på mig när jag sover i bussen på vår resa i Kina 05/09

Tv4 play!

Hemma från Girlinspiration! Super kul var det idag! Hann med en lite fika på flanör med Emelie innan dansklassen också! Åt glutenfri blåbärsmuffins som var riktigt god. Men inget slår ju deras chokladbollar. Så vi var tvungna att köpa en och dela på ;)

Har kollat på idol på tv4 play sedan jag kom hem. Den där Alice var ju riktigt talangfull tycker jag! Och flera andra tjejer har verkligen stått ut hittills! Hoppas på att det blir tjejernas idol i år! Ville ha ett klipp med Alice egentligen, men hittade inget (orkade inte leta så noga heller) så tog på den här braiga tjejen istället!




Oj vad tiden har runnit iväg! Rickard ligger och sover redan. Lite tråkigt är det att när jag går och lägger mig sover han, och när han vaknar sover jag :(
Men men vi får ta igen lite i helgen då jag har bestämt att vi ska på bio!
Godnatt bloggen!

8 september

Godmorgon!

Jäklar vilket magknip jag fick igårkväll när jag skulle hoppa till sängs. Har fått medicin av mamma som jag ska ta för magkatarr och så. Men jag och piller har svårt att komma ihåg varann.
Idag har jag kläder som vill bli rena, men det känns som det är fel dag att ställa sig i tvättstugan.. Först lär jag få tag på Lisa som ska hjälpa mig med privatlektionen jag ska ha med Jennifer, Sara, Kajsa, Madde, Linnea, Johanna och Emmas grupp kl halv fyra idag. Sen frågade Emelie om vi inte skulle ta en lunch tillsammans och det skulle vara mysigt, så tråkigt att själv nuförtiden när Rickard jobbar.
Kanske ska gå ner i tvättstugan och kolla om det finns någon tid imorn, eller på fredag? Fast med vårt skitsystem lär det ju inte finnas nåt försen om två veckor minst! Vi har som en kalender där man får skriva upp vilken dag man vill tvätta. Sen finns det regler också som vissa personer inte följer!! Man får tillexempel inte boka flera tider i taget! Men ändå är det en korkad person som bokar minst tre i veckan vilket leder till att alla andra blir rädda för att dom inte ska få någon tid och börjar boka in flera för att vara säker. Inte får man heller boka heldagar på helger, men det skiter hon i också! Anledningen till att jag blir så irriterad är för att en gång när jag och Rickard skulle boka tvättid (båda hade jobbat väldigt mycket den senaste tiden och ingen hade haft tiden till att tvätta på väldigt länge) så fanns det ingen tvättid försen 3 veckor senare!! Så vi fick gå omkring i äckliga otvättade kläder så länge bara för att någon annan inte kan följa reglerna! Så nu måste man planera långt i förväg när man ska hinna tvätta. Och sen visar det sig att det kanske inte passar att tvätta den dagen man tänkt (som idag) så då är man tvungen att vänta 3 veckor till med att tvätta!

Grrrrrrrr..

Pojkvännen min..

En mer tankspridd människa får man leta noga efter!
Först tappade han bort nyckeln till hänglåset som han har till förrådet på vinden. Löste det hela med att köpa nytt hänglås och nyckel. Idag när jag kom hem från dansen berätta han att efter han slängt upp en del saker i förrådet har han fortfarande nyckeln kvar men hänglåset är nu borta! -.-
Hahaha stackars älskling <3




Lär-känna-mig-lista!

Du heter: Sabina Louise Sandberg.

Smeknamn: Bina, Sabi, Sabi-girl, Släbi-bäbi, Sabinis, Sabinki mfl...

Låt som när du är ledsen sörjer till: hmm "Christina Aguilera-Hurt".

Beroende av: Dans, tuggummi, popcorn, kompisar och pojkvän.

Vad tror folk om dig? En glad och positiv tjej som är lite smått förvirrad och konstig ibland.

Stämmer det? Ja, men de som står mig närmare har nog upplevt min lite mörkare sida också. Mohaha

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon. Fick förr ofta frågan vilken mascara jag använder. Masterpiece max från maxfactor är min favorit, gillar när fransarna får mycket volym.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara självsäker och trygg i sig själv. Att få mig att skratta och kunna bjuda på sig själv. När man vågar gå sin egen väg.

Brukar du skratta för dig själv? Jaa, när man får tokiga sms eller tänker på ett toligt minne.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Från "dans-johanna" (johanna waltersson) - Haha det va väldigt svårt att se men jag tror det blev bra :-D får kolla på youtube sen ;)

Var bor du? I gävle tillsammans med min pojkvän.

Trivs du där? Ja även fast jag drömmer om att bo i huvudstaden, eller utomlands en hel del.

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Sabina" Fast jag säger det så snabbt så folk har trott att jag säger "Hej Sabina!" haha

Vem ringde du senast? Rickard Älsklingen Westling.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Brunett-Lisa frågade om jag ville vara med på friträningen idag.

Antal timmar sömn inatt: Hmm 10 tror jag!

Sov du ensam: Nej!

Brukar du komma i tid: Ja oftast. Men när jag har mycket tid på mig kommer jag försent, och när jag har lite kommer jag för tidigt x)

Hur känner du dig nu: Varm, svettig och stressad. Men glad!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vitt.

Vad tycker du om fötter: Ointressanta.

Vad saknar du: Mina kompisar! Vill träffa dom oftare :)

Hade du en bra kväll igår: Ja åt pizza med älskling och mös framför en film i soffan.

Favorit dryck på morgonen: Färskpressad juice! Fast jag dricker det aldrig haha.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 21-22. Lägger mig oftast samtidigt som Rickard som är tvungen att gå upp vid femtiden på morgonen.

Är du blyg? Nej, men kan uppfattas som sådan då jag tycker om att bara vara tyst, lyssna och iakta andra människor iband.

Sysslar du med någon idrott: Ja, har dansat nästan hela livet :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Näe, det funkar inte så för mig.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hahaha, helt ärligt skulle jag ha sex.

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag! Har världens bästa pojkvän, kompisar och jobb! <3 Lycklig!

Är du bortskämd: Nej, men jag var när jag bodde hemma och pappa fortfarande levde.

Vad gör du i morgon: Who knows ;) näe men ska försöka ta mig till gymmet.. Och sen har jag ju danslektioner på kvällen! :D

Vad är det värsta du vet? När man behandlar människor orättvist! Hatar när det finns regler som bara gäller för vissa och inte för andra. Och snålhet, oförståelse, orespekt!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag! De får mig alltid att må så bra :)

Vad är det finaste du fått? Svår fråga, tycker att alla gåvor är fina eftersom det är tanken som räknas.

En speciell dag du minns: När min pappa dog. Hans begravning. Hans urnsättning. Och när jag pratat med honom genom Zandras trollbord för första gången!

Du samlar på: Skor och kläder antagligen haha.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min mamma.

När grät du senast: I fredags på mormors begravning :(

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Spara och göra upp en plan hur jag ska spendera pengarna hehe.

Vill du gifta dig: Jaaa innan jag får rynkor och gråt hår helst :) hihi

Vill du ha barn: Ja när jag är utbildad och har en stadig ekonomi. (tråkigt svar)

Är du musikalisk? Njaae. Det skulle vara inom dansen isf, om man bortser från när jag är tvungen att sjunga låten för mina elever. Stackars dom haha!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, eller gjorde. Innan pappa gick bort.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej har aldrig gjort det.


Vänner


popcorn


Min pappa :)




6 september

Hej igen bloggen!

Har vart sugen på att börja skriva igen ett tag nu, men det har inte kännts så kul när bloggen sett ut som den gjort. Men den här designen får duga tills jag hittar någon med bättre kvalifikationer än vad jag har som kan hjälpa mig haha!

Igår var det invigning av stortorget och dansare från gävles alla dansskolor var med och dansade en koreografi som Benke från Bounce satt ihop till Salem al fakirs låt - 4 o´clock! Vi var utspridda bland publiken (som inte visste om att detta skulle hända, men det hade nog läckt ut till de flesta) så när vi satte igång fick vi knuffa undan ett par stackare. Men resultatet vart nog ganska bra iaf :) och jag hade oturen att hamna mitt framför personer jag kände som hade kameran mitt i ansiktet på mig haha! och jag som kom av mig.. Men roligt var det iaf, och en häftig upplevelse!

Sen gick jag och älskling hem och åt pizza! Pizzerian som ligger här i närheten är den enda jag vet som bakar glutenfria pizzor här i gävle, vilket gör mig väldigt glad! Sen mös vi framför filmen Prince of Percia, fast det var nog bara jag som hängde med för Rickard somna i soffan. Första gången som han sov och jag höll mig vaken under en film, ombytta roller det var intressant..

Efter det la vi oss i sängen och kollade på Solsidan på min nya bärbara dator! Mysigt! Har alltid tyckt om att ha tv:n eller en film i bakgrunden när man ska sova. Men precis när jag hade somnat vaknade jag av att jag mådde så sjukt illa och trodde att jag skulle kräkas. Usch vad rädd jag blev att jag hade fått magsjukan! Men illamåendet gick över och idag mår jag bra! Förutom mensvärken som kommer då och då..urk!

Näe nu är det luchdags och sen ska jag ner på dansen och hjälpa mörk-Lisa med friträningen. Ljus-Lisa behöver vila sin rygg idag så hoppas hon blir bättre snart! :) <3



Benke


RSS 2.0