Jobbtest

Fick en plötslig ambition till att börja plugga. Men vad?? Så har suttit och knappat runt och hittat lite jobbtester.

www.jobbafriskt.se blev jag polis, med motiveringen:

"Du är nyfiken, kraftfull och driven, har väldigt stark personlighet och gillar äventyr. Du nöjer dig sällan med andras berättelser, utan vill helst se saker med egna ögon. Det finns personer som tycker att du är lite knäpp, och inte alls så förståndig som du vill framstå. Du tycker samma sak om dom. Man kan inte vara alla tillags."

Polis, då måste man ju va värsta biffen för att klara av alla tester dom har för att komma in på polishögskolan. Plus att alla stör sig på polisen.

Och på www.jobbkoll.se tyckte de att jag skulle bli sjuksköterska!

Din personlighet bygger på en kombination av blyg och passionerad. Det kan låta märkligt, men om man funerar över vilka som tillhör den verkliga målgruppen för filmer som kallas romantiska dramer så har man sådana som du. Du är den som gråter hejdlöst i biomörkret när filmen blir sorglig. Eftersom du också är mycket nogrann och ordentlig och dessutom har bra hand med människor passar du för att bli sjuksköterska. Vård och omsorg ligger dig varmt om hjärtat. Vilket yrke du än väljer kommer du i alla händelser vara den som vattnar blommorna på ditt jobb, köper fikabröd, och uppmärksammar dina kollegors födelsedagar. Detta eftersom du själv drömmer om att bli riktigt, riktigt firad en gång.

Haha gråter hejdlöst vid en sorglig filmer stämmer ju inte direkt! Och mycket nogrann och ordentlig hallå har ni sett hur det ser ut i vår lägenhet, eller hur det brukade se ut i mitt skåp på skoltiden? Jag är låååååååångt bort ifrån nogrann och ordentlig, haha. Usch, sån mes är jag inte så att det sista stämmer heller. Näe sjuksköterska är nog wrong way to go. Men däremot barnmorska kanske? Då skulle mamma bli glad iallafall.

Och sen tyckte www.hv.se att jag skulle gå:

Sjuksköterska programmet.

Sjuksköterska igen! Don´t think so.

Och sist föreslog http://se.41q.com/ att jag skulle bli:

Forskare
Ingenjör
Professor
Lärare
Läkare
Tandläkare
Affärsstrateger (vad gör en sån?)
Organisationsgrundare
Företagsekonom
Affärsföreståndare
Chef
Militär ? (hahah va?)
Jurist
Advokat
Domare
Programmerare
Systemvetare
Dataspecialist
Psykolog
Fotograf
Forskningsledare
Utredare
Professionell pokerspelare (Hahaha lätt!, hur spelar man poker?)

Njaa, det enda som stämmer där är väll psykolog. Och då måste man vara en 20,0:a eller 2,0:a på högskoleprovet. Hmpf sökandet fortsätter..




        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0